Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 02.05.2024, 02:08
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 02.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 02.05.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Февраль » 01
У Ташані на уроках фізкультури діти катаються на лижах

Відвідавши нещодавно під час редакційного завдання Ташань, з подивом дізналася, що учні цієї школи на уроках фізкультури катаються на лижах. Вчитель фізвиховання Ігор Кравченко, 32 роки, на п’ятому уроці проводить  заняття з шестикласниками. Учить їх техніці пересування на лижах.  У шостому класі навчається десятеро учнів. На зан ... Читать дальше »

| Переглядів: 725 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 0

Чоловік обморозився, бо вживав горілку


Сьогодні вранці, 1 лютого, бригада швидкої допомоги доставила до ЦРЛ циблівчанина Олександра Сідлецького, який зловживає спиртними напоями, з обмороженням тіла. З вечора до ранку він пролежав у мокрих штанях просто неба на 20-градусному морозі поблизу бару, що в центрі Цибель.

... Читать дальше »

| Переглядів: 656 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 0

В школах Переяславщини на три дні відмінили навчання

З 1 лютого через великі морози, що прийшли і на Переяславщину, в усіх школах міста й району відповідно до розпоряджень голови РДА Михайла Макарова та міського голови Олександра Шкіри відмінили навчання на три дні, тобто фактично вони розпочнуться з наступного понеділка. Відповідно до норм, навчання в загальноосвітніх школах припиняються для старшокласників, якщо на вулиці 24 градусів морозу, для учнів молодших класів – 20 градусів.

... Читать дальше »

| Переглядів: 654 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 0

В Переяславі катаються біля "Будівельника – 14"

В Переяславі одним з найулюбленіших місць зимових розваг для молоді та дітей є місцина на березі Альти в районі ВАТ "Будівельник – 14". Вона в центральній частині міста, а головна причина, що за кілька метрів від приміщення актової зали будівельної організації починається пологий і доволі протяжний спуск на берег річки. Саме його, тільки-но випадає достатньо снігу, і використовує як ковзанку молодь. Інколи цей спуск ентузіасти навіть поливають водою. Тоді по крижаній колії можна просто "летіти". ... Читать дальше »

| Переглядів: 734 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 0

Сьогодні в Єрківцях згоріла хата

 31 січня, в селі Єрківці близько другої години ночі сталася пожежа в старій хаті-мазанці, в якій ніхто постійно не проживав, повідомив заступник начальника переяславського відділення МНС Андрій Апанович. Про остаточні висновки розслідування цього прикрого випадку говорити ще рано, а за попередньою версією до хати нібито залізли два чоловіки без певного місця проживання. Вирішили розтопити грубу. Пічне опалення, як і сама хата, було старим без ремонту. Воно, очевидно, і стало причиною загорання. Обидва чоловіки не лише встигли вчасно втекти з хати, а ще й викликати пожежників з Переяслава. Останнім врятувати хату не в ... Читать дальше »

| Переглядів: 600 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 0

В приймальній Партії Регіонів можна відігрітися

31 січня переяславська міська організація Партії Регіонів долучилося до Всеукраїнської соціальної акції "Зігрій людину теплом", що проводиться цією партією. Про це повідомила заступник голови міського осередку ПР та лідер фракції цієї партії в міській раді Раїса Голованова (63 роки). Пункт обігріву відкрито у громадській приймальній партії по вул. Б. Хмельницького, 49 (центральна пошта). Тут людині, яка потребує допомоги, можуть запропонувати гарячий чай, тепле приміщення, можливість зателефонувати рідним. Робота пункту – з 8 до 17 год., крім вихідних.

| Переглядів: 529 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 0

Вже чотири пункти обігріву відкрито в установах міста
Ми вже інформували, що у зв’язку з сильними морозами переяславським центром соціального захисту пенсіонерів та інвалідів у місті відкрито два пункти обігріву, що знаходяться в різних мікрорайонах. Як повідомила минулого вівторка директор центру Раїса Голованова, для більшої зручності потребуючих тепла цими днями відкрито такий пункт з цілодобовим режимом роботи ще й по вул. Шевченка, 2. За цією адресою знаходиться психоневрологічний інтернат. Пункт відкрито не в самому закладі, а на прохідній до нього. Тут є тепла кімната, де людині можуть у нічний час запропонувати чай, а вдень ще й гарячий обід, допомогу медсестри.

... Читать дальше »

| Переглядів: 468 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 0

Гирьовики Переяславщини вибороли командою друге місце
29 січня у м. Бориспіль відбувся чемпіонат Київщини з гирьового спорту (довгий цикл). Збірна Переяслав-Хмельницького МСОК "Колос" у командному заліку посіла друге місце. Перемогла команда з Ірпеня, на третьому місці – команда господарів. У своїх вагових категоріях в індивідуальному заліку наші спортсмени посіли такі місця: Володимир Яковченко – перше, Анатолій Яковченко – друге, Анатолій Дима – третє, Юрій Голота – третє
| Переглядів: 561 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 0

Сільський спорт у переяславців на висоті

25 січня відбувся пленум Київської обласної організації ВФСТ "Колос". Крім розгляду інших питань на ньому відбулось визначення кращих районних організацій у чотирьох номінаціях.

У номінації "За розвиток оздоровчої роботи серед сільського населення" кращим визнано Переяслав-Хмельницький ... Читать дальше »

| Переглядів: 691 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 1

Слизька дорога причина ДТП

На перехресті біля магазину «Аболіт» сталось дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль ВАЗ 2107 робив поворот в сторону ЗОШ №7, а румунська «Дачія» виїздила на Шкільну. Слизька дорога на перехресті зіграла злий жарт із водіями. Один із автомобілів занесло і результат перед вами на фото. Перехожий, який бачив це зіткнення заявив, що людям уже настав час позиватися до міської влади за такий стан доріг.

| Переглядів: 895 Додав: Вісник | Дата: 01.02.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Побудувати власний маршрут по Львову тепер можна на Яндекс.Картах
Побудувати власний маршрут по Львову тепер можна на Яндекс.КартахПобудувати власний маршрут по Львову тепер можна на Яндекс.Картах

Відтепер проїзд Львовом можна розрахувати в Інтернеті. Відстань, номер маршрутки або тролейбусу, навіть кількість зупинок до пункту призначення розрахує мережа. Журналісти  систему перевіряли, дійсно працює!


Міська рада викупить земельну ділянку для транспортної розв'язки на Городоцькій-Шевченка
avtolan.uaМіська рада викупить земельну ділянку для транспортної розв'язки на Городоцькій-Шевченка
фото: avtolan.ua
Якщо підприємця не влаштує ціна за цю ділянку, її відберуть через суд

Депутати Львівської міської ради таки розпочали процедуру викупу земельної ділянки на вулиці Городоцькій, 36, яка належить ТзОВ «Бескид» – ця ділянка конче потрібна місту для облаштування транспортної розв'язки на перехресті вулиць Городоцької-Шевченка. Сьогодні на сесії ЛМР депутати проголосували за викуп земельної ділянки в підприємства «Бескид»


У центрі Житомира незаконне будівництво може призвести до смерті багатьох людей. ФОТО
У центрі Житомира незаконне будівництво може призвести до смерті багатьох людей. ФОТО
У центрі Житомира незаконне будівництво може призвести до смерті багатьох людей. ФОТО
У центральній частині Житомира на вулиці Михайлівській мешканці 3-х будинків намагаються боротися з незаконним будівництвом. Це будівництво розгорнув колишній депутат міської ради минулої каденції - Сергій Гриценко.
Вже більше року мешканці будинків №18, 16 та 14а по вулиці Михайлівській намагаються зупинити ці незаконні та загрозливі будівельні роботи. Згідно рішення міської ради Житомира № 990 від 25.12.2008 року Гриценку було надано «дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію приватних приміщень в житлових будинках »для прибудови та надбудови в рамках плану квартири № 6 за адресою вул.Михайлівська, 18.


Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru