Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 02.05.2024, 01:28
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 02.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 02.05.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Февраль » 19
Виталий Кличко победил гопника Чисору Дерек плевался и неплохо боксировал, но Кличко выиграл по очкам + ВИДЕО
Виталий Кличко выиграл бой, который неожиданно оказался сложнее, чем думали многие. Сложности Дерек Чисора создавал, как вне ринга, так и в нем, что наиболее важно. Вне ринга британец здорово пропиарил себя, в чем-то даже превзошел соотечественника Дэвида Хэя

Плеваться по-верблюжьи – до такого даже Хэя не додумался. В общем, ударно Чисора провел выходные в Мюнхене, вчера дал пощечину одному брату Кличко, сегодня плюнул в лицо другому и что самое печальное, не был за это наказан так, как стоило бы. Только поражение по очкам – это не то наказание, которого Дерек заслуживал и которого хотели все поклонники братьев Кличко. Однако, в бою Чисора показал себя вполне достойным соперником. Он не только продержался все 12 раундов, но и до последнего старался атаковать и, может быть, до самого конца действительно рассчитывал вырвать победу. ... Читать дальше »

| Переглядів: 568 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Из кранов жителей Переяслав-Хмельницкого течет уникальная вода

Здоровье


Из кранов жителей Переяслав-Хмельницкого течет уникальная вода

Вода добывается с глубины более 200 метров

Переяслав-Хмельницкий может похвастаться водой, текущей из кранов квартир его жителей. Об этом 11 ноября в ходе онлайн-конференции в ИА «НАШ ПРОДУКТ» заявил мэр города Переяслав-Хмельницкий Александр Шкира.

«Вода в Переяслав-Хмельницком – уникальная. Она добывается с глубины больше 200 метров, из глубины юрского периода. Я надеюсь, что этой воды хватит и на следующие покол ... Читать дальше »

| Переглядів: 711 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Хто в лісі працює, тому холодно не буває

Сніжної зимової пори ліс не може не зачарувати красою і величчю. Морозна тиша вводить в оману своїм спокоєм, здається, що все тут завмерло, і ліс спить. та це не так. Адже є люди, для яких ліс – це робота в будь-яку пору року. Мова – про майстрів лісу, візит до яких у  Студениківське лісництво нашого району здійснив нещодавно журналіст «Вісника» разом з директором Державного підприємства «Переяслав-Хмельницьке лісове господарство» Валентином ... Читать дальше »

| Переглядів: 659 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

У Пологах-Яненках питали про розрахунки за паї та ціну на молоко

Минулої п’ятниці, 10 лютого, заступник голови райдержадміністрації Ілона Куровська побувала у с. Пологи-Яненки, де провела прийом громадян, зустрілася із сільським головою Валентиною Кушнір й ознайомилася з проблемами села та його жителів.

... Читать дальше »

| Переглядів: 551 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Цими днями директор Переяслав-Хмельницького держлісгоспу Валентин Рудницький надасть благодійну допомогу шістьом школам району

Цими днями директор Переяслав-Хмельницького держлісгоспу Валентин Рудницький виявив бажання взяти під патронат шість шкіл району.  Він надасть благодійну допомогу цим закладам. У школи завезуть по 10 кубометрів дров.

– Дрова отримають Дем’янецька, Полого-Вергунівська, Дівичківська, Переяславська, Малокаратульська та Мазінська школи. Ці заклади опалюються вугіллям і для того, щоб воно краще горіло, потрібні дрова. Ми дуже вдячні Валентину Адамовичу за такий ... Читать дальше »

| Переглядів: 555 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Андрій Недяк видав розпорядження «Про проведення конкурсу на написання проекту гімну Переяслав-Хмельницького району»

Голова районної ради Андрій Недяк видав розпорядження «Про проведення конкурсу на написання проекту гімну Переяслав-Хмельницького району». Конкурс триватиме із 20 лютого до 20 березня цього року. Функції конкурсної комісії буде виконувати президія районної ради.

Вимоги, яким має відповідати проект гімну, такі: патріотична спрямованість, почуття любові до рідного краю, історичні традиції. Подаються н ... Читать дальше »

| Переглядів: 589 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

ЯК ВИ РЯТУЄТЕСЬ ВІД МОРОЗУ НАДВОРІ?

Такого морозу, як цієї зими, переяславці давно не пам’ятають: низька температура тримається близько місяця. У зв’язку з цим почастішали випадки, коли до лікарні потрапляють люди з обмороженнями та переохолодженням тіла. На жаль, на Переяславщині відомі й смертельні наслідки дії холоду. Як вберегтися від лютих морозів, перебуваючи на відкритому повітрі, цікавилися журналісти «Вісника».

... Читать дальше »

| Переглядів: 787 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Сесією програм можна назвати останнє пленарне засідання депутатів районної ради. Найкращі громади похвалили, а фізкультурникам пообіцяли доп

Сесією програм можна назвати останнє пленарне засідання депутатів районної ради, що його 8 лютого провів голова райради Андрій Недяк. Із 12 питань порядку денного сім стосувалися затвердження різних районних програм.

Депутати ухвалили виконання програми соціально-економічного та культурного розви ... Читать дальше »

| Переглядів: 528 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

У Хоцьківській школі цієї зими – якраз напередодні великих морозів – замінили три старі вікна на енергозберігаючі металопластикові.

У Хоцьківській школі цієї зими – якраз напередодні великих морозів – замінили три старі вікна на енергозберігаючі металопластикові. Це – перші вікна, які трохи обновили цей навчальний заклад. Їх встановили в одному класі на другому поверсі будівлі. Фінансування цього проекту взяв на себе Анатолій Кушнір, депутат районної ради.

– Старі рами зовсім зносилися, потрухли, тож утеплювати кабінети, обклеюючи вікна п ... Читать дальше »

| Переглядів: 490 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

«МИСТЕЦЬКІ БЕРЕГИ ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ». День четвертий

За дві години до початку концертної програми глядачі займають у залі РБК кращі місця. Фестиваль народних талантів щосуботи незмінно збирає аншлаг. 11 лютого звітували учасники художньої самодіяльності Циблівського та Гайшинського будинків кульутри. 

... Читать дальше »

| Переглядів: 621 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

ПОДАРУВАТИ ЖІНЦІ ШУБУ І ЗДІЙСНИТИ ЇЇ МРІЮ

«Я почуваюся королевою!»

Купити шубу своїй обраниці – це здійснити її мрію! До певної міри для жінок це й справді «межа бажань». Хоча в сучасному світі це швидше видається красивою байкою. Чоловіки в шубах нічого не тямлять. Тож жінки зазвичай виби ... Читать дальше »

| Переглядів: 1187 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

КОГО З ПОПЕРЕДНІХ КЕРІВНИКІВ ОБЛАСТІ ВИ ЗГАДУЄТЕ?

З таким питанням напередодні святкувань з нагоди 80-річчя утворення Київської області журналісти «Вісника» звернулись до людей, які свого часу займали керівні посади на Переяславщині, й попросили пригадати керівників області попередніх років.

... Читать дальше »
| Переглядів: 590 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

ЯК ПРАВИЛО, ПОЖЕЖІ ВИНИКАЮТЬ ЧЕРЕЗ ЛЮДСЬКУ НЕДБАЛІСТЬ

Співробітниками районного відділу з техногенної безпеки на Переяславщині спільно із сільськими головами розпочато у населених пунктах, що найбільше вражені пожежами, спільні заходи з навчання населення правилам пожежної безпеки. Адже попередження виникнення пожеж через недоліки в пічному опаленні, чи через коротке замикання в електромережі у житловому секторі є надзвичайно важливим для працівників служби.

... Читать дальше »

| Переглядів: 804 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Марченкові вівці втекли не за сценарієм режисерів, а по-справжньому!

Михайло Марченко, 56 років, фермер і депутат районної ради, став учасником телешоу «Пекельна кухня», що його знімає канал «1+1». Передачу з його (хай і маленькою, але яскравою!)  участю глядачі побачили у середині січня.

... Читать дальше »

| Переглядів: 527 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Справжній мужчина

– Дівчата, мов у рай потрапила. Яка природа, тиша. А повітря! – столична пані Тамара, яка нещодавно перебралася жити в дачний будинок у селі,  ділилася враженнями у саду за чашкою чаю зі своїми новими подругами-сусідками. – Це не асфальтом у місті дихати і не півдня в транспорті висиджувати. Як же вам пощастило в такій благодаті жити!

– Ага, пощастило. Дві корови, табун гусей, ... Читать дальше »

| Переглядів: 575 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

За минулий рік на дорогах України в дорожньо-транспортних пригодах загинуло 227 дітей, а 4186 отримали травми.

За минулий рік на дорогах України в дорожньо-транспортних пригодах загинуло 227 дітей, а 4186 отримали травми. Кожна четверта ДТП за участю дітей трапилася через порушення школярами вимог правил дорожнього руху.

З метою широкого залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху Управління ДАІ МВС Укра ... Читать дальше »

| Переглядів: 476 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Заклади культури викликали занепокоєння у пожежників

Протягом кількох тижнів інспектори пожежної частини провели перевірку приміщень сільських клубів Переяславщини. По завершенні якої 13 лютого підвели її підсумки. Старший інспектор Переяслав-Хмельницького районного відділу техногенної безпеки В’ячеслав Швецов зазначив, що на деякі недоліки районним працівникам культури вказують уже не перший рік. Не проводиться перевірка електрогосподарства на опір ізоляції та контуру заземлення. У більшості сільських клубів не оброблені дерев’яні конструкції горищ та дахів спеціальним розчином. Районні заклади культури у малому обсязі забезпечені первинними засобами пожежогасіння. Більшість ... Читать дальше »

| Переглядів: 653 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Моркви з "домашнього" погребу не продавали

Сьогодні обідньої пори пішла на "Даринок", щоб купити моркви з "домашнього" погребу. Прийшла... а бабусь, які зазвичай торгують городиною  поблизу молочних рядів "з засніженого асфальту", зась. Торговці з торговельних наметів кажуть, що селяни не виїжджають на базар, аби не змерзли їхні овочі. Ну що ж: "Приготую і сьогодні суп без моркви" – подумала я, і покрокувала у справах Шкільною в сторону автовокзалу.

... На мосту чере ... Читать дальше »

| Переглядів: 519 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Незважаючи на сильні морози переяславці не полишають своїх захоплень, вечірнього кльову.

Незважаючи на сильні морози переяславці не полишають своїх захоплень. На свято святого Валентина на кризі поблизу насосної станції зібрався чималий гурт любителів підльодного лову. Деякі поприходили навіть із невеличкими наметами, аби захиститися від вітру та снігу. Рибалки, які вийшли на лід з самого ранку були із уловом. Як розповів рибалка зі стажем, який сидів на кризі уже  о 8 ранку, що до 12 години зовсім непогано клювала плотвичка. А у по обіді кивок іще ні разу не ворухнувся. Проте рибалки не поспішали змотувати вудки. Всі очікували вечірнього кльову.

| Переглядів: 631 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Горіли будинки в Радянському, Пристромах та Великій Каратулі

Як повідомив Андрій Апанович, провідний фахівець районного відділу МНС, 10 лютого сталося загорання дачного будинку в Радянському. Напередодні тут відпочивали господарі. Хоча в будинку є газове опалення, для обігріву приміщення використовували грубу. Вранці господарі покинули дачу, а близько 16 години сусідка повідомила про загорання будинку. Одна кімната (кухня) вигоріла повністю, вогонь дістався і горища. Причина пожежі – несправність пічного опалення внаслідок тривалої експлуатації.

... Читать дальше »

| Переглядів: 442 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

"Інвестсервіс" обіцяє розкрутити завод продтоварів на 100 млн. грн. обігу

Цікавим був виступ 9 лютого на сесії міської ради почесного громадянина міста, голови наглядової ради благодійного фонду підтримки культурної та історичної спадщини Переяслава киянина Георгія Андреєва. Він розповів, що за 5 років свого існування в розвиток міста фондом було інвестовано понад 1,5 млн. грн. Про конкретні справи – видання книг, створення кінофільму про Сікорського та інші проекти наша газета вже інформувала раніше. Що ж до перспективи, то в планах – створення центру культури і мистецтва на базі міського кінотеатру, створення квартири-музею заслуженої художниці України Ганни Самутіної, можливе встано ... Читать дальше »

| Переглядів: 516 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

прийнято рішення про тимчасове (з 1 березня – по 1 вересня ц. р.) призупинення відведення нових земельних ділянок за рахунок вільних земель

9 лютого на сесії міської ради було прийнято рішення про тимчасове (з 1 березня – по 1 вересня ц. р.) призупинення відведення нових земельних ділянок за рахунок вільних земель запасу міської ради громадянам для будівництва індивідуальних житлових будинків. Таке рішення прийнято у зв’язку з необхідністю завершення інвентаризації земель, розроблення та затвердження генерального плану міста та вирішення деяких інших технічних питань. В той же час питання по вже наданих земельних ділянках (їх можливий перерозподіл і таке інше) розглядатимуться у звичному порядку. А поки рішення не вступило в силу на своєму засіда ... Читать дальше »

| Переглядів: 532 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

До лікарні зібрала сусідка

У "Віснику" за 14 лютого у публікації під рубрикою "Лікарня" повідомлялося про те, що до інфекційного відділення доставлено киянина, який через хворобу ледь не замерз у хатині своїх покійних батьків, що у Мазінках.

Що трапилося з цим чоловіком, дізнавався кореспондент "Вісника", який побував у лікарні на початку тижня.

... Читать дальше »

| Переглядів: 766 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

15 лютого відзначається велике свято Стрітення Господнього.

15 лютого відзначається велике свято Стрітення Господнього. Відповідно до давньоєврейського звичаю на 40-й день після народження Ісуса, Його батьки принесли до Єрусалимського храму. Тут їх зустріли праведні Симеон та Ганна. Зокрема, Симеону Бог обіцяв, що він не помре, поки не побачить Господа. Узявши на руки немовля, він сказав до Бога: "Побачили очі мої спасіння Твоє, яке приготував Ти для всіх людей".

... Читать дальше »

| Переглядів: 547 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Майстерня з виготовлення шкіряних виробів переїхала

Переяславці вже звикли до того, що на центральній вулиці недільного базару майстер Василь Дейнеко реалізовує продукцію зі шкіри,  яку сам виготовляє: повідки та нашийники для собак, кінну збрую тощо. Колись його майстерня знаходилася на "старій" автозупинці. Тепер, зазначає чоловік, він облаштував під майстерню підвал на вулиці Калініна, 32а (300 м від кінцевої зупинки 35-го автобуса). Тут можна придбати готовий товар, а також замовити пошиття виробу за індивідуальними розмірами, скажімо, тенту для автомобіля. Підприємець здійснює і необхідний ремо ... Читать дальше »

| Переглядів: 604 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

На базарі з’явився новий товар – ручні пилососи

На недільному базарі продавець Олександр із Черкас продає ручні пилососи. Для демонстрації принципу їхньої дії лускає насіння на невеликий килимок. Проводить кілька разів по килимку пилососом, і бруду, мов і не було. Розповідає про свій товар неохоче. Пояснює, що не хоче, щоб з’явилися конкуренти на базарі.

– Усередині крутяться щетинні валики, які  засмоктують пилюку, шерсть та волосся, ... Читать дальше »

| Переглядів: 565 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

"Дім Отця" відзначив першу річницю

12 лютого віруючі переяславської євангельської церкви "Дім Отця" відзначили першу річницю від часу заснування своєї громади. Святкове зібрання відбулося в актовій залі ВАТ "Будівельник – 14". На нього запросили багато гостей: з Києва, Конотопа, таких дружніх переяславських церков, як "Небесна Країна", "Перемога" тощо. Особливо радісно всі привітали участь в ньому єпископа Василія Білецького, відомого в церковних колах.

... Читать дальше »

| Переглядів: 579 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Вшанували преподобного Єфрема Переяславського

10 лютого з нагоди дня пам’яті преподобного Єфрема Печерського, єпископа Переяславського (ХІ ст.) в церкві на честь його імені, що на території ЦРЛ, відбулася урочиста літургія, водосвятний молебень та хресний хід до пам’ятника, встановленого святому на подвір’ї райлікарні. Крім парафіян цієї церкви, в заходах взяли участь кілька священнослужителів УПЦ КП нашого району та значна кількість працівників медичного закладу, в тому числі головний лікар Володимир Якименко.

... Читать дальше »

| Переглядів: 510 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Віталій Ткачук виборов кубок ковзанярського чемпіонату

11 лютого на київському льодовому стадіоні відбувся відкритий чемпіонат України з ковзанярства серед ветеранів спорту. Одним з його учасників став переяславець Віталій Ткачук (62 роки). У своїй віковій групі (від 60 – до 70 років) він став  переможцем у бігу на дистанції 300 метрів. Серед п’ятірки суперників, які разом вийшли на старт, наш земляк показав найкращий результат – 48,4 секунди.

... Читать дальше »

| Переглядів: 467 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Чіcора дав ляпаса Кличку-старшому (відео)
Церемонія зважування перед боєм українця Віталія Кличка і британця Дерека Чісори завершилася в Мюнхені скандалом. Обмін поглядами між чемпіоном світу у важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) і претендентом закінчився ляпасом.

Британський претендент Дерек Чісора несподівано вдарив Віталія Кличка відкритою долонею по обличчю. В наступну секунду великий натовп вклинився між боксерами. Вони відтягнули Дерека Чісору від Віталія Кличка.

Поки невідомо, як цей неспортивний інцидент відіб'ється на майбутньому бої. Битва Кличка з Чісорою за чемпіонський пояс відбудеться в Мюнхені 19 лютого 2012.

Промоутер Дерека Чісори Френк Уоррен впевнений, що в майбутньому 18 лютого в німецькому Мюнхені поєдинку за звання чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі з українц ... Читать дальше »
| Переглядів: 759 Додав: Вісник | Дата: 19.02.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Масляна в Полтаві: ціни на млинці були святковими

Масляна в Полтаві: ціни на млинці були святковими

Масляна в Полтаві: ціни на млинці були святковими
Городяни та гості Полтави відгуляли Масляну

Мокрий сніг із дощем не злякав бажаючих взяти участь у народних гуляннях з нагоди Масляної, які організував сьогодні Полтавський міськвиконком.

Ціни на «гвоздь программы» — млинці — були такими ж різноманітними, як і їхнє начиння. Так, млинці без начиння коштували — у різних продавців — від 1,25 до 3 грн. за штуку. Млинець із маком можна було знайти і за 2,75 грн. і за 4 грн., із сиром або м’ясом — по 3 грн. або по 5-6 грн. відповідно.


Днепропетровск празднует масленицу на Набережной (Фото, Видео)
titulДнепропетровск празднует масленицу на Набережной (Фото, Видео)

25 февраля, весь Днепропетровск принимал участие в массовом гулянии и праздновании Масленицы.

Несмотря на унылую погоду, все были веселые с радостью лицезрели развлекательную программу.

Во время гуляний можно было посмотреть концерт народных коллективов, посмотреть работу народных ремесленников, отведать блинов и разных вкусностей.


У Луцьку відзначають річницю від дня народження Лесі Українки (5 фото)
У Луцьку відзначають річницю від дня народження Лесі Українки
У Луцьку відзначають річницю від дня народження Лесі Українки (5 фото)

25 лютого, у Луцьку відбуваються заходи з відзначення 141-ї річниці від дня народження Лесі Українки, - інформує «Під прицілом». На Театральному майдані відбулось покладання квітів до пам’ятника Лесі Українці, в якому взяли участь керівники міста, депутати та громадськість міста



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru