Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 28.03.2024, 20:50
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 28.03.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 28.03.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Февраль » 21
Валентина Бондарчук: "Їду я у метро в шкіряному пальто і... з лижами"
Одного дня зайшла я до кіоску, що перед входом на "Даринку", де серед інших продуктів харчування реалізовується різноманітна випічка та хлібо-булочні вироби завезені сюди із сусідніх районів, щоб купити хліба. Там у кутку побачила лижі та палиці до них.

– Підторговуєте спортивним спорядженням? – напівжартома поцікавилася у продавчині, яка, помітивши моє здивування, посміхнулася до мене.

... Читать дальше »

| Переглядів: 742 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Переяславські села перевіряли працівники Головного управління МНС у Київській області

У зв’язку із тим, що Переяславщина стала лідером із пожеж у 2012 році (11 пожеж у яких загинуло 7 людей) до нашого району завітало близько 100 працівників із головного управління МНС та Держтехногенбезпеки у Київській області. Вони перевіряли будинки неблагополучних та багатодітних сімей у нашому районі. Загалом перевірці підлягало більше 1000 будинків. Тож, аби прискорити процес перевірки було створено 31 комісію, до складу яких окрім вищезгаданих працівників, увійшли електрики, представники газового господарства, а також депутати ... Читать дальше »

| Переглядів: 543 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

"Чому я став депутатом?" Місцеві обранці зустрілися з учнями міських шкіл

20 лютого в будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді відбулася зустріч старшокласників-активістів загальноосвітніх шкіл міста з депутатами міськради. На захід прийшло сім обранців, переважно приватні підприємці. У зустрічі також взяли участь міський голова Олександр Шкіра, його заступник Валентина Губенко, секретар міськради Олексій Дикий. Захід  проходив у формі "круглого столу".

... Читать дальше »

| Переглядів: 512 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Житловий кооператив продасть двокімнатну квартиру

Нещодавно житлово-будівельному кооперативу "Молодіжний – 2" в Переяславі було повернуто на баланс багатоповерховий будинок № 70 по вул. Б. Хмельницького. Рішення про це було прийнято на сесії міської ради, до якого члени кооперативу, вони ж мешканці будинку, звернулися з відповідним клопотанням.

Як відзначалося, будинок було споруджено за кошти к ... Читать дальше »

| Переглядів: 577 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Депутат Київської обласної ради, директор госпіталю для ветеранів війни Юрій Гріненко

Депутат Київської обласної ради, директор госпіталю для ветеранів війни Юрій Гріненко 10 лютого проводив у Строкові виїзний прийом громадян. Тоді до нього звернулася з проханням пенсіонерка Палажка Крошка щодо свого чоловіка Миколи, щоб його пролікувати в госпіталі. Мовляв, після інсульту дуже слабує, більше року як «лечажий» – не встає з ліжка, бо з ногами погано, а ніде не лікувався. Чоловіку 76 років, він учасник бойових дій в Угорщині, і Юрій Гріненко без будь-яких умов пообіц ... Читать дальше »

| Переглядів: 650 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

В Києві відбулася XV Міжнародна виставка навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні – 2012".
15 – 17 лютого у Києві відбулася XV Міжнародна виставка навчальних закладів "Сучасна освіта в Україні – 2012". З успіхом участь в ній взяли два навчальних заклади Переяслава. За результатами експертних оцінок Міносвіти, Національної академії педнаук та інших поважних установ в номінації "Інновації в управлінні освітою золотою медаллю було нагороджено переяславський державний педуніверситет, а в номінації "Пошук та підтримка обдарованих дітей" – бронзовою медаллю переяславський ліцей-інтернат.

Більш детально – в публікаціях "ВП".

... Читать дальше »

| Переглядів: 482 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

250 одиниць різної техніки та інвентарю на загальну суму 23 млн. грн. купили господарства району минулого року.

250 одиниць різної техніки та інвентарю на загальну суму 23 млн. грн. купили господарства району минулого року. Це означає, що більшість підприємств Переяславщини працюють рентабельно, а з прибутків оновлюють матеріальну базу виробництва, зазначає Анатолій Онищенко, начальник управління агропромислового розвитку РДА. Каже, що до весняної посівної район технікою забезпечений повністю – хоч і зараз готові до роботи 650 тракторів різної потужності. А ось щодо витратних матеріалів, зокрема, пального та міндобрива, то здебільшого господарства працюватимуть «з коліс». Запаси є не в багатьох. Проте схема «з заво ... Читать дальше »

| Переглядів: 513 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Колишні наркомани рятуються в реабцентрі "Життя"

Нещодавно виповнився рік з часу заснування в Переяславі реабілітаційного центру від наркотичної, алкогольної та будь-яких інших видів залежності "Життя". Він діє на громадських засадах, а його фундатором стала громадська організація "За здорову націю: духовно, душевно, фізично". Керівниками центру є подружжя переяславців Алла (32 роки) та Сергій (34 роки) Железняки. В минулому вони самі були залежними від згубних пристрастей. Тож про жахи життя в наркотиках чи алкоголізмі, а також про можливість вирватися з їх тенет знають не зі сторонніх розповідей, а з досвіду власного життя. І тепер разом з іншими членами центру (на фото) хочуть допомогти всім тим, хто ще йде дорогою в нікуди.

... Читать дальше »

| Переглядів: 507 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Народний прогноз погоди

21 лютого відзначається день пам'яті пророка Захарії Серповидця, великомученика Федора Стратилата. Якщо вночі грім прогремів, можна було розраховувати на багатий урожай, великий приплід у тварин і часті дощі влітку. Нашими пращурами було помічено, чим холодніша остання неділя лютого, тим теплішим буде березень.

| Переглядів: 916 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Понад 140 каранців проти можливих бориспільських стоків
20 лютого на позачерговій сесії міської ради було обговорено звернення, підписи під яким поставили 141 мешканець мікрорайону Трубайлівка. Його оприлюднила депутат Оксана Миколаєнко. Люди, посилаючись на публікацію у "Віснику Переяславщини" від 3 лютого ц. р. "Бориспільськими стоками можуть запахнути сільські колодязі Переяславщини?" почали висловлювати своє невдоволення тим, що після спорудження очисних споруд у Борисполі, яке ще тільки планується, стоки після них можуть проходити через Переяславщину. Як видно і з самої публікації, заголовок якої є не ствердженням, а запитанням, і як говорилося багатьма на сесійному засіданні, в цій проблемі остаточно ще нічого не вирішено. Між тим, завдяки ЗМІ, тема вже стала резонансною. Бурхливо обговорювалася вона і на сесії. Лунали різні пропозиції. Та врешті було погоджено більш детально вивчити це питання та ... Читать дальше »
| Переглядів: 629 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

20 лютого міський голова Олександр Шкіра провів позачергову 20 сесію міської ради.

20 лютого міський голова Олександр Шкіра провів позачергову 20 сесію міської ради. Її нагальність в першу чергу була обумовлена необхідністю затвердження програми підвищення енергоефективності та енергозбереження у соціально-культурній сфері Переяслава на 2012 – 2015 роки. Начальник відділу капбудівництва міської ради Вадим Саверський розповів, крім іншого, що документ передбачає капітальний ремонт фасадів, заміну вікон, а також переведення на автономне електричне опалення ряду закладів освіти. Зокрема, кошти на таке опалення є можливість отримати за рахунок відповідної державної програми, що передбачає встановлення його у 110 освітніх та 50 клубних закладів на Київщині. З Переяслава до неї попередньо включено гімназію, шосту школу та міжшкільний навчально-виробничий комбінат. Про ... Читать дальше »

| Переглядів: 557 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Шаховий чемпіонат розпочинається Місце проведення – ЗОШ №7

У п’ятницю, 24 лютого, о 16.00 розпочинається чемпіонат міста з шахів. Запрошуються всі охочі любителі древньої гри. Місце проведення – ЗОШ №7 (вхід – з боку стоматполіклініки).

| Переглядів: 613 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Рибальське Щастя

21 лютого

У підвалі багатоповерхового будинку в центрі міста дворова собака Діна привела чимало цуценят. Деякі люди підгодовували їх: кидали якісь недоїдки через підвальне вікно.

– Он, подивіться, яка добра людина! – вказала мені пенсіонерка, що п ... Читать дальше »

| Переглядів: 798 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Юрій ГРІНЕНКО вирішує проблеми своїх виборців у Строкові

Виїзний прийом громадян у Строкові 10 лютого провели депутати Київської обласної ради від Партії регіонів Юрій Гріненко та Ігор Сосновський, який заради цього спеціально приїхав із Києва. Одинадцять жителів села прийшли зі своїми проблемами-проханнями.

Сільський голова Микола Жук особ ... Читать дальше »

| Переглядів: 535 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Термінал «Нібулону» відкриють у червні

Відкриття відбудеться у червні цього року, запрошення, як кажуть в таких випадках, уже роздані. Саме так Віктор Качкалда, заступник голови РДА, повідомив про перспективу швидкого спорудження в Переяславі річкового терміналу-елеватора компанії «Нібулон» – одного з найбільших сільськогосподарських підприємств країни.

Нагадаємо, зерновий термінал в нашому районі зведуть поряд з річковим портом за містом, на землях  Гайшинс ... Читать дальше »

| Переглядів: 795 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Як повідомила заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук,

Як повідомила заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 278 хворих. У пологовому відділенні – 10 жінок і восьмеро дітей. У реанімації лікуються троє пацієнтів. За останні чотири доби на швидку допомогу надходило у середньому 45 викликів щодня.

18 лютого близько 14 години зірвало газовий котел у приватному будинку в Пристромах. У результаті вибуху господиня, 1941 р. н., отримала тяжку політравму, ... Читать дальше »

| Переглядів: 696 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

З ЗАДОВОЛЕННЯМ ПОТОРГУВАТИ ВСЕ ЩЕ ЗАВАЖАВ МОРОЗ

Минулої неділі з самого ранку в Переяславі була чудова ясна та безвітряна погода, але мороз – мінус 20. Тому на базарі торговці, переступаючи від холоду з ноги на ногу, нарікали на синоптиків: «Все обіцяють, що ось-ось потепліє, а він давить на повну силу». Особливо мороз заважав торгувати різноманітною «зеленню». Городини продавали мало і то з-під ковдр, або ж із автомобілів. Незважаючи на обмаль цього товару, не було помітно, щоб ціни на нього сильно піднімали, хіба що – на свіжі шампіньйони. Бачив їх лише в одному закритому овочевому павільйоні по 32 грн. за кг (звична ціна – до 25 грн.).

... Читать дальше »

| Переглядів: 515 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Я і «Вісник»

Юлія Арапин, 24 роки, бухгалтер СФГ «Арапин»

1. Скільки років Ви читаєте нашу газету?

< ... Читать дальше »

| Переглядів: 690 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Петро БОГУШ: «На Підварській світло гасне через перенавантаження»
55 мешканців переяславських вулиць Петропавлівської, Підварської, Гагаріна, серед них – Микола Матвієнко, Євгенія Гріненко, Іван Лисенко, Світлана Бойко та інші, звернулися до Переяслав-Хмельницького відділення «Київобленерго» зі скаргою на незадовільне електропостачання їхніх осель. У копії цього звернення, направленої до нашої редакції, вони, зокрема, пишуть: «Напруга у нас постійно знижена до 190 – 150 вольт, а у вечірні години подача електроенергії відключається взагалі. Нехай начальник РЕМ напише розписку, що несе відповідальність, якщо наші електроприлади перегорять.

Також повідомляємо, що в деяких інших будинках наших вулиць напруга навпаки ... Читать дальше »

| Переглядів: 562 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

У Переяславському не подаватимуть воду споживачам, у яких немає лічильників

Про це на сході цього села 15 лютого сказав заступник керівника комбінату хлібопродуктів Андрій Субота. Розповів, що хоч вода постійно є, для підприємства існує ряд проблем у її забезпечені. Так, за його розрахунками, минулого року жителі села спожили 120 тис. кубометрів води, більше половини від обсягів, що качає комбінат, а от гроші за неї сплачують у добровільному порядку.

... Читать дальше »

| Переглядів: 502 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Хтось «матросиків», хтось пліточку – кожен з риболовлі щось принесе
Довгоочікувані морози нарешті скували кригу на водосховищах, річках та озерах, тож любителі зимової риболовлі тепер вільно можуть спробувати свою удачу. Минулого вівторка в обідню пору вирушаю до Дніпра, аби поспілкуватись із рибалками.

На кризі затоки біля річкового порту сидять два чоловіки. Ще стоячи на березі, звернув увагу, що вони доволі часто махають руками, – значить, щось витягують із лунок. Підходжу ближче: біля кожного з них лежить невеличка купка «матросиків», – так рибалки називають маленьких смугастих окунців.

... Читать дальше »

| Переглядів: 556 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Тамара ПАВЛЮК своїми вишивками прикрашає офіс, де працює

29-річна Тамара Павлюк навчилася вишивати хрестиком ще в дитинстві. З цим улюбленим заняттям вона не розпрощалася й донині. На її вишиті картини, які висять на стіні у рамках під склом в офісі ТОВ «Кло-карта», що на вул. Шевченка 9/16 у місті, звернув увагу водій «Вісника» Олександр Кочубей, коли отримував там талони на пальне. Після цього там побував наш кореспондент.

... Читать дальше »

| Переглядів: 722 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ОБОВ’ЯЗКОВОГО ТЕХНІЧНОГО контролю машинно-тракторного парку

У відповідності з постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 р. №1201 «Про затвердження Порядку здійснення обов’язкового технічного контролю тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів» затверджено графік проведення обов’язкового технічного контролю машинно-тракторного техніки, що належить як юридичним особам так і приватним ... Читать дальше »
| Переглядів: 961 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Начальник відділу з питань фізичної культури і спорту РДА Борис Сонько

Як повідомив редакції начальник відділу з питань фізичної культури і спорту РДА Борис Сонько, дев’ятого лютого у місті Бровари відбувся чемпіонат області серед молоді до 25 років зі спортивного боулінгу. Вдало виступила збірна нашого району, яку склали троє великокаратульців. Серед ста учасників бронзовим призером став Олег Катрич, четвертим – Максим Мовчан. Третій учасник нашої команди – Дмитро Мовчан, який минулоріч був віце-чемпіоном, посів тринадцяте місце.

| Переглядів: 628 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Хліб для українця завжди був святинею

Хліб здавна вважався символом святості, радості, щастя, здоров’я та багатства. Із хлібом зустрічали новонароджене дитя, ним вітали породіллю, Пізніше з хлібом виряджали дитя «до Христа», а коли підросте – до школи. Хлібом батьки благословляли  дітей до шлюбу і хоронили покійника, поклавши хлібину на труну. Із хлібом-сіллю зустрічають дорогих гостей і уперше заходять у хату. З історією вирощування хліба, з народними традиціями, пов’язаними  з ним, познайомились  учні, які ... Читать дальше »

| Переглядів: 585 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Велика Каратуль, Пологи-Чобітьки, Шевченкове, Стовп’яг та Хоцьки.

З великим задоволенням розходилися глядачі п’ятого концертного дня фестивалю народних талантів «Мистецькі береги Переяславщини». 18 лютого до РБК звітні виступи привезли аматори закладів культури сіл Велика Каратуль, Пологи-Чобітьки, Шевченкове та Хоцьки.

Самодіяльні артисти зі Стовп’яг зібрали ... Читать дальше »

| Переглядів: 825 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Грабіжники добралися до магазинів
  • 13 лютого житель міста Б.С. повідомив, що з його торговельного кіоску викрали холодильник.
  • 15 лютого з будинку місцевого жителя І.А. злодій поцупив гроші. До помешкання проник, пошкодивши вікно.
  • 15 лютого житель міста К.Г. повідомив, щ ... Читать дальше »
| Переглядів: 770 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Вишгород приймав гостей із усієї області.

Делегація Переяславщини18 лютого Вишгород приймав гостей із усієї області. Саме до цього древнього міста з’їхались представники всіх районів Київщини, аби разом провести зиму та зустріти весну. На святі масляної була делегація і Переяславщини на чолі із головою держадміністрації Михайла Макарова та голови районної ради Андрія Недяка. Про свято масляної у Вишгороді читайте у одному із номерів газети «Вісник Переяславщини». Зазначу, що за підсумками конкурсу на краще представництво районів області Переяславщина зайняла почесне 3 місце.

... Читать дальше »
| Переглядів: 651 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Найбільше морози заважають торгувати городиною

Переяславські недільні базари вже давно готові як і завжди бурлити повноцінним життям, але цьому перешкоджають сильні морози. От і сьогодні зранку на «Даринку» деякі прадавці, переступаючи з ноги на ногу, скаржилися, що синоптики все обіцяють, що морози повинні послабнути, а вони «ломлять в повну силу». Особливо така погода заважае торгувати різноманітною зеленню. Її було дуже мало. А те, що було, продавали з-під ковдр, з автомобілів.

Незважаючи на ... Читать дальше »

| Переглядів: 686 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Переяславці співали про кохання на «Співочій Київщині»
Нещодавно до Дня святого Валентина та 80-річчя Київщини у столиці за підтримки голови КОДА Анатолія Присяжнюка відбувся обласний конкурс караоке «Співоча Київщина». Він проходив у два тури: перший відбірковий, другий – гала-концерт. На заключному етапі виступило 16 учасників віком 16 – 25 років з різних міст та районів області. Основною вимогою до виконавців було виконати сучасну пісню про кохання. Свої вокальні здібності показали і переяславці: Олександр Онопрієнко з піснею «Я буде твоїм ангелом» та Ніна Козачук з піснею «Не ходи».

Журі на чолі із заступником голови КОДА Євгеном Головіним визначило трійку призерів. Наші земляки цього разу до неї ... Читать дальше »

| Переглядів: 647 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

У Переяслав-Хмельницькому районі 17 лютого відбувся рейд на тему: "Пожежі в оселях українців: причини та наслідки

У Переяслав-Хмельницькому районі 17 лютого ... Читать дальше »

| Переглядів: 740 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Молоді таланти Переяславщини гордість Переяславщини
Молоді таланти Переяславщини Ніна Козачук, яка представляла Циблівський будинок культури, та Олександр Онопрієнко від районного будинку культури стали фіналістами обласного конкурсу «Співоча Київщина». Він завершився цього тижня. Наші вокалісти спочатку успішно пройшли етапи відбіркових турів, в яких взяли участь близько сотні молодих артистів з усієї області. Кращих із кращих талантів запросили до участі у святковому гала-концерті, приуроченому до Дня Святого Валентина. Музичне шоу для закоханих 14 лютого відбулося у Броварах у концерт-холі торговельного центру «Термінал», його організатором виступила Київська обласна МГО «Молоді регіони».

... Читать дальше »

| Переглядів: 603 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Середня заробітна плата працівників підприємств району голова РДА Михайло Макаров

Середня заробітна плата працівників підприємств району у 2011 році становила 2360 грн., так стверджує статистика. Проте цю досить непогану цифру, як мовиться, створюють усього 5-6 господарств Переяславщини, які насправді офіційно виплачують людям високі зарплати, часом і близько 4 тис. грн. Більшість декларують в середньому 1640 грн. щомісячно, але є й такі, що у фінансових звітах показують лише мінімальні нарахування зарплати, як ... Читать дальше »

| Переглядів: 705 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Кабінет міністрів України постановою від 31 жовтня минулого року затвердив новий коефіцієнт нормативної грошової оцінки земель сільськогоспо

Землевласники Переяславщини цього року отримають від своїх паїв відчутно більший дохід. У зв’язку з законодавчим підвищенням нормативно-грошової оцінки землі, вартість і орендної плати за користування земельними паями селян в обов’язковому порядку має збільшитися.

Кабінет міністрів України постановою від 31 жовтня минулого року затвердив новий коефіцієнт н ... Читать дальше »
| Переглядів: 480 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Аграрії Переяславщини готуються до весни – 16 лютого голова РДА Михайло Макаров

 

Аграрії Переяславщини готуються до весни – 16 лютого голова РДА Михайло Макаров провів нараду з керівниками господарств. Говорили про стан готовності до проведення весняно-польових робіт, про виплату заробітної плати та податкові розрахунки. Анатолій Онищенко, начальник управління агропромислового розвитку РДА, розповів про ос ... Читать дальше »

| Переглядів: 494 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Свиней – на забій, а ферму – на ліквідацію
Свиней – на забій, а ферму – на ліквідацію  Таке рішення щодо тваринницької ферми ВАТ ПЗ «Колос» в Улянівці 16 лютого ухвалила Переяслав-Хмельницька районна надзвичайна проти епізоотична комісія. Як повідомив головний ветеринарний лікар району Олексій Роман, під час проведення рейдової перевірки цього підприємства, комісія побачила жахливу картину: у величезному сараї обморожені й голодні стоять вісім свиней і один кнур. І ніде нікого. В сусідньому сараї, судячи з пронизливого вереску, утримуються малі поросята, але працівники замкнули приміщення на замок і комісію всередину не впустили.Ніхто і з керівників господарства не ... Читать дальше »
| Переглядів: 1499 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

У червні підемо на відкриття "Нібулону"

Відкриття відбудеться у червні цього року – запрошення, як кажуть в таких випадках, вже роздані. Саме так Віктор Качкалда, заступник голови РДА, повідомив про перспективу швидкого спорудження в Переяславі річкового терміналу-елеватора компанії «Нібулон» – одного з найбільших сільськогосподарських підприємств країни.Нагадаємо зерновий термінал на Дніпрі в нашому районі зведуть поряд з річковим портом за містом, на землях Гайшинської та частково Циблівської сільських рад.На сьогодні на об’єкт ... Читать дальше »

| Переглядів: 927 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 1

Мистецький салон "Улітка" залишився без приміщення

У наших матеріалах ми неодноразово згадували про мистецький салон "Улітка", який нещодавно відкрився у нашому місті. Він знаходився за адресою Фабрична, 1. Тут розташовувалася і майстерня з виготовлення шоколадних виробів. Як повідомила редакції  власниця салону Алла Літкова, вони "виїхали" з цього приміщення. Жінка пояснює, що кімнати не підходили їм за технічними умовами. Оскільки салон нещодавно відкрився, він ще малоприбутковий, і коштів на покриття високої орендної плати не вистачає. Зараз продукцію шоколадної майстерні можна придбати в магазині "Підсінний". Майстриня Алла Літкова планує реаліз ... Читать дальше »

| Переглядів: 666 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

15 лютого, в будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді відбувся міжшкільний конкурс КВК "Обери майбутнє",

Учора, 15 лютого, в будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді відбувся міжшкільний конкурс КВК "Обери майбутнє", організований міським відділом освіти спільно з Переяслав-Хмельницьким центром зайнятості. У ньому взяли участь сім команд, до яких, за умовами змагання, ввійшли учні 9-10 класів загальноосвітніх шкіл міста. Проводиться захі ... Читать дальше »

| Переглядів: 742 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

У музей просто неба на Масляну-2012!

25 лютого о 12.00 на базарній площі  Музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини відбудеться традиційне народне зимове гуляння Масляна.

Святкування Масляної – давній слов’янський звичай. У народі вірили: людина, яка не повеселилася на Масляну як слід, цілий рік буде нудьгувати і сумувати.

... Читать дальше »

| Переглядів: 718 Додав: Вісник | Дата: 21.02.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
За два місяці у Львові змінили 30 маршрутів транспортної схеми
За два місяці у Львові змінили 30 маршрутів транспортної схеми За два місяці у Львові змінили 30 маршрутів транспортної схеми
Маршрути громадського транспорту у Львові відтепер коректує не лише управління транспорту. Перевізники за власним рішенням пускають автобуси куди вважають за потрібне. Останнім, без жодного відома пасажирів та влади, трансформували маршрут №19.

Колесніков у Львові покатається на електровозі
Колесніков у Львові покатається на електровозі
Завтра, 29 лютого, відбудеться робочий візит віце-прем’єр-міністра України - міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова до Львова з питань підготовки до відкриття Львівського аеропорту -- повідомили lviv.expres.ua у прес-службі Львівської ОДА.


Куда пойти завтра: первый день весны с лирической комедией

Куда пойти завтра: первый день весны с лирической комедией

Завтра 1 марта Кинотеатр "Космос":
01-07.03 – комедия «Мамы», Россия, 2012. Режиссеры - Тихон Корнев, Евгений Абызов, в ролях: Анастасия Заворотнюк, Сергей Безруков, Михаил Пореченков, Гоша Куценко. Восемь историй станут основой новой лирической комедии с понятным на всех языках названием «МАМЫ». Восемь разных поздравлений. Разных жизненных ситуаций. Сеансы уточняйте по телефону.

Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru