Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 28.03.2024, 18:00
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 28.03.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 28.03.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Як оформити закордонний паспорт через Інтернет?

Міжрегіональний центр видачі паспортних документів МВС України пропонує жителям Київщини зручний процес оформлення закордонного паспорту. Для цього необхідно зайти на офіційний сайт центру в Інтернеті за адресою http://www.passport-ua.org. Там є сервіс «Записатися в чергу онлайн». Для того щоб здійснити цю операцію, сп ... Читать дальше »

| Переглядів: 2243 Додав: Вісник | Дата: 21.05.2012 | Коментарів: 0

«Трубіж» переміг усіх

В останній день березня у спортивній залі ліцею-інтернату відбувся турнір із міні-футболу. Організувала та провела його відома уже на Переяславщині громадська організація «Сила молодих». Як розповіли редакції її лідери, для організації цього турніру вони ходили вуличками нашого міста і запрошували молодих людей взяти в ньому участь.

– Наш центральний офіс знаходиться в Києві. До вашого міста ми приїздимо двічі на тиждень у четвер т ... Читать дальше »

| Переглядів: 735 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Для меморіалу воїнам-інтернаціоналістам вже навезли землі

В центральному парку Переяслава неподалік пам’ятного знака загиблим воїнам нещодавно з’явилися великі купи землі. Володимир Бурдонос, перший заступник міського голови розповів, що за планом реконструкції центрального парку неподалік (метрів за 10 – 12) від меморіалу загиблим у Великій Вітчизняній війні буде меморіал загиблим воїнам-інтернаціоналістам. Його спорудження поки що у перспективі. Але саме зараз розпочато підготовчі роботи до будівництва гіпермаркету на вул. Шкільній. Там для підготовки майданчика потрібно зняти близько тисячі ... Читать дальше »

| Переглядів: 876 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Місток на Літописній підрівняють

Раніше наша газета розповідала про не зовсім вдале відновлення мосту через Трубіж на вул. Літописній В Переяславі. Нещодавно Володимир Бурдонос, перший заступник міського голови, розповів, яким чином це можна буде виправити. Реконструкцією цього мосту минулої осені займалися спеціалісти Трубіжського управління водного господарства. Кошти на неї було передбачено в обласному бюджеті, але реально для виконання робіт вони ще не надійшли. Тому управління проводить роботи за власні кошти, поетапно. Приблизно з місяць тому вони з ... Читать дальше »

| Переглядів: 970 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Інвестиційний форум в Переяславі під "Євро – 2012"

3 квітня в Переяслав-Хмельницькому педуніверситеті відбувся поважний захід міжнародного значення – проведення круглого столу на тему "Інвестиційна привабливість Київської області з точки зору європейських інвесторів". Його учасниками стали голова Київської обласної ради Олександр Качний, перший заступник голови Київської облдержадміністрації Ярослав Москаленко, повноважний представник Прем’єр-міністра, президент інституту стратегічної політики України Анатолій Толстоухов, міський голова Олександр Шкіра, ректор університету Віктор Коцур, Олена Березовська, редактор газети "The Kiev Times", яку було названо організатором цього заходу, а також депутати, науковці, підприємці та інші як з України, так і кількох європейських країн.

Анатолій Толстоухов, крім іншого, наголосив, що у зв’язку з проведенням "Євро – 2012", ... Читать дальше »

| Переглядів: 970 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Хлопчика врятував міліціонер

У середу, 4 квітня, після 16.00 двоє переяславських хлопчаків, які навчаються у 4 класі п’ятої школи – Ігор Вишняк та Олексій Шелест, – змайструвавши вдома два дерев’яні човники, пішли до копанки, що у мікрорайоні Карань, аби запустити їх на воду. Кораблик Ігоря заплив на середину водойми. Тож хлопчак, аби дістати його, сів на пліт, який знаходився на березі, і поплив. Коли ж дістався до човника і нахилився, щоб взяти його до рук, пліт перекинувся, і хлопець упав у холодну воду. Олексій, який стояв на березі, швиденько роздягну ... Читать дальше »

| Переглядів: 890 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Ольга Ломака закликала односельців залучати до села інвесторів

Минулої п’ятниці, 30 березня, завершилися у цьому сезоні сходи сіл району. Він останній, а саме 33-й, відбувся у Дівичках. Близько 60 селян зібралося у будинку культури, де на стіні презентувалися герб і прапор цього села. Учасниками заходу стали заступник голови районної ради Іван Бугаєнко, керуючий справами апарату районної ради Василь Бідюк, депутати районної ради та інші.

Перед тим, як розпочати свій звіт сільський голова Ольга Ломака поінформувала односельців щодо найболючішої проблеми жителів сіл, територією яких протікає р. Карань, каналізаційні стоки Борисполя. Більш детальніше про очисні споруди сусіднього міста розказала депутат районної ради Наталія Мацьовка, яка також побувала 29 березня на громадських слуханнях у районному будинку культури. ... Читать дальше »

| Переглядів: 953 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Генич: "Металлист" - это украинский вратарь плюс сборная Латинской Америки"

Генич: "Металлист" - это украинский вратарь плюс сборная Латинской Америки"

Известный российский комментатор Константин Генич оценил шансы харьковского "Металлиста" в 1/8 финала Лиги Европы против греческого "Олимпиакоса".


Губернатор и ректор австрийского вуза стали почетными докторами Луганского вуза

Губернатор и ректор австрийского вуза стали почетными докторами Луганского вуза

Звания «Почетный доктор Луганского национального университета имени Тараса Шевченко» удостоены председатель Луганской областной государственной администрации Владимир Пристюк и ректор Консерватории имени Йозефа Гайдна (г.Айзенштадт, Австрия) Вальтер Буриан. Об этом сообщает пресс-служба вуза. Награждение прошло в рамках празднования 91-й годовщины ЛНУ.


Івано-Франківськ розпочинають чистити від оголошень
Івано-Франківськ розпочинають чистити від оголошень

Наближення весни в Івано-Франківську вирішили відзначити масовим наведенням порядків. Принаймні сьогодні в.о. начальника комунального підприємства „Муніципальна інспекція  з благоустрою” Степан Кукула доповів, що їхня інспекція уже передала телефонограми в „РЕМ”, ДП „Міськсвітло” та у тролейбусне управління із вказівкою очистити опори від розклеєних оголошень, реклам, тощо.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru