Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 28.03.2024, 22:51
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 28.03.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 28.03.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Мнения жителей города Переяслав - Хмельницкий о причинах кризиса в стране разделились к ссоре.
30 января в РБК по инициативе власти Переяслава- Хмельницкого (Киевская область) был проведен круглый стол по обсуждению общественно политической ситуации в стране и Переяславе. Микрофон установили не на сцене а прямо в зрительном зале и каждый желающий мог подойти и высказать свое мнение. Хотя день был рабочий людей с разными взглядами на положение пришло много. Модератором ведущим мероприятия был декан исторического факультета переяславского педуниверситета Борис Демьяненко. Как доктор политических наук профессор сначала выразил собственную точку зрения. В частности отметил что нынешняя острый кризис является следствием ряда событий которые тянутся еще от президентских выборов 2010 года. Решающей ошибкой был переход от парламентско президентского устройства к президентскому Жесткая вертикаль власти не соответствует ментальности казацкой вольницы украинского народа. Поэтому следует возвращаться к Конституции 2004 года, восстановить подлинную независимость трех ветвей власти (законодательная исполнительная судебная и так далее. Городской голова Александр Кожа прежде всего предложил минутой молчания почтить тех кто уже погиб в ходе противостояний. Сказал что каждый гражданин демократическим мирным путем может выражать свои взгляды. Больше говорил о жизни города По его словам в городском совете депутаты хоть и представляют разные политические силы вместе работают на благо общества Также коснулся и некоторых чисто коммунальных проблем В целом же считает что городской голова должен в первую очередь быть хозяйственником заниматься решением насущных проблем жизнедеятельности города а не политикой С другой стороны отметил что сейчас некоторые активные участники политических событий уже берутся выступить от всей общины Переяслава хотя на это их никто не уполномочивал Александр Орлов известный в городе основатель клуба Альянс» прежде всего призвал переяславцев всем сердцем любить свой ​​город Что касается политической ситуации сказал что еще в 1988 году был непосредственным участником забастовки шахтеров который всколыхнул страну. И уже тогда увидел хаос разрушительную силу подобных мероприятий. Сейчас происходит то же самое только в стократном увеличены. На его взгляд нынешние проблемы общества накапливались очень долго но решать их следует путем войны. Лучше было бы подождать до следующих выборов. Валерий Мормель был возможно одним из старейших среди ораторов. По его убеждению , то , что " С самого начала страну строили , как бандитскую " " С самого начала страну строили , как бандитскую " привело к нынешнему кризису , закладывалось еще с первых шагов становления независимой Украины. Напомнил , что украинской свою независимость не завоевали. Ее было даровано тремя деятелями бывшей КПСС. Одним из них был секретарь по идеологии КПУ Леонид Кравчук ( первый президент ). ... Читать дальше »
| Переглядів: 1376 Додав: Вісник | Дата: 02.02.2014 | Коментарів: 0

Увага! Фотоконкурс на тему “Переяслав через об’єктив" Новости Переялав-Хм.
З метою підвищення престижу відпочинку в Переяславі-Хмельницькому та привернення уваги широкої громадськості до його туристичного потенціалу , комунальне підпрємство  Переяслав-Хмельницької  міської  ради «Інформаційно-туристичний Центр « Переяславська Перлина»  оголошує 1-й міський фотоконкурс «Переяслав  через об’єктив». Дата проведення: з 1 грудня  2013 р. до 31 березня 2014р.
Тема конкурсу: «Мій край , де народився і живу…»
... Читать дальше »
| Переглядів: 1369 Додав: Вісник | Дата: 06.12.2013 | Коментарів: 0

Говорить Андрій Недяк: “Ми повинні зробити все, аби е допустити провокацій”

5 грудня в актовому залі районної ради відбулось нарада голови райдержадміністрації Андрія Недяка та голови районної ради Володимира Лисюченка із сільськими головами. Відкриваючи нараду очільник району зазначив: – Я хочу, щоб ми сьогодні з вами спільно, як державні службовці у такий буремний час змогли забезпечити спокій в районі. Особливо після тих, незрозумілих дій правоохоронців при розгоні мирних демонстрантів. Андрій Петрович зачитав звернення голови Київської облдержадміністрації Анатолія Прясяжнюка, рішення сесії обласної ради та прийняту резолюцію, що до подій, які спровокували обурення людей і спричинили вихід громадян на головний Майдан країни. У своєму виступі він зокрема зауважив, що мирних маніфестацій ніхто не забороняв: ... Читать дальше »

| Переглядів: 1278 Додав: Вісник | Дата: 06.12.2013 | Коментарів: 0

Переяслав вийшов на свій майдан (Фоторепортаж) За незалежність в ЄС

Сьогодні, 5 грудня, жителі Переяслава (Київська область) вийшли на центральну площу міста в підтримку київського майдану, масштабний політичний мітинг відбувся вперше за останні 9 років. Було присутньою близько чотирьохсот осіб.  В руках мітингувальників державні прапори, люди прийшли сім’ями. Були присутні депутати міської та районної рад, голови міських опозиційних партій, керівники в минулому міста та району.  На заході були присутні: депутат Київської обласної ради Віктор Шеремета, міський голова, голова міської Партії Регіонів Олександр Шкіра, заступник голови районної ради Іван Бугаєнко. ... Читать дальше »

| Переглядів: 942 Додав: Вісник | Дата: 06.12.2013 | Коментарів: 0

Наші Переяславці на Євромайдані: хроніка неспокійних днів

Прочитавши 22 листопада оголошення в соціальній мережі ВКонтакті «Переяслав-Хмельницький»: «Підтримайте європейський курс України! Не будьте байдужими! Це наше майбутнє! Захистимо євроінтеграційні прагнення українського народу та сприяння підписанню Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом», їхати чи не їхати 24 листопада до Києва  на Народне віче – такої дилеми у мене не було.

24 листопада. Зателефонувавши зранку до організатора поїздки, керівника місцевого молодіжного крила організації «УДАР» Олександра Гаярина, дізнаюся, що збір призначено біля супермаркету «АТБ» – проїзд за кошти організаторів, гонорару за присутність на мітингу не буде.

Проходжу повз автовокзал, група людей, переважно пенсіонерок, стоять з вудлищами, думаю, може, збір через недільні торги «ударівці» перенесли в інше місце.

– Куди зібралися, молоді люди? – запитую. ... Читать дальше »

| Переглядів: 1032 Додав: Вісник | Дата: 06.12.2013 | Коментарів: 0

КОНЦЕРТ ЦИГАНСЬКОГО ТЕАТРУ "РОМАНС" - 7 ВЕРЕСНЯ (Сб), о 18:00
КОНЦЕРТ ЦИГАНСЬКОГО ТЕАТРУ "РОМАНС" - 7 ВЕРЕСНЯ (Сб), о 18:00
у Будинку Культури, Переяслав-Хмельницький, вул. Сковороди, 83.

Концертна програма артистів театра - це надзвичайне свято для тих,
хто насправді закоханий у світ чарівних мелодій циганських скрипок та гітар,
запальних циганських танців, мистецтва вічного романсу!

Вартість квитків: 50-80 грн.
Запрошуємо усіх!

Довідки за телефоном: 5-26-07
| Переглядів: 611 Додав: Вісник | Дата: 03.09.2013 | Коментарів: 0

Різанина учинилася в Переяславі-Хмельницькому біля нічного клубу "Міллениум" Один загиблий і четверо поранених. Видео НТН В Переяславе
Один загиблий і четверо поранених. Такі наслідки кривавої бійки на Київщині. Різанина учинилася в Переяславі-Хмельницькому біля нічного клубу "Міллениум". Одинадцятеро чоловіків зібралися, щоб залагодити конфлікт.Лилася кров біля цього нічного клубу. Того вечора восьмеро чоловіків з Березані приїхали на зустріч з трьома переяславцями, щоб владнати конфлікт. Слово за словом і спалахнула бійка. Місцевий мешканець схопив ножа.- Він був дуже сильно поранений, дуже сильно. Пані Оксана у відчаї. У цій різанині її чоловік дістав смертельних ран. Чому 35-річний березанець опинився в сусідньому місті,  жінка не знає.  ... Читать дальше »
| Переглядів: 1594 Додав: Вісник | Дата: 01.09.2013 | Коментарів: 0

« 1 2 3 4 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Во Львове ждут на каждом матче Евро-2012 от 10 до 12 тысяч зарубежных болельщиков

Львов Арена ждет зарубежных фанатов

Во Львове ждут на каждом матче Евро-2012 от 10 до 12 тысяч зарубежных болельщиков

  Львов Арена ждет зарубежных фанатов

На каждый матч во Львове около 12 тысяч билетов доступны для фанов команд-участниц, сообщил начальник департамента по подготовке к турниру Львовского городского совета Олег Засадный. По его словам, после финальной жеребьевки город установил хорошие контакты с федерациями сборных, которые будут играть во Львове, а потому уже сейчас можно говорить о предварительных ожидания Евро в городе Льва.


Алла Пугачева и Максим Галкин обвенчаются в Киеве

Алла Пугачева и Максим Галкин обвенчаются в Киеве


Известная певица российской эстрады Алла Борисовна Пугачева и её супруг знаменитый юморист Максим Галкин планируют стать мужем и женой по церковным законам. Алла и Максим готовы к такому серьезнейшему шагу в жизни, как венчание. Галкин и Пугачева будут венчаться в Киево-Печорской лавре в городе Киеве.


Звездная пара уже побывала в Киево-Печорской Лавре и организует венчание в ближайшее время. Пока в российской тусовке все усиленно продолжают сомневаться, в том, что чувства у двух молодоженов искренние и что они по настоящему влюблены друг в друга, Алла Пугачева и Максим Галкин планируют все расставить по своим местам и обвенчаться в церкви.


Рівнянка Ліля Боць достроково потрапила у фінал "Королеви України" [Фото+Відео]
Рівнянка Ліля Боць достроково потрапила у фінал "Королеви України" [Фото+Відео]

Лілія Боць

Рівненська модель агентства "Панна" Лілія Боць достроково стала фіналісткою телепроекту "Королева України". На останньому відборі дівчина здобула також спеціальний титул "Королева стилю".


Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru