Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 28.03.2024, 21:24
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною

Наші Переяславці на Євромайдані: хроніка неспокійних днів
Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 28.03.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 28.03.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2013 » Декабрь » 6 » Наші Переяславці на Євромайдані: хроніка неспокійних днів
20:07
Наші Переяславці на Євромайдані: хроніка неспокійних днів

Прочитавши 22 листопада оголошення в соціальній мережі ВКонтакті «Переяслав-Хмельницький»: «Підтримайте європейський курс України! Не будьте байдужими! Це наше майбутнє! Захистимо євроінтеграційні прагнення українського народу та сприяння підписанню Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом», їхати чи не їхати 24 листопада до Києва  на Народне віче – такої дилеми у мене не було.

24 листопада. Зателефонувавши зранку до організатора поїздки, керівника місцевого молодіжного крила організації «УДАР» Олександра Гаярина, дізнаюся, що збір призначено біля супермаркету «АТБ» – проїзд за кошти організаторів, гонорару за присутність на мітингу не буде.

Проходжу повз автовокзал, група людей, переважно пенсіонерок, стоять з вудлищами, думаю, може, збір через недільні торги «ударівці» перенесли в інше місце.

– Куди зібралися, молоді люди? – запитую.

– На рибалку, що не бачите, що ми з інструментом? – відповідають, даючи зрозуміти, що я не вписуюсь до цього колективу, в якому один одного добре знають і «на рибалку» вже ходять разом не вперше.

Біля АТБ зустрічає лідер переяславських «ударівців» Тарас Костін, який уже дає настанови юнакам та дівчатам, яких близько двадцяти: «Триматися разом. Поводьтеся гідно. Не відповідайте на провокації. Якщо загубитесь, телефонуйте до Саші Гаярина або Жені Глазунова».

Без пригод доїхали до Києва. Збір учасників з Київської області призначено на бульварі Шевченка, біля входу до ботанічного саду, навпроти Володимирського собору. На виході зі станції метро «Університет» – натовпи людей з державними прапорами України, Євросоюзу та опозиційною символікою. Біля входу до ботанічного саду переяславців зустрічає депутат Верховної Ради Артур Палатний, тут уже є представники Броварів, Білої Церкви, Яготина та інших міст Київщини. Організованою колоною рухаємось в бік площі Льва Толстого. Вулиця Володимирська біля червоного корпусу Київського національного університету вщент заповнена людьми, свої обличчя люди не ховають.

– Я за євроінтеграцію, і життя наше стане краще в майбутньому, хоча напочатку і буде важко.  Знаю, тому і вийшов. З Росією для України ніяких перспектив, досить уже нам чотирьохсотлітньої дружби, – каже Максим з Борисполя, який приїхав на акцію із дітьми та дружиною.

Навпроти головного корпусу Національного університету виставили агітаційні машини. Оратори закликають підтримати євроінтеграційний курс України.

О 12 годині колона рушає в бік Хрещатика. Попереду неї бігають журналісти, а Олександр Турчинов вигукує у гучномовець, аби ніхто не перешкоджав колоні. Попереду колони частина людей несе синьо-жовтий прапор та прапор Євросоюзу розміром 20 на 15 метрів. Доходячи до Бесарабської площі, бачимо перших міліціонерів біля пам’ятника Леніна, які його охороняють. Люди постійно скандують «Україна – це Європа!».

О 13:00 колона доходить до пункту призначення – Європейська площа. На пагорбах навпроти Українського дому людно, площа заповнена повністю. Зі сцени виступають лідери опозиції, донька Юлії Тимошенко – Євгенія та польовий командир Помаранчевої революції Юрій Луценко.

24 листопада. «Навіть пес хоче в ЄС»

24 листопада. «Навіть пес хоче в ЄС»

Цього ж дня на Михайлівській площі відбувався мітинг під гаслом «Будуємо Європу в Україні», його провели прихильники Українського союзу промисловців та підприємців.  Близько шістнадцятої години на площі людей майже не було, але пригощали з польових кухонь наїдками, не питаючи, чи ти за Євросоюз чи за Митний.

Біля монументу Незалежності на Хрещатику – третій мітинг цього дня, він – за підписання президентом угоди про євроінтеграцію у Вільнюсі. Тут влаштували акцію студенти київських вузів, які оголосили безстрокову акцію без політичних гасел та виступів опозиційних лідерів. Молодь тримає в руках державні прапори та знамена Євросоюзу.

27 листопада. В обідню пору телефонує Тарас Костін: «Бажаєте з’їздити до Києва до мітингуючих студентів? О 15-й від’їжджаємо». Метою поїздки було відвезення продуктів харчування мітингувальникам. Близько сімнадцятої години уже були на Майдані. Зовнішньо ситуація спокійна. Студентів зібралося близько десяти тисяч. Постійно співають та танцюють між короткими виступами-підбадьорюваннями ораторів. Продукти харчування занесли в намет для обігріву, який встановила київська міська адміністрація, біля нього пораються співробітники МНС, закачуючи в намет тепле повітря, адже надворі – мінус 2 градуси. Для всіх охочих погрітися місця в наметі не вистачає – гріються біля багать, розпалених в бочках, яких близько двадцяти.
28 листопада. Ранок Євромайдану. Біля багаття гріються: підприємець, студент та викладач з Переяслава

28 листопада. Ранок Євромайдану. Біля багаття гріються: підприємець, студент та викладач з Переяслава

Народних депутатів або відомих політиків на майдані немає. З десяток жінок на підході до стели стоять біля металевих щитів, якими відгородили місце для новорічної ялинки та льодового катка. На щитах портрети Юлії Тимошенко, прикрашені квітами, національними та європейськими прапорцями. Сьогодні в Юлії Володимирівни день народження. До гурту жінок підходить Юрій Луценко, спілкується з людьми та дає коротке інтерв’ю журналістам, які залишили мітингувальників, аби почути щось нове від представника опозиції. Нічого нового не почули. Виступити перед студентами організатори Юрію Луценку та «тимошенківцям» не дали – студентський захід без політики.

Час від часу на євромайдані чути заклик: «Хто стрибає – той в ЄС!». Молоді люди стрибають гріючись таким чином, адже прийшли на акцію легко одягнені, без головних уборів. Відома співачка Руслана Лижичко, яка постійно на імпровізованій сцені, звертається до батьків студентів: «Не хвилюйтеся за ваших дітей, вони нагодовані, можуть погрітися. Я вам дякую за синів і дочок, які мають громадянську позицію!». Журналісти інтернет-видань, Радіо Свобода та SPILNO.TV ведуть пряму відеотрансляцію на весь світ з місця події. З настанням  кожної нової години Майдан співає гімн України.

Близько восьмої вечора один з організаторів і учасників студентських протестних рухів за незалежність України початку 1990-х Олесь Доній дав кілька порад нинішнім студентам, які долучилися до Євромайдану: «Що об’єднує протести 90-х років з нинішніми? По-перше, це ідейність і романтизм учасників, зокрема молоді. Що відрізняє? Те, що тоді, у 90-ті, ми спочатку створили структури, Студентське братство, і вже потім проводили акції. Зараз же структуру створюють на ходу, фактично «з колес». Друга відмінність – тоді у нас була суто студентська акція, не було жодного керівника, який би не належав до наших студентських рядів. Зараз же студенти долучилися до позапартійного мітингу, ставши найпотужнішою його складовою. Але оргкомітети очолюють люди, мінімум на десять років старші за них. Тоді ж ми були на такому емоційному підйомі, що взяли в свої руки і вже не відпускали кермо влади. Ще одна відмінність – цей Майдан більш веселий, пісенний і жвавий, ніж був у наш час. Тоді у нас був етап достатньо жорсткої боротьби за незалежність України, тому ми вдавалися до крайніх методів – зокрема до голодування. Зараз акція проходить весело – зі співами і посмішками. Я б рекомендував створювати спільні організаційні структури, бо дисципліна у такій ситуації вкрай важлива. Вона зменшує рівень провокацій, вона означатиме, що акція буде контрольована не ззовні, а самими учасниками. Отже, студенти, окрім того, що вони ходять на акції і співають, самі мають стати організаторами і керівниками. Це основна порада – самоорганізовуватися. Як мені видається, вони рухаються у цьому напрямку».

Близько одинадцятої ночі людей на майдані значно поменшало, лишилось кілька тисяч осіб, переважно приїжджих. Київські бабусі, які приносили пиріжки, вареники чи курячий бульйон, брали на поселення охочих. Окрім жінок, переночувати в теплі, в монастирі на Подолі, запрошував священнослужитель Костянтин, він всіх охочих благословляв. Переважно до нього підходили люди із Західної України. Найстійкіші закутавшись в ковдри, сиділи на сходах до торгового комплексу «Глобус». О 23-й відімкнули освітлення на Хрещатику та на Майдані. Альтанку під монументом підсвічували автономні електростанції, яких я нарахував п’ять.

Міліціонери, які чергували на майданчику під майбутню ялинку, а це були юнаки строкової служби, захисні шоломи не вдягали. Ясно було, що офіцери не забороняли їм спілкуватися з присутніми на майдані, особливу увагу їм приділяли дівчата. Розмовляли зовсім не про політику, дівчата розпитували, звідки юнаки, чи мають на «гражданці» дівчат, як служиться та про плани після демобілізації. Дівчата лишали хлопцям номери телефонів та запрошували побачитися, коли парубки будуть у звільненні. Польовий командир кухні, тридцятирічний іванофранківець Коля, який цього дня відзначав день народження, наготувавши велику кількість хот-догів та склавши в ящик, разом з помічником підходив до міліціонерів та пропонував перекусити. Юнаки, подивившись по боках, брали та ховали за бушлат, дякуючи…

Загалом ніч минула спокійно – без провокацій. Близько четвертої години через охорону проривалась гарно вдягнена п’яненька жіночка, хотіла виступити «против разрыва с Россией». Виступити їй не вдалося, Майдан виявився проти цього. До речі, за весь час, проведений на майдані не помітив, щоб хтось «грівся» міцними напоями чи бодай смакував улюбленим студентським напоєм – пивом. Грілися гарячим чаєм, таких «точок» було близько десяти, дорослі люди кидали в банку за чай символічні гроші хтось десятку, хтось двадцятку. На майдані чергувало дві карети швидкої допомоги, в цю ніч ніхто із студентів за допомогою не звертався. Міська влада Києва потурбувалася і про туалети – біля консерваторії та філармонії їх було загалом 20 одиниць.

О восьмій годині ранку 28 листопада на майдані залишилось близько 500 мітингувальників – київські студенти розійшлися на навчання, попри оголошений страйк. Як сказав Дмитро з політехнічного університету: «Потрібно навчатися, викладачі в ці дні стали ще вимогливіші».

З 8 до 9 години на Майдані пройшло генеральне прибирання – сміття та недопалки всі збирали у великі поліетиленові пакети. Їх працівники комунальної служби закидали на вантажівки.

1 грудня. В день річниці референдуму про незалежність України знову відбулось Народне віче. Воно проходило за тим же сценарієм, що і сім днів тому. З однією відміною: прийшло набагато більше людей, тому що в ніч з 29 на 30 листопада бійці «Беркуту» побили протестувальників. В деяких людей закриті обличчя, в руках дерев’яні палиці, загорнуті в державний прапор, – будь-яка революція варта чогось тоді, коли може себе захистити. Люди готові до опору будь-якому «Беркуту». Переяславці в захопленні Київради та штурму Кабінету міністрів участі не брали, своїх облич не приховували, знарядь для бійок не мали.

Сергій Мевша

Фото автора



Переглядів: 1032
| Додав: veron332009 | Рейтинг: 0.0/0
А також інші новини Переяслав-Хмельницького
Батькам загиблого Володимира Корнєва вручено медаль “За мужність"
Перша апаратна нарада в Новому 2015 році
Уже начата продажа туров на Масленицу в Переяславе
На внеочередную сессию городского совета вынесен вопрос о прекращении полномочий городского головы Переяслав-Хмельницкого Шкиры А.Г.
В Переяслав-Хмельницком состоялся кастинг конкурса красоты
На Вече в Переяслав-Хмельницком осудили действия Партии регионов и КПУ
В Переяслав - Хмельницком состоялось заседание совещательного органа по вопросам координационной деятельности субъектов социальной работы с
Мнения жителей города Переяслав - Хмельницкий о причинах кризиса в стране разделились к ссоре.
Увага! Фотоконкурс на тему “Переяслав через об’єктив" Новости Переялав-Хм.
Говорить Андрій Недяк: “Ми повинні зробити все, аби е допустити провокацій”
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Найбільш цікаві та шокуючі новини України за сьогодні 28.03.2024 року.
[22.08.2016][Новини Києва: події та Київські новини за сьогодні]
На ринку нафтопродуктів відбувається повзуче зростання цін
ПАТ "Укргазвидобування" на електронних біржових торгах які проходять на торговому майданчику ТБ "Українська енергетична біржа" на цьому тижні реалізувало 11 956 тонн власної продукції на загальну суму 198,436 млн грн.
[17.08.2016][Новини Харкова: події та Харківські новини за сьогдні]
В Украине было запущено digital HR агентство нового формата - DNA325
Одесса, 12 августа, 2016: На украинском рынке впервые запущено международное digital HR агентство полного цикла. Выходцы из известного мобильного маркетингового агентства ComboApp создали идеальную, в их понимании, HR компанию.
[02.02.2014][Новини Києва: події та Київські новини за сьогодні]
Евромайдан в цифрах и фактах. В этот четверг Майдана было 70 дней.
В этот четверг Майдана было 70 дней за это время произошло На Народное Вече в Киеве Майдан собирался 9 раз. В День соборности 22 января состоялось 9 Народное вече. После 8 го Вече начались боевые действия на улице Грушевского ранее называлась улица Революции 19 января 2014 вошло в историю как Кровавое Крещение. На нем оппозиция насчитала около 100 000 участников мужчин и женщин попросили не присоединяться к мирному восстания. На одном из самых многочисленных Вече в том числе 1 и 8 декабря иностранные СМИ насчитали около миллиона. Невозможно установить точную цифру но с начала столкновений на Грушевского пострадавших уже около полутора тысяч В частности более полусотни представителей средств массовой информации по данным Честно Из них минимум 2-е из Житомира. 6 студентов возвращавшихся с восьмого Народного Вече были перехвачены и отправлены в СИЗО. 1 из них Житомира Юрий Хробус За несколько дней молодых ребят приговорили к двум месяцам домашнего ареста. Пропали без вести около 20 человек пишет интернет-издание Левый берег. Число арестованных установить невозможно по нашим подсчетам уже около полутысячи Соотечественников которые по украинским европейское свободное будущее отдали жизни от 5 до 10 человек. Наша Житомирсська замглавы Радомышльской РГА Галина Литвиненко о гибели Сергея Нигояна в социальной сети написала Земля ему камнем. Таких и не жалко Это вызвало резонанс председатель РГА публично осудил свою подчиненную За 4 часа более 200 киевлян сдали кровь для пострадавшего на Грушевского и 25 января медики констатировали смерть. В Житомире ежедневно происходят мирные акции протеста в поддержку Евромайдану на Майдане Королева. На активистов Житомирского Майдана совершено около 20 нападений ни один не раскрыт. 23 и 24 января около 1000 житомирян вышли на центральные улицы города а именно пришли под стены местных советов требованиям обратиться к президенту относительно об освобождении задержанных активистов Майдана отмена законов принятых Верховной Радой 16 января 2014 отставки правительства, возвращения к Конституции Украина в редакции 2004 года а также проведение одновременных внеочередных выборов Президента Украины и Верховной Рады Украины фото В областном совете депутаты так и не приняли решение некоторым из провластных пришлось выходить НЕ через центральный вход. Городской совет смогла выразить свою позиции ее единогласно поддержали 42 депутата вместе с мэром Прокуратура это обращение признала незаконным Всего территория революции расширилась до 13 регионов За это время в наш лексикон вошло 5 новых слов: титушкы Бимба елка евромайдан и батя Все большее с ИИНФОГРАФИКОЮ в следующем номере газеты 20 минут Статистика собрала Ирина Ярмоленко
[02.02.2014][Новини міста Львів. Львів в одному порталі: новини, афіша, міський довідник]
Во Львовской области на отдельных участках дорог образуются снежные переметы
2 февраля 2014
Во Львовской области на отдельных участках дорог образуются снежные переметы

В связи с сильным ветром и метелью на отдельных участках дорог общего пользования на территории 7 районов области ( Бродовском , Жидачевском , Жовковском , Золочевском , Перемышлянском , Радеховском и Сокальском районах ) периодически образуются сугробы . Вследствие этого в настоящее время отсутствует подъезд к 110 и затруднено доехать до 49 населенных пунктов области . Об этом говорится в сводках Департамента по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

К снегоочистительных работ на дорогах области от ГП " Львовоблавтодор " в течение 1 февраля текущего года привлечено 172 единицы снегоуборочной техники и 304 человека .

Кроме этого , Службой автомобильных дорог в Львовской области , ГП " Львовоблавтодор " и местными райгосадминистрациями дополнительно привлечено соответствии с заключенными соглашениями 81 единицу снегоочистительной техники субъектов хозяйствования .

К выполнению аварийно - спасательных работ от подразделений ДСНС Украины , которые дислоцируются на территории Львовской области 1 февраля 2014 , привлечено 52 ед . техники и 161 человек.

Областной государственной администрацией организовано взаимодействие с командирами воинских частей МО Украины (Академия Сухопутных войск имени гетмана Петра Сагайдачного , в / ч А3817 , А0998 , А2595 ) и Т0110 Мининфраструктуры Украины . От этих частей 1 февраля привлечены 3 ед. техники и 7 человек.

Руководством областной государственной администрации , Службой автомобильных дорог в Львовской области во взаимодействии с райгосадминистрациями и органами местного самоуправления с привлечением подразделений ДСНС Украины , Министерства обороны Украины , Мининфраструктуры Украины и субъектов хозяйствования , принимаются меры по расчистке дорог и обеспечения проезда ко всем населенным пунктам на территории области.

Ситуация контролируется.
[06.12.2013][Новини Тернополя: події та Тернопільські новини за сьогодні]
Революційні будні тернополян у Києві (відео) Новини Тернополя: події та Тернопільські новини за сьогодні

У ці дні одним з центрів перебування тернополян у столиці є КМДА, яка була захоплена 1 грудня.

На третьому поверсі адміністрації міститься тернопільський обласний штаб, а також тут, у перерві між пікетуваннями і мітингами, відпочивають наші земляки. Поруч розташувалися львівські хлопці.

Щодня до Києва організовано приїжджає 100-200 тернополян. Їх розміщують у КМДА або у будинку профспілок. Проблем із харчуванням, теплим одягом, ночівлею немає. Працює кухня, де волонтери готують для молодих революціонерів їжу. Зокрема вже кілька днів найсмачніші канапки готує  Вікторія Богданівна Кухарська, доцент, кандидат філологічних наук, завідувач кафедри української та іноземних мов ТДТУ. Мені вдалося поспілкуватися з нею та ще з кількома тернополянами, які несуть вахту в КМДА.


[06.12.2013][Новини Вінниці: події та Вінницькі новини за сьогодні]
На третій тиждень Вінницького Євромайдану грали в сніжки. Новини Вінниці на сьогодні
Вже більше двох тижнів поспіль в Вінниці тривають масові акції протесту проти зупинки Євроінтергації та жорстокого побиття «Беркутом» мирних мітингувальників на Майдані Незалежності в Києві в ніч з 29 на 30 листопада. Тут вже розпочались активні розмови щодо нових лідерів, створення нового суб’єкта, як на політичному, так і на більш високому рівні. Це показало політичну самосвідомість Євромайдану, окрему від опозиційних сил. Опозиція почала активно використовувати зібрання як свій агітмайданчик, а місцева влада запевнила, що не допустить на вінницькому Євромайдані жодного силового сценарію. Під час Євромайдану, активісти навіть ходили "визволяти" тих, кого «запроторили» в приміщеннях вищих навчальних закладів. Енергія вінницього Євромайдану впродовж всього часу не перейшла в негативну, а стала лише ще більш позитивною. Щодня вінничани приєднуються до акцій протесту, діляться своїми думками щодо майбутнього країни та відстоюють свою громадянську думку. Ні мороз, ні дощ, ні сніг не лякають вінницьких «євромайданістів».
[28.02.2013][Новини Києва: події та Київські новини за сьогодні]
В Киеве продают воду из-под крана

В Киеве открылся киоск, в котором продают очищенную, как утверждается, воду из-под крана по 60 копеек за литр.

Об этом сообщает издание "Сегодня".

Ларек, в котором размещена очистительная установка, находится на улице Ахматовой (Дарницкий район). Продавец утверждает, что это якобы предприятие от Института химии и что воду берут "из "Киевводоканала".

Между тем в Институте химии высокомолекулярных соединений, равно как и в Институте коллоидной химии и химии воды, как отмечает издание, о продаже воды ничего не знают. В «Киевводоканале», в свою очередь, сообщили, что киоск подключен к водопроводу по договору с ЖЭКом. Собственно с «Киевводоканалом», по словам советника предприятия по информации Виктории Яковлевой, организаторы данного бизнеса не связывались.


Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Хто наступний на посаду головного архітектора?

Хто наступний на посаду головного архітектора?
Для багатьох літніх людей в Чернігові ця назва невідривно була пов'язана з досить відомім прізвищем в місті, що для багатьох навіть стало ім'ям загальним - з прізвищем Тетяни Мазур. Кінець «епохи» Тетяни Геннадіївни подарувала місту виборча компанія 2006 року, коли керманичем Чернігова було обрано Миколу Рудьковського.
Черкаський Художній музей запрошує всіх бажаючих на відкриття другої виставки-конкурсу "Про хвости".

Іллюстрація до новини ""Черкащани розкажуть всім бажаючим "Про хвости"

Черкаський Художній музей запрошує всіх бажаючих на відкриття другої виставки-конкурсу "Про хвости".

Відкриття відбудеться 1 березня о 16:00. На виставці будуть представлені твори від 52 учасників в номінації живопис, графіка, фотографія.


Черкасский УБОП задержал группу наркоторговецев
Черкасский УБОП задержал группу наркоторговецев

Черкасский УБОП задержал группу наркоторговецев

Фото пресс-службы МВД
Все злоумышленники были местными жителями и имели знакомства среди наркозависимых, что позволило их криминальному бизнесу стремительно развиваться.
Сотрудники Управления по борьбе с организованной преступностью в Черкасской области пресекли деятельность организованной преступной группы, которая занималась продажей наркотиков.


Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru