Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Пятница, 29.03.2024, 02:51
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Пятница 29.03.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 29.03.2024 Пятница
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Телеканал СТБ: "На Киевщине скандал: в садике девочке перед сном заклеивали рот скотчем"
"Вікна" дивитися сюжет ТУТ

Рот на замок. В Переяслав-Хмельницком двухлетней девочке заклеивали рот скотчем в детском саду «Золотий ключик», чтобы она лучше спала. В этом ребенок признался родителям. Зато воспитательница все отвергает. Скандал уже докатился до местных чиновников. Сейчас маленькая Валерия спокойно играет с мамой. А еще несколько дней назад неустанно слезами заливалась.

Петр Верещук, отец Валерии: Це список ліків, які нам прописав невропатолог, які потрібно приймати вранці і ввечері на протязі місяця. Все это прописали девочке, которой нет и 3-х годиков. Папа убежден - нервный срыв произошел после посещения местного детского сада. «Ребенок здоров» - это запись перед посещением детского сада. После посещения детского сада невропатолог сделала запись «У ребенка нарушен сон, кричит. Диагноз: синдром повышенной нервной возбудимости». Валерия начала ходить в ясли в августе. После нескольких недель посещений заболела. Во второй раз родители повели в детсад уж в ноябре. Через несколько дней девочка снова начала рыдать. Родители Валерии уверяют - нервы малышки встревожило то, что воспитательница во время тихого часа заклеила ей рот. Бумажным скотчем. Они прекратили водить ребенка в садик и уже пожаловались и депутатам городского совета, и в городской отдел образования. На эту же воспитательницу есть нарекания и у Оксаны, матери Глеба.

Оксана Кулик, мать Глеба :  В мене дитина прийшла - в неї ... Читать дальше »

| Переглядів: 930 Додав: Вісник | Дата: 03.12.2012 | Коментарів: 0

NASA 21.12.2012 наступить повна темрява. КІНЕЦЬ СВІТУ Земля в цей момент буде проходити через галактичну «нульову смугу».
NASA 21.12.2012 наступить повна темрява. КІНЕЦЬ СВІТУ Земля в цей момент буде проходити через галактичну «нульову смугу».
За словами тибетського лами, який зробив офіційну заяву в NASA, практично на всій Землі, близько 10 ранку за московським часом 21.12.2012 настане повна темрява і тиша. Не буде світла, електрики, зв'язку і звуків.

Земля в цей момент буде проходити через галактичну «нульову смугу». «Це стан простору, де гаситься і не може поширюватися ніяка енергія, де відсутні електромагнітні поля у всіх об'єктів. Лякатися і хвилюватися не треба », - попередив лама.

Темрява буде супроводжуватися космічними сполохами, ілюзорними спалахами світла і триватиме приблизно три-чотири дні. Потім світло сонця знову з'явиться.

«Тварини Землі заздалегідь відчують прихід« космічної темряви »і запрячутся в нори, - говорить чернець. - Люди в містах не відчують, тому будуть жертви божевілля. Може загинути 10% населення Землі ».

Оракул Шамбали розписав і практичні рекомендації для землян:

1. Вам потрібно заздалегідь підготуватися до цієї зміни циклів, доробити всі справи 2012 року, не зав'язувати нових, віддати борги.

2. 20.12.2012 узяти своїх дітей, всі документи, готівкові гроші і виїхати з міст на природу. Підготувати запас продуктів на 2 місяці, оскільки електромережі будуть відновлюватися довго.

3. Треба мати в будинку запас води, дров для опалення та свічок для освітлення. Потрібно мати в будинку піч, оскільки електрику з 21.12.2012 перестане текти по проводах.

4. Зв'язок і телебачення відключаться. Протягом «днів темряви» завісити вікна темним, не дивитися в них, не вірити своїм очам і вухам, не виходити на вулицю. Якщо з'явиться необхідність вийти, далеко йти не можна - можна загубитися, оскільки не буде видно навіть власної руки.

5. Після появи світла не поспішайте повертатися в міста, краще до весни пожити на природі.
Повний вихід Землі з «нульовою смуги», на думку тибетського лами, очікується приблизно 7 лютого 2013 року. Відбудеться часткове відновлення електропостачання, транспортного сполучення. До кінця березня світ відновиться повністю.

Кінець світу кардинально змінить світогляд людей,
... Читать дальше »
| Переглядів: 564 Додав: Вісник | Дата: 03.12.2012 | Коментарів: 0

В Переяславі ветерани київського «Динамо»! Це подарунок переяславським болільникам від Костянтина Бриля

22 вересня, вмісті Переяслав-Хмельницький на місцевому стадіоні ім. Валерія Лобановського відбувся матч ветеранів київського «Динамо» та ветеранів місцевого футбольного клубу «Колос» за сприяння кандидата в депутати ВР України Костянтина Бриля, від партії «УДАР» Віталія Кличка.

Гра проходила на вщент заповненому болільниками стадіоні і закінчилась на користь київських динамівців з рахунком 3:1. В першому таймі  два м’яча у ворота «Колоса» провели Вадим Євтушенко (8 хв.) та Леонід Буряк (15 хв. з пенальті). Гол «у роздягальню» колосівець Михайло Дола провів на останній хвилині першого тайму. В другому таймі на поле вийшов л ... Читать дальше »

| Переглядів: 683 Додав: Вісник | Дата: 23.09.2012 | Коментарів: 0

Здійснилася мрія малечі. У Жовтневому відкрили сучасний дитячий майданчик

19 вересня у парку села Жовтневого відбулося урочисте відкриття сучасного дитячого майданчика. Ігрове містечко побудоване за фінансового сприяння Героя України,  кандидата в народні депутати України, голови асоціації «Нива Переяславщини»  Олександр ... Читать дальше »

| Переглядів: 685 Додав: Вісник | Дата: 23.09.2012 | Коментарів: 0

До Дня міста 21.00 Концерт Вєрки Сердючки

16 вересня

16.00 Товариський матч

... Читать дальше »

| Переглядів: 898 Додав: Вісник | Дата: 16.09.2012 | Коментарів: 0

Перевантажувальний термінал філії «Переяславська» відправив першу пшеницю водою
Як ми вже повідомляли, 26 липня ц. р. не лише для Переяславщини, а, по суті, і всієї лівобережної Київщини сталась знаменна подія – було відкрито перевантажувальний термінал – філію «Переяславська» компанії «НІБУЛОН». А 5 вересня відбувся важливий момент у розвитку вже діючого   сучасного термінала. До його причалу в затоці Куряче Горло на Дніпрі о восьмій ранку пришвартувалося перше несамохідне судно НІБУЛОНівської флотилії.

Зранку того дня головний інженер термінала Сергій Жаров, 25 років, розповів, що для нього особисто робота з приймання несамохідних суден, завантаження їх зерном не нова, адже раніше працював у філії компанії, що в селищі міського типу Градизьк Полтавської області. Вона менша від «Переяславської», але робота та ж сама. Так що досвіду у нього достатньо. А от чи складно було екіпажу буксиру, що транспортує б ... Читать дальше »

| Переглядів: 663 Додав: Вісник | Дата: 16.09.2012 | Коментарів: 0

"Вечірній базар" повертається на "п’ятачок"?
"Вечірній базар" повертається на "п’ятачок"?

Ці два фотознімка зроблені, 17 травня близько 15-ої години. Майже рік проіснував "вечірній базар" на новому місці – 50 метрів від ТЦ "Гетьман".  Спочатку з облаштованого місця для торгівлі "зійшли" підприємці які торгували овочами та фруктами тепер і пенсіонерки перейшли на свою "землю обітовану".

Наша газета минулого року відслідковувала "велике переселення" цього базару. І що знову маємо? Знову міській владі проводити роз’яснювальну роботу?

Минув рік, але на тому місці, де тоді торгували «стихійники», не було облаштована клумба з квітами, а також засіяна трава під газон підприємцями, яким належать торгові павільйони, які знаходяться поряд. Не була розширена і дорога... ... Читать дальше »

| Переглядів: 1320 Додав: Вісник | Дата: 21.05.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Народные гуляния на Советской: возрождение национальных традиций

DSC01256

Народные гуляния на Советской: возрождение национальных традиций

Сегодня, 25 февраля, в Николаеве отмечают праздник Масленицы. Традиционно на Масленицу все гуляют, проводят время вместе с родными и друзьями, а также, непременно, едят блины. В Николаеве последние выходные Масленицы обычно отмечают массовыми гуляниями и представлениями. Этот год не стал исключением. Так же символично, что именно сегодня в Николаев пришло тепло после долгих недель сильных морозов.
Бюджет Волині спрямує близько 29 мільйонів гривень на будівництво перехідних об’єктів
Бюджет Волині спрямує близько 29 мільйонів гривень на будівництво перехідних об’єктів


У цьому році бюджет Волині спрямує близько 29 мільйонів гривень на будівництво. Адже є 17 об’єктів соціально-значимої сфери. 5 з них уже стовідсотково забезпечені фінансуванням і будуть здані в експлуатацію цьогоріч. Про це повідомила прес-служба Волинської ОДА.


У слідчому ізоляторі провели екскурсію для учнів Великокучурівської загальноосвітньої школи.

Буковинські школярі в СІЗО

У слідчому ізоляторі провели екскурсію для учнів Великокучурівської загальноосвітньої школи.

Такий незвичний захід педагоги організували у рамках тижня профілактики правопорушень, який нині проходить у їхньому навчальному закладі.
Нині у Чернівецькому слідчому ізоляторі утримують під вартою близько 500 осіб. Це і чоловіки, і жінки, і, навіть, неповнолітні. Під час екскурсії до місця позбавлення волі, школярі побачили, як тюремне життя виглядає у реальності. А тому отримали і чимало інформації для роздумів.


Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru