Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 28.03.2024, 19:52
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 28.03.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 28.03.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
“Переяслав Онлайн” Випуск №1 Переяслав-хмельницкий онлайн

Відвідайте басейн «Славутича»!


Дитячий оздоровчий центр «Славутич» вітає батьків та дітей із Новорічними та Різдвяними святами та запрошує відвідати спортивно-оздоровчий комплекс із критим басейном, соляною печерою, бальнеологічним відділенням, сауною і тренажерною залою.

Ви можете замовити:

Сімейні пропозиції вихідного дня (субота).

Місячний абонемент (1, 2 або 3 рази на тиждень).

На ознайомчий період – разові відвідування.

У разі набрання великих груп буде працювати власний авторейс до закладу і назад.

Медична довідка обов’язкова (на платній основі проводить медогляд та надає довідку власний медперсонал ДОЦ «Славутич» – відразу на місці). Про послуги та умови комплексу можна дізнатися на сайті www.slavutych.kiev.ua

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: 5-89-06, 5-89-03, 050-543-95-21.
| Переглядів: 1015 Додав: Вісник | Дата: 03.01.2013 | Коментарів: 0

7 січня о 14 годині відбудеться Різдвяний концерт на центральній площі міста. Pereuaslav


7 січня о 14 годині відбудеться Різдвяний концерт на центральній площі міста.

Районний відділ культури запрошує приходити вас разом з родинами, щоб збагатитися святковим настроєм, долучитися до давніх традицій святкування Різдва, послухати автентичні колядки у виконанні художніх колективів сільських закладів культури.

Веселого вам свята!
| Переглядів: 606 Додав: Вісник | Дата: 03.01.2013 | Коментарів: 0

Perejaslav День за днем
4 січня

Незалежно від того, скільки нам років, ми, наче діти, чекаємо різдвяно-новорічних свят. Незабаром – Різдво Христове. Більшість із нас у це світле свято збирається в колі своєї родини. Проте є й такі, хто вдома не сидить, а ходить у вертепі.

Чомусь пригадався різдвяний вечір, коли моя донька, ще будучи маленькою, вибігла на подвір’я моїх батьків у Стовп’ягах та з неабияким інтересом виглядала на небі першу зірку. Зірок як на те не було, тож за стіл з дванадцятьма стравами ніхто з нас не сідав. Аж ось у двері постукали. До хати зайшов вертеп – десять різдвяних персонажів. Один із цього колективу тримав на прикрашеній палиці величезну яскраву зірку. Веселі, розпашілі від ходіння вулицями села гості голосно завели: «Добрий вечір, щедрий вечір», побажали нам здоров’я, щастя, всіляких гараздів. За святковий стіл ми сіли всі разом. Через якийсь час донька забігла до кімнати і радісно сповістила: «Перша зірка зійшла!»

Диво трапляється з тими, хто на ньо ... Читать дальше »
| Переглядів: 804 Додав: Вісник | Дата: 03.01.2013 | Коментарів: 0

Німецька техніка працює не лише для заповідника


Цього року зима видалась сніжною. У ніч на 22 грудня випало багато снігу, і місто опинилося в його полоні. Морозного суботнього ранку жителі міста здивувалися, побачивши оригінальний технічний пристрій, який з легкістю чистив засніжені тротуари в центрі.

Співробітники Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» виявили добровільну ініціативу та прибрали сніг не лише на прилеглій до музею Сковороди території, але й на тротуарах з протилежного боку вулиці.

Для чищення тротуарів використали нову сучасну європейську техніку німецької компанії «Брілмайєр». Генеральний директор НІЕЗ «Переяслав» Павло Довгошия познайомився з представниками компанії на виставці «АГРІТЕХНИКА 2011», яка традиційно проходить в Ганновері (Німеччина). Сторони знайшли спільні інтереси і в травні 2012 року уклали угоду про співпрацю. Заповідник є єдиним представником техніки «Brilmayer Motormaher» в Україні. Зазначена техніка є багатофункціональною – нею можна не ли ... Читать дальше »
| Переглядів: 811 Додав: Вісник | Дата: 03.01.2013 | Коментарів: 0

Новини Переяслав-Хмельницького. Спільний рейд ДАІ,:кореспондента та лікарів у Переяславі «Пропусти швидку!» Переяслав-ХМ сегодня.
Спільний рейд за участю лікарів станції швидкої допомоги та кореспондента "Вісника-Переяславщини" провели 6 грудня 2012 року на вулицях міста Переяслава-Хмельницького працівники ДАІ.
Рейд проводився в межах профілактичних заходів "ДАІ" «Увага! Спецсигнал!», що тривають на території нашого регіону.
В цей день виявляли недисциплінованих водіїв, які нахабно ігнорували Правила дорожнього руху, не надавали переваги в русі автомобілю швидкої медичної допомоги.  Під час проведення рейду працівники ДАІ разом із кореспондентом фіксували порушення ПДР. Хто з водіїв не погоджувався, тому надавали можливість переглянути відеозапис. Працівники Державтоінспекції на порушників складали адміністративні протоколи. Їх чекають штрафи в розмірі від 510 до ... Читать дальше »
| Переглядів: 909 Додав: Вісник | Дата: 07.12.2012 | Коментарів: 0

Старовинна Холмська ікона побуває в багатьох церквах Переяславщини. Новини Переяслав-Хмельницького. Новости Переяслав-Хмельницкого.
Як ми вже повідомляли, на Переяславщину вперше привезли давньоруську святиню православ’я Холмську чудотворну ікону Богородиці. Її зустріч було призначено на 15 годину минулої неділі на Борисоглібській площі. О цій порі тут зібралося багато прихильників УПЦ Київського патріархату, серед них, зокрема, колишній міський голова Іван Якименко, екс-голова райради Віктор Шеремета та інші. Священнослужителі цієї конфесії зібралися переважно з міста й району, але були й з Пирятина, Борисполя, Яготина, Баришівки. Очолював їх благочинний на Переяславщині Іоанн Бобітко.

– З благословення єпископа Переяславського та Бориспільського Єпіфанія, – сказав він, – ікону до нас везуть з Волинської єпархії, а до цього вона майже місяць перебувала в різних храмах Дніпропетровської єпархії. Ця святиня така давня, що колись багато хто вважав, що вона написана ще святим апостолом Лукою, але проведені дослідження показали, що її було виготовлено в 11 столітті.

Готуючись до зустрічі ікони, священики прямо тут, на площі, одягли святкові ризи переважно блакитного кольору, який за церковною традицією вважається кольором Богородиці. Потім ... Читать дальше »

| Переглядів: 599 Додав: Вісник | Дата: 07.12.2012 | Коментарів: 1

« 1 2 3 4 5 6 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Мариупольские бомжи ждут лета
Мариупольские бомжи ждут лета
На сегодняшний день в городском центре по обслуживанию лиц без определенного места жительства находится 60 постояльцев. «Люди еще не торопятся покидать приют, но как только потеплеет, многие уйдут на «вольные» хлеба», - рассказывает директор городского центра по обслуживанию лиц без определенного места жительства Сергей Кравченко.
У Дніпропетровську підвищать рівень екскурсоводів

У Дніпропетровську підвищать рівень екскурсоводів

«Екскурсовод», «Екскурсовод-перекладач» та «Екскурсовод-менеджер» - такі напрями навчання цього року пропонує центр післядипломної освіти Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.
Донецкий городской центр занятости начал защищать женщин
Донецкий городской центр занятости начал защищать женщин
Донецкий городской центр занятости начал защищать женщин

1 марта 2012 года в Донецком городском центре занятости был проведен День центра занятости для женщин по случаю Международного женского дня. Как сообщили donbass.ua в пресс-службе горсовета, учитывая меньшую адаптацию женщин к современному рынку трудаособое внимание специалистов службы занятости уделяется повышению их конкурентоспособности путем предоставления индивидуальных и групповых профориентационных услуг. Достаточно глубоко эти вопросы раскрываются на специализированных мероприятиях, направленных на поддержку женщин, таких как информационные семинары по гендерным вопросам, дни центра занятости, круглые столы и др.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru