Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 28.03.2024, 15:47
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 28.03.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 28.03.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
У ВІДВІДУВАЧКИ БАРУ ВКРАЛИ ТЕЛЕФОН
13 березня житель Великої Каратулі Г.В. повідомив, що протягом місяця зловмисник викрав газову колонку та електролічильник із його будинку в Переяславі. У період з 10 по 15 березня невідомий пошкодив двері гаража громадянина Б.О. (кооператив «Автомобіліст»), проник до приміщення й викрав електроінструменти. 16 березня жителька міста Ш.С. повідомила, що попередньої ночі зловмисник, підібравши ключі до вхідних дверей, проник до перукарні «Шарм» і викрав перукарське приладдя. Цієї ж ночі, пошкодивши навісний замок, із сараю місцевого жителя Р.П. викрали мопед. 17 березня жителька міста С.О. повідомила, що під час її відпочинку в барі «Ірена» із її сумочки викрали мобільний телефон.

Розкрили злочини

15 березня надійшла заява жителя Цибель Ш.С. про те, що напередодні в його доньки вкрали мобільний телефон. У ході розслідування встановлено, що цю крадіжку здійснив Т.Є, 1996 р. н.

Проведеними оперативно-пошуковими роботами міліції встановлено, що житель Жовтневого Б.О., 1992 р. н., у період з листопада минулого року по березень цього року здійснив ряд крадіжок у місті: викрав електродвигуни, велосипед, мобільний телефон. ... Читать дальше »
| Переглядів: 752 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

НАПАДНИКИ ПОРІЗАЛИ КИСТІ РУК ДІДУСЕВІ

Як повідомила заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 303 хворих. У пологовому відділенні знаходиться 11 жінок та 9 немовлят. За останні чотири дні на швидку допомогу надійшло 154 виклики. У реанімаційному відділенні лікується 52-річний переяславець з гострим порушенням мозкового кровообігу.

15 березня близько 23.00 до будинку жителів мікрорайону Борисівка, в якому мешкає пара літніх людей, пробралися грабіжники і стали вимагати у них гроші. Під час сутички нападники ножем поранили кисті рук господарю помешкання, 1931 р. н. Постраждалому надали амбулаторну допомогу у травматологічному відділенні.

Минулої суботи до реанімації у стані гіпоглікемічної коми було доставлено чоловіка, вірмена за національністю, якого підібрали у лісосмузі поблизу Мазінок. Наразі його переведено до інфекційного відділення. ... Читать дальше »

| Переглядів: 590 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

М’ЯСО ПОДОРОЖЧАЛО, ЗАТЕ КАРТОПЛЯ СТАЛА ДЕШЕВШОЮ

Минулим торгам сприяла навіть погода. Покупці із задоволенням вешталися у торгових рядах, прицінювались, але купувати речі не поспішали. Чув розмову двох жіночок, одна приміряла кофтинку і, мабуть, збиралась її уже купити, але її подруга утримала:

– Не поспішай, погода гарна, пройдемо далі, там може бути дешевше. Якщо нічого не знайдемо, ми до вас повернемось, – запевнила продавця, і пішли далі.

А чоловіки у промислових рядах приміряли черевики. Ціна на чоловіче взуття була найрізноманітнішою. Найдешевші коштували 250 гривень, найдорожчі я знайшов по 550, але їх ніхто не приміряв, мабуть, відлякувала ціна. ... Читать дальше »

| Переглядів: 656 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

Людмила КРАВЧЕНКО виготовила більше ста ляльок з пластику

Переяславка Людмила Кравченко, 30 років, що проживає в мікрорайоні Борисівка, виготовляє ляльки з пластику, розмальовує їх і моделює для них одяг. Такі іграшки використовують як інтер’єрні прикраси, їх колекціонують, а ще лялька ручної роботи – особливий подарунок. У гостях у лялькарки побував журналіст «Вісника». На поличці в кухні виставлені ляльки майстрині, їх сім. Як зазначає Люда, це лише невелика частина її виробів. За два роки захоплення вона створила більше сотні іграшок, частину з них роздарувала друзям. Ляльок ніяк не називаю. Не ставлюся до них фанатично, не звикаю, навіть якщо вони мені дуже подобаються. Тому з легкістю їх роздаровую, частину виробів віддаю під реалізацію. Хоча улюблена лялька все-таки є, зберігаю її вдома, – приносить іграшкового чоловічка  чудернацького вигляду. Кожна лялька має неповторне обличчя, зачіску, вбрана у яскравий костюм, що його майстриня шиє та оздоблює. ... Читать дальше »

| Переглядів: 764 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

«У такому вінку з кукурудзиння моя мама заміж ішла»

У холі столичного палацу мистецтв «Україна», де 21 лютого святкували 80-річчя утворення Київської області, діяла тимчасова виставка «Мистецька сповідь майстра». У розмаїтті вишивок, картин, ляльок і писанок увагу привернула вітрина з віночками. Біля них хазяйновито порається худорлява, низенька і досить вже поважного віку жінка. Вона в народному вбранні, на шиї кілька разків доброго намиста. Помітивши мою зацікавленість, ненав’язливо намагається пояснити.

– Це мої особисті роботи, але тут не всі. Я ще вишиваю рушники, сюди тільки парочку взяла, – торкається рукою до домотканого полотна, вишитого червоним, авторка і представляється. Як з’ясувалося, це – досить відома майстриня обухівських весільних рушників Надія Химиченко. Жінці виповнилося 78 років. Проте свого захоплення не полишає, не тільки активно працює, а й бере участь у різних мистецьких заходах.

– У грудні минулого року мені присвоїли звання Заслуженого майстра народної творчості. Але відзнаку я ще не отримала. Оце запросили, нібито сьогодні Президент мав би вручити. Тільки в них там щось помінялося, то сказали мені на сцену не виходити, – безхитрісно пояснює Надія Омелянівна причину особистої участі в цьому заході. Одначе те, що її особисто Віктор Янукович не привітає, схоже, не розчарувало.

З більшим завзяттям і живістю майстриня починає міні-презентацію своєї експозиції та розказує, в яких регіонах країни і який віночок носять дівчата чи наречені. Бо в тому є чимало особливостей та символіки. Каже, зразки видивлялася переважно зі старих фотографій, тому під кожною такою роботою вказано не тільки рік та регіон, де цей віночок одягали, а й імена наречених. Або робила свої сучасні копії тих старовинних, що бачила у різних музеях. Щось в етнічному стилі майстриня придумувала сама. Має колекцію з понад п’ятдесяти весільних головних уборів. Чимало з них прикрашені пір’ям, намистинками, стразами, помпонами та стрічками. Вінки є і однотонні, й різнобарвні, проте кольорова гама дуже ніжна і гармонійна. Квіти у вінках виготовлені з різного матеріалу – тканини, стрічок, паперу, навіть з найтоншої деревної стружки і парафіну. Серед розмаїття весільного головного вбрання особливо вирізняється один. ... Читать дальше »

| Переглядів: 728 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

ЯК СТУДЕНТИ ЗАРОБЛЯЮТЬ ГРОШІ. Професія – офіціант

Робота офіціанта для студентів – найбільш реальний заробіток у Переяславі. Звичайно, нелегкий, бо доводиться працювати на канікулах, у вихідні, нерідко пізно до ночі. Я особисто пройшла це випробування. Маю більш як річний досвід роботи у цій сфері, до того ж, у кількох закладах міста.

 «Принеси, подай, розрахуй і не заважай відпочивати або їсти» – саме такими бачить обов‘язки офіціанта більшість. Між тим, ця робота полягає не лише в тому, щоб обслуговувати відвідувачів. Офіціант – публічна людина, яка представляє конкретне кафе, бар чи ресторан. Чим вищий рівень закладу, тим більше обов’язків у персоналу. З власного досвіду знаю, що хороший офіціант повинен мати «десять» рук, пильний погляд, «підвішений» язик та приємну посмішку.

Офіціант, так само як бармен чи адміністратор закладу, має дві основні цілі. Це – найбільше продати та «напрацювати» клієнтів. Уміння красиво обслужити і знайти «контакт» – головні якості, які цьому сприяють. Відвідувачі приходять різні, часом підвищують голос і вимагають нездійсненних завдань. Від уміння залагодити конфлікт, правильно сказати «ні» чи вибачитися перед клієнтом залежить не тільки репутація закладу, а й розмір «чайових» офіціанта. ... Читать дальше »

| Переглядів: 647 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

Майбутні абітурієнти університету грали у футбол
10 березня в спортивному залі ДПУ ім. Г.С. Сковороди відбувся турнір з футзалу серед  юнаків 1997-1998 р. н. «Кубок майбутнього абітурієнта», в якому взяли участь чотири команди: ФК «Рось» (м. Б. Церква), ДЮСШ (м. Бровари), ДЮСШ (м. Яготин) та ФК «Переяслав». Організаторами турніру  виступили Київська обласна дитяча ліга, міська ДЮСШ та ФК «Переяслав». Впевнену перемогу в турнірі здобула команда ФК «Переяслав» (7 очок), яка переконливо обіграла ДЮСШ Яготин 5:1, зіграла внічию 0:0 проти ФК «Рось» та розгромила броварчан 5:1. На другому місці – ДЮСШ Бровари (4 очки). Третіми стали футболісти ДЮСШ Яготин, які здобули 3 очки. Переможці та призери турніру нагороджені кубками, гравці – грамотами та медалями. ... Читать дальше »
| Переглядів: 593 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Райони та міста резервуватимуть кошти на розвиток Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
Райони та міста резервуватимуть кошти на розвиток

Таке доручення голова облдержадміністрації Василь Берташ дав усім керівникам районів і міст. Адже реалізацію соціально важливих проектів цьогоріч фінансуватимуть по-новому. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.


Ужас на донецких заправках: цены на бензин неумолимо растут
Ужас на донецких заправках: цены на бензин неумолимо растут
Спустя пять дней на донецких АЗС произошли значительные изменения, которые неприятно удивят автолюбителей

Буковинські аграрії взяли кредитів на 20 мільйонів гривень

Буковинські аграрії взяли кредитів на 20 мільйонів гривень

Необхідне фінансове забезпечення для проведення комплексу весняно-польових робіт в Чернівецькій області становить 247 млн. грн., з яких 52 млн. грн. – потреба у кредитних коштах. На сьогодні господарства краю взяли кредитів на суму 20 млн. гривень. Про це повідомили у прес-службі ОДА.


Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru