Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 02.05.2024, 09:39
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 02.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 02.05.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Март » 07
Фітнес-клуб "Магніт" запрошує

Фітнес – це стиль життя ділових та активних людей нашого часу. Клуб обладнаний одними з найкращих тренажерів для окремих груп м’язів. Тренера клубу – професіонали своєї справи, неодноразові учасники та призери в своїх видах спорту.

Клуб максимально відкритий для вирішення задач та проблем наших клієнтів. Ми не намагаємось виховати тут чемпіонів світового рівня; разом з тренером Ви досягнете своєї найкращої форми, відповідно до своїх фізичних можливостей…а можливо, залежно від вашого ентузіазму, вийдете і на світовий рівень.

Високий рівень обслуговування , широкий спектр додаткових послуг, високо кваліфікаційний тренерський склад та застосування сучасних фітнес-систем являються відмінним фірмовим стилем нашого фізкультурно-оздоровчого комплексу «МАГНІТ». ... Читать дальше »

| Переглядів: 4954 Додав: Вісник | Дата: 07.03.2012 | Коментарів: 0

Ірина Білик виступила для жінок Переяслава

Народна артистка Ірина Білик (41 рік) вдруге відвідала Переяслав (вперше виступала більше 15 років тому з гуртом "Скрябін"). Співачка була у чорному вбранні – кофтині та шортах, поверх яких одягнена спідниця з прозорої тканини. Хоча одяг виконавиці був вільного крою, глядачі помітили, що вона погладшала. Зірка, відома своєю пристрастю до перевтілень, мала  руде волосся (губи нафарбовані в тон до нього) та коротку асиметричну стрижку.

Ірина Білик виконала 10 пісень з репертуару кількох останніх років, переважно російськомовних. Порадувала гляда ... Читать дальше »

| Переглядів: 857 Додав: Вісник | Дата: 07.03.2012 | Коментарів: 0

Відзначили трьох найактивніших переяславчанок

5 березня в актовій залі педагогічного університету відбувся святковий захід до Міжнародного жіночого дня за сприяння депутата Київської обласної ради Олександра Онищенка. Місця в залі були розраховані тільки на гостей, які отримали спеціальні запрошення. Численні глядачі юрмилися в проходах. Кожній представниці прекрасної статі подарували на вході  по тюльпанчику. Святкові номери підготували місцеві артисти.  Для глядачів співали солісти університету Василь Клименко, Юлія Ноздровська, Наталія Мазій у супроводі танцювального колективу "Лібертас" (керівник – Марина Кондес). Бездоганним вокалом порадувала пер ... Читать дальше »

| Переглядів: 785 Додав: Вісник | Дата: 07.03.2012 | Коментарів: 0

Професійне свято «День землевпорядника»

Кожного року в другу суботу березня в Україні відзначається «День землевпорядника» – професійне свято тих людей, хто здійснює державну політику у галузі земельних відносин, проведенні реформи, забезпечує раціональне використання та охорону земельних ресурсів. 

З нагоди цієї події 6 березня відбулося урочисте зібрання на якому заступник голови Переяслав-Хмельницької райдержадмініс ... Читать дальше »

| Переглядів: 836 Додав: Вісник | Дата: 07.03.2012 | Коментарів: 0

Значної весняної повені на Переяславщині не очікується

Про це нещодавно нашій газеті сказав начальник переяславської дільниці Трубізького управління водного господарства Микола Бондаренко. За його словами, хоч впродовж місяця (з 20 січня – по 20 лютого) тріщали екстремальні морози, завдяки сніговому покрову, який на Переяславщині в середньому становив до 30 см, грунт промерз помірно – від 10 – до 30 см (в деяких місцях на полях – до 40 см). Наприкінці лютого перевірка рівня грунтових вод в басейні Трубежу (в районі сіл Вовчків, Пристроми, Гланишів) показала, що вони на відстані 140 – 145 см від поверхні землі. Це – доволі низький рівень. І причиною цьому посушлива минулорічна осінь та безсніжна перша половина зими. Отож, коли верхній шар грунту відтане, земля зможе прийняти значну кількі ... Читать дальше »

| Переглядів: 595 Додав: Вісник | Дата: 07.03.2012 | Коментарів: 0

Михайлові Литвиненку замість медалей вручили книгу і ваги

3 – 4 березня у Києві відбувся зимовий легкоатлетичний чемпіонат України серед ветеранів спорту. Одним з його учасників був і широковідомий ветеран спорту з Переяслава Михайло Литвиненко (81 рік). Він виступив у метанні ядра та ваги, але зізнався, що конкурентів у нього тут не було жодного, оскільки в такому поважному віці є дуже мало людей, які ще продовжують займатися спортом. На церемонії нагородження йому, як і деяким іншим переможцям, організатори змагань несподівано вручили не традиційні медалі, а книгу і ваги.

– Книгу було присвячено пам’яті Михайла Баки, який свого часу пропрацював міністром спорту України близько 17 років ... Читать дальше »

| Переглядів: 625 Додав: Вісник | Дата: 07.03.2012 | Коментарів: 0

Народний прогноз погоди yна 7 березня
7 березня відзначається день пам'яті преподобного Мойсея Білозерскього, Маврикія. На Маврикія приходиться самий ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути самий ранній спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим.
| Переглядів: 737 Додав: Вісник | Дата: 07.03.2012 | Коментарів: 0

Подарунки на 8 березня своїми руками.
Подарунки своїми руками на 8 березняПодарунки на 8 березня своїми руками. Ідеї ​​для подарунків своїми руками мамі, подрузі, коханій дівчині.

До 8 березня залишилося не так багато часу. Якщо ви ще не визначилися з подарунком, але вже твердо вирішили, що це буде подарунок з області hand made, пропонуємо вам невелику добірку ідей і порад який зробити подарунок на 8 березня своїми руками.

Подарунки своїми руками на 8 березня. Що подарувати мамі?

Мама – найдорожчий і найблизькіша людина і подарунок потрібно зробити такий, щоб він приносив тільки ... Читать дальше »

| Переглядів: 7611 Додав: Вісник | Дата: 07.03.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
На Почаївську Лавру є кілька претендентів
На Почаївську Лавру є кілька претендентів
Свято-Успенську Почаївську лавру, розташовану на Тернопільщині, хочуть виключити з переліку об’єктів, що не підлягають приватизації. Суперечку за право володіння храмом розв’язали УПЦ МП і греко-католики.
«Хочемо перед людьми і світом заявити, що ця святиня раніше належала нам», — сказав колишній ігумен Бучацького василіанського монастиря Іван Майкович, цитує «КоммерсантЪ-Україна». За його словами, Почаївська лавра належала греко-католикам більше ста років, а більшу частину її споруд побудували саме католики східного обряду.
VIPи на церемонії "Viva! Найкрасивіші люди України". ФОТОРЕПОРТАЖ
VIPи на церемонії "Viva! Найкрасивіші люди України". ФОТОРЕПОРТАЖ

У суботу у київський палац "Україна" злетілася шоу-еліта. Там же пройшла п'ята щорічна церемонія "Viva! Найкрасивіші люди України". За традицією, на це звання були номіновані 25 жінок і 25 чоловіків. Усі вони відомі особистості України, хоча й не всі модельної зовнішності. Та, на колір і смак товариш не всяк. Тим більше цього року, результати народного голосування були неоднозначними. Адже у парі найгарніших компанію співачці Насті Каменських склав продюсер Костянтин Меладзе. Костя, звісно, чоловік імпозантний, але і сам він себе, мабуть, першим красенем в усій Україні не вважає.


У Рівному стартувала "Відкрита Рівненська ліга КВН" [Фото]
У Рівному стартувала "Відкрита Рівненська ліга КВН" [Фото]
26 лютого в МПК "Текстильник" відбулась перша гра "Відкритої Рівненської ліги КВН". За вихід в півфінал оновленої ліги змагались аж 10 команд із різних міст Західної України.

Керівництво "КВН Рівненщини" в новому році об'єднало дві жартівливі страви "Першу Рівненську лігу" та "Вишу Рівненську лігу". У підсумку світ побачила "Відкрита Рівненська ліга КВН". "Перший млинець" якої готували 26 лютого. Вийшов він… як завжди перший виходить.

Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru