Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Пятница, 19.04.2024, 19:33
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Пятница 19.04.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 19.04.2024 Пятница
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
В університеті готуватимуть держслужбовців
В університеті готуватимуть держслужбовців

Сьогодні, 4 грудня у переяславському педуніверситеті в першій половині дня головою райдержадміністрації Михайлом Макаровим та ректором вузу Віктором Коцуром було підписано угоду про співпрацю. Відповідно до неї тепер безпосередньо в Переяславі готуватимуть спеціалістів для роботи в органах державної виконавчої влади.

Більш докладно – в публікаціях «Вісника Переяславщини».

... Читать дальше »

| Переглядів: 531 Додав: Вісник | Дата: 05.12.2011 | Коментарів: 0

«Повір у себе»
2 грудня в Будинку освіти м. Переяслава-Хмельницького відбувся фестиваль творчості для дітей з обмеженими функціональними можливостями «Повір у себе». Присутніх привітали заступник міського голови Валентина Губенко та в.о. начальника центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Юлія Лялька. В заході взяли участь 32 дітей з обмеженими функціональними можливостями та соціальні педагоги загальноосвітніх навчальних закладів міста. В рамках заходу діти взяли участь у майстер-класах «Живи, кольорово живи» та «Творча майстерня», де кожен мав можливість зробити розпис монохромною аквареллю, виготовити вироби з воску, новорічні листівки, ляльки з вовни та ін. Концертну програму підготували учні КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат» та студенти Державного вищого навчального зак ... Читать дальше »
| Переглядів: 575 Додав: Вісник | Дата: 03.12.2011 | Коментарів: 0

Переяславські підприємці знову страйкують
Громадянський рух "Вперед!" та Професійна спілка підприємців малого та середнього бізнесу Переяславщини провела в Переяславі 1 грудня страйк "Переоблік влади" з метою показати владі, що населення втомилося від її постійних експериментів.

... Читать дальше »

| Переглядів: 842 Додав: Вісник | Дата: 03.12.2011 | Коментарів: 0

Ми дбаємо про чистоту рідного міста. А ви?...
Питання благоустрою останнім часом набуває особливої актуальності в нашому місті. Дбаючи про чистоту власної присадибної ділянки, немало жителів при цьому нехтують благоустроєм своєї вулиці, не кажучи про місто взагалі. Дуже зручно винести сміття і поставити сусіду під паркан – аби тільки зі свого двору прибрати. В особливо вигідному становищі знаходяться ті, котрі живуть поблизу державних установ, а ще краще біля навчального закладу, адже школярі та їхні вчителі – свідомі громадяни, разом все приберуть.

Саме з та ... Читать дальше »

| Переглядів: 703 Додав: Вісник | Дата: 01.12.2011 | Коментарів: 0

Гіпермаркет на Леваді на 500 робочих місць вже до наступної Пасхи
29 листопада, у вівторок, під кінець засідання сесії міської ради розглядалося питання про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою по вул. Шкільній, 42 для будівництва тут гіпермаркету відомої в Україні торгівельної мережі «Екомаркет». Хоч це питання було внесено до порядку денного сесії дедатково, воно викликало неабияку зацікавленість депутатів.

     Представники торгівель ... Читать дальше »

| Переглядів: 693 Додав: Вісник | Дата: 30.11.2011 | Коментарів: 1

Бориспільські нечистоти зливатимуть на Переяславщині?

До Переяслав-Хмельницької районної ради надійшли письмові звернення від жителів Дівичок та Стовп’яг. Про це на сесії 25 листопада інформував депутатів голова райради Андрій Недяк.

... Читать дальше »

| Переглядів: 812 Додав: Вісник | Дата: 30.11.2011 | Коментарів: 0

Кафе «Фламінго» першим засяяло новорічними вогнями
Наше суспільство прагне до цивілізованого світу, а там є одна давня традиція. До різдвяно-новорічних свят люди починають готуватися далеко-далеко заздалегідь. Очевидно, зі ЗМІ багато хто вже чув, що у великих та малих містах Європи і Америки встановлюються новорічні ялинки, розвішується ілюмінація, в магазинах починаються розпродажі і таке інше. Таке наочне очікування свят  неабияк піднімає настрій, додає оптимізму.

І от перша новорічна «ластівка» засяяла і в Переяславі. У вечірні години ... Читать дальше »

| Переглядів: 1385 Додав: Вісник | Дата: 30.11.2011 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 78 79 80
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Волинський бізнес надає перевагу реформованій дозвільній системі
Волинський бізнес надає перевагу реформованій дозвільній системі
 У Волинській області функціонує 20 дозвільних центрів, з яких 16 в містах районного значення і 4 в містах обласного значення, окрім того на дозвільний центр міста Луцька покладені обов’язки регіонального дозвільного центра області. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.
Сеньківки замало?
Сеньківки замало? Привернуло увагу досить свіже повідомлення в інтернеті про зібрання у Чернігівській обласній державній адміністрації з нагоди обговорення концепції створення у Новгороді-Сіверському Міжнародного історико-культурного центру «Слова о полку Ігоревім», запропонованої окремими представниками новгород-сіверської міської громади. І чого б це?
Зразу маємо зауважити, що тема сучасного життя Новгорода-Сіверського не нова, але актуальна. І не дарма. Адже колишня столиця князівства, а у наступному сотенне місто Козацької України - Новгород-Сіверський з волі незграбного керівництва знаходиться, як за критеріями збереження пам’яток минувшини так й за перспективами розвитку, у жахливому стані. Та й мовчить з цього приводу хіба що німий чи ледачий.
місті Червонозаводське Лохвицьккого району по вулиці Якубовського, в одній із квартир 8-поверхового житлового будинку, виникла пожежа.

На Полтавщині необережність при курінні призвело до загибелі 39-річного чоловікаНа Полтавщині необережність при курінні призвело до загибелі 39-річного чоловіка

23-го лютого близько 05:00 до у місті Червонозаводське  Лохвицьккого району по вулиці Якубовського, в одній із квартир 8-поверхового житлового будинку, виникла пожежа. В даній квартирі проживав громадянин 1973 року народження.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru