Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 02.05.2024, 14:19
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 02.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 02.05.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Март » 22
Первоцвіти вже продають на базарі
Перші весняні квіточки (підсніжники, крокуси, геацинти тощо) вже повним ходом цвітуть на клумбах жителів нашого регіону, прикрашаючи їхні обійстя. Той, хто ще не має у своєму квітнику цих первоцвітів, вже можна придбати їх на ринках нашого міста. Зокрема, 56-річний квітникар Сергій Вєргунов з Дем’янець почав торгувати квітами, які ростуть з цибульок, з вчорашнього дня. Розмістився він зі своїм "квітучо-бутонним" товаром на вул. Шкільній поблизу мосту через р. Альта. Продавець каже, що квіти він вирощує на грядці біля своєї хати. Коли ж збирається на базар, то пересаджує їх кущиками по декілька рослинок у 250-грамові пластикові стаканчики, і продає їх по 8 грн.

Незабаром Сергій Вєргунов продаватиме тут ще й тюльпани, нарциси та "півники" різних видів.

Як приємно, що такою, на перший погляд, жіночою справою займаються чоловіки. ... Читать дальше »

| Переглядів: 829 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Україна переводить годинники

У ніч з 24 на 25 березня 2012 року українці мають перевести свої годинники на годину вперед. Таким чином країна перейде на літній час. Однак ще не вирішено, чи буде Україна в наступному році знову переходити на зимовий час. Депутати розглядають урядовий законопроект, відповідно до якого українці переведуть стрілки годинника ще два рази – на літній і зимовий час, після чого планується залишитися на зимовому. Але 25 березня нашим жителям у будь-якому випадку доведеться перейти на літній час.

Нагадаємо, що восени минулого року українські депутати ухвалили рішення, згідно з яким у країні було скасовано перехід на зимовий і літній час. Прийнято це рішення було 20 вересня. Однак майже через місяць, 18 жовтня, це рішення було скасовано, і українці перевели стрілки своїх годинників на годину назад, таким чином перейшовши на зимовий час, в якому Україна живе сьогодні. ... Читать дальше »

| Переглядів: 810 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Переяславська команда "Одна на всіх" впевнено виступає в студентській лізі КВН України
20 березня в Острозі Рівненської області відбувся другий тур студентської ліги КВН України, яку проводить Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Асоціація "КВН України". За правилами ліги, 12 кращих студентських команд змагаються у трьох турах за право потрапити до фінальної частини змагань, яка відбудеться в рамках традиційного фестивалю КВН "Жемчужина у моря" в Затоці Одеської області. Нагадаємо, що у студентській лізі КВН бере участь команда нашого університету "Одна на всіх" у складі 6 учасників: Анна Порфір’єва, Андрій Козаков, Павло Шкира, Сергій Гусак, Юрій Козубенко та Валерій Підгурський. У другому турі переяславці набрали 29,4 бали, це – друга позиція в групі. ... Читать дальше »
| Переглядів: 621 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

День за днем «Вісник Переяславщини»

23 березня

Які тільки імена не придумують батьки своїм дітям, аби вирізнити їх серед одноліток. Почула в радіопрограмі, що минулоріч  в Україні з’явилися хлопчики на ім’я Амфілохій, Леонардо да Вінчі, Принц, а дівчаток називали Шехерезада, Золушка та Береза. Це не мода останніх років. За радянських часів дівчаток називали не менш дивно, скажімо, Сталіна, Компарта, Олімпіада чи Даздраперма (від «Да здравствует Первое мая»).

Існує і певна мода на імена. Коли два роки тому мою племінницю назвали Євою, здавалося, що вона буде єдиною і неповторною. А з’ясувалося, що й сусідську дівчинку так звати. І в її групі дитсадочка є дітки з таким ім’ям, а ще три Лізи, три Софії, Ліда, Катя і Соломія. Ось така мода на імена – від оригінальних до давно забутих.

Часто такі «експерименти» не подобаються самим дітям. Моя знайома, яку звати Луїза, розповідала, що в шкільному віці соромилася свого імені. І тільки дорослішою зрозуміла, що воно додає їй індивідуальності. Однокурсниця Галя увесь час мріяла змінити ім’я. Знайомлячись з кимось, частенько називалася Анею. Нещодавно вона поповнила мій список друзів на сайті «Однокласники».  Тепер вона Аня, уже за паспортом. ... Читать дальше »

| Переглядів: 692 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Вовчківські злодії будуть виявлені й притягнуті до відповідальності

У п’ятницю, 16 березня, в теплому спортивному залі школи села Вовчків відбувся схід його жителів, на який прийшло близко шістдесяти осіб. Його учасниками були голова Переяслав-Хмельницької РДА Михайло МАКАРОВ, заступник голови районної ради Іван Бугаєнко, начальник Переяслав-Хмельницького міського відділу міліції Сергій Кириленко, начальник управління Держкомзему в Перея ... Читать дальше »

| Переглядів: 658 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Спробуй визначити в Єрківцях, де чия земля, якщо існує п’ять карт ділянок

20 березня до будинку культури села Єрківці прийшли громадяни, аби заслухати звіт сільського голови Катерини Кондратенко. Зібралось більше вісімдесяти жителів. Щоб вивчити проблеми єрківчан, до села цього дня завітали голова районної ради Андрій Недяк та заступник голови районної державної адміністрації Віктор Качкалда.

Свій звіт сільський голова розпочала із висловлення подяк керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерам та підприємцям, які працюють на території сільської ради:

– Дуже добре, що фермери опікуються не лише обробітком землі, а і потребами людей, які на ній живуть. Вони допомагають розвитку фізкультури та спорту на селі. Опікуються інвалідами та ветеранами війни. Роблять певний внесок в соціально-економічний розвиток села. Та і самі люди у нас дружні. Минулого року в селі сталось дві пожежі, то кожен двір чим міг допомагав погорільцям. ... Читать дальше »

| Переглядів: 639 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

ЗА ОДНУ НІЧ НАРОДИЛОСЯ ШЕСТЕРО ДІТЕЙ

Як повідомила заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 292 хворих. У пологовому відділенні знаходиться чотирнадцять жінок та одинадцять немовлят, з них шестеро (2 дівчинки і 4 хлопчики) з’явилося на світ у ніч з 21 на 22 березня.

У реанімаційному відділенні лікується одна жінка з гострим порушенням мозков ... Читать дальше »

| Переглядів: 748 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

ЧИ БАЧИЛИ ВИ ЦІЄЇ ВЕСНИ ПЕРЕЛІТНИХ ПТАХІВ?

Навесні, коли пробуджується, оживає природа після холодної зими, кожній людині хочеться цьому радіти. Повертаються з далекого краю шпаки, солов’ї, ластівки, стрижі, трясогузки, гуси, качки. Радісно стає, коли в небі чується курликання журавлів. Журналісти «Вісника» запитали у земляків, чи бачили вони вже перелітних птахів.

Катерина Мусієнко, 50 років, місто: ... Читать дальше »

| Переглядів: 1061 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Володимир ЯКИМЕНКО: «Жодне з відділень лікарні, які зараз працюють, не буде закрите»

У п’ятницю, 16 березня, в кабінеті головного лікаря центральної районної лікарні відбувся сеанс прямої телефонної лінії. На запитання жителів Переяславщини відповідали головний лікар району Володимир ЯКИМЕНКО, голова правління громадської організації «Лікарняна каса» Валентина ФІЛОНЕНКО та інші фахівці.

... Читать дальше »

| Переглядів: 1114 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

ДЕЯКІ ПЕРЕЯСЛАВЦІ НЕ ПРОХОДИЛИ ФЛЮОРОГРАФІЮ 20 РОКІВ

Епідемія туберкульозу в Україні має своє відображення і на Переяславщині. За словами лікаря-фтизіатра ЦРЛ Галини Вітряк, рівень захворюваності зростає: у 2010 р. уперше туберкульозом захворіло 36 осіб, у 2011 р. – 43 особи. Зберігається тенденція і щодо «молодого віку» хвороби. З названої кількості тільки троє пенсіонерів, решта – не старші 40-45 років. З початку цього року вже виявлено шестеро нових хворих, четверо з яких є жителями сіл. З усіх хворих один має бацилярну форму з розпадом легеневої тканини. Що примітно, троє із шести  – жінки. Всі пацієнти працездатного віку. Найб ... Читать дальше »

| Переглядів: 584 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Петро ЯРМОЛЕНКО: «Для функціонування освітньої галузі району цьогоріч не вистачає 10 мільйонів гривень»

Освітяни Переяславщини цього року як ніколи постали перед проблемою фінансування галузі. Не вистачає майже 10 мільйонів гривень від потреби бюджетних призначень, а це – заробітна плата всіх працівників галузі району за три з половиною місяці. Це змушує владу вживати непопулярних заходів, щоб при наявних ресурсах зберегти рівень і якість надання освітніх послуг. Оптимізація – так називають ті неминучі зміни, які очікують педагогів найближчим часом. Детальніше про цю проблему говорить в інтерв’ю редакції начальник відділу освіти РДА Петро Ярмоленко (44 роки).

– Петре Миколайовичу, чому так актуально постала проблема бюджетного дефіциту галузі?

 – При формуванні бюджету освітньої галузі фінансисти керуються відповідним розрахунком Мінфіну, який базується на кількості  учнів.  На початок навчального року в школах нашого району було 2567 учнів. При цьому маємо мережу з 28 загальноосвітніх навчальних закладів.  З них 17 – І-ІІІ ступенів, 9 – І-ІІ ступенів і дві школи початкові. Із загальної кількості 17 – це навчально-виховні об’єднання «школа-дитсадок». Щодо наповнюваності, то на одну школу в середньому припадає менше як сто учнів.  Це лише 31% планової потужності закладів. Найменша наповнюваність у Помоклях – 12 відсотків, там у школі 43 учні. Найбільша вона, 68 відсотків, у Переяславському НВО, яке відвідує  109 учнів при можливості 160. ... Читать дальше »

| Переглядів: 665 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

РАЇСА КОСТИНЕЦЬКА ВИКОХАЛА ДОНЬКУ БЕЗ ЧОЛОВІКА. НА СХИЛІ ЛІТ МАЄ ВІД НЕЇ ДОПОМОГУ І ЛАСКУ

«Мати оце, як взнала, що ви приїдете, то одяглася у жилетку та фартух, які пошила ще замолоду. Вона дуже любить, як хтось приходить в хату», – зустрічаючи кореспондента «Вісника» на порозі свого помешкання у Пологах-Чобітьках, каже Ганна Вергун, 69 років.

Про те, що у цьому селі живе довгожителька Раїса Костинецька (мати Ганни Михайлівни), сказала телефоном їхня сусідка Галина Підгорська. Заодно вона поцікавилася, як росте-поживає зиго-кактус, який вона подарувала редакції п’ять років тому.

«...І повезли мене у кабінет до отакенного німця»

У кімнаті, де стоїть встелена вишивками та тканими ряднинами піч, з привітною усмішкою на обличчі сидить на ліжку Раїса Єгорівна, яка місяць тому, 23 лютого, відзначила свій 90-річний ювілей.

– Оце сиджу і гадаю, з чого починать вам казать про себе?.. – задумливо говорить літня жінка, не дочекавшись моїх запитань. – В общєм так, дитинство моє було не дуже гарним. У 1937 годі комуністи забрали мого батька і не повернули. Придумали його ворогом народу. Господи, бодай ніхто так не жив, як ото ми бідували з матір’ю. Школу я покинула у третьому класі, добре, що вже вміла читати і рахувати. Пішла на роботу. Так будучи дитиною, навчилася кіньми управляти, і волочила ними, і ралила... А в 1939 годі вже працювала на свинарні. Порала свиней, аж поки війна почалася, а як почалася, то відправили мене на лубенський шлях. Там при німцях сніг розкидала, ями копала... ... Читать дальше »

| Переглядів: 706 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

За путівку до фіналу поборемось. Розпочинається друге коло чемпіонату Київської області

Розпочинається друге коло чемпіонату Київської області з футболу серед дитячих команд сезону 2011-2012 років. У цьому сезоні наша міська спортивна школа представлена в ньому лише однією командою – це юнаки 1997-1998 року народження.

У підсумковій таблиці після першого кола наші футболісти займають друге місце серед одинадцяти команд. На першому місці –команда ДЮСШ м. Славутич, яка випереджає нашу ... Читать дальше »

| Переглядів: 556 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

НА ПРЕМ’ЄРУ ВЕРГУНІВСЬКОГО ТЕАТРУ З’ЇХАЛИСЯ Й СУСІДИ

Прем’єру вистави «За двома зайцями» за мотивами п’єси Михайла Старицького минулої неділі презентували учасники народного аматорського театру Полого-Вергунівського будинку культури. Нову постановку готували у рамках творчого звіту фестивалю народних талантів «Мистецькі береги Переяславщини». Зал сільського будинку культури вміщає 270 місць, глядачів прийшло близько трьохсот. Зібралися не тільки з Вергунів, а й приїхали з Улянівки, Поліг-Чобітьок, навіть спец ... Читать дальше »

| Переглядів: 845 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Молодь Ташані зробила для односельців свято

Ташанський будинок культури давно не збирав стільки сільчан, як на березневе свято. Проводити в ньому збори – холодно, а виступати з концертами донедавна не було кому. Та після успішного виступу на цьогорічному фестивалі «Мистецькі береги Переяславщини» на сцену повернувся місцевий фольклорний колектив «Надія», підготувавши для земляків декілька своїх пісень. Проте навряд чи відбувся б святковий концерт у селі, якби за справу не взялися молоді. Сьогодні не так просто заманити людей до самодіяльності, особливо ж юнаків. А в Ташані вони таке дійство організували! Розповісти про це спеціально до ре ... Читать дальше »

| Переглядів: 684 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

У Помоклях церкву можуть відкрити вже у травні, а от з роботою – проблеми

21 березня у Помоклях відбувся схід села. До невеликого, але світлого та затишного клубу прийшло повно людей, деякі навіть стояли біля дверей. Участь у заході взяли голова райдержадміністрації Михайло Макаров, голова районної ради Андрій Недяк, керівники сільгосподарств, що орендують для обробітку земельні паї у помокельців, та інші. Перед початком сходу поважні гості відвідали православну церкву та поцікавилися ходом її будівництва, яке добігає кінця.

... Читать дальше »

| Переглядів: 576 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Чотири освітні заклади запрошували учнів на навчання

21 березня в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості відбувся традиційний профорієнтаційний захід для старшокласників міста й району.

-- Сьогодні на ярмарку професій присутні представники Національного транспортного університету, Чорнобильського медичного училища, Київського кооперативного інституту бізнесу і права та коледжу ... Читать дальше »

| Переглядів: 740 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

У Єрківцях з’явився палій? Сьогодні там горів сарай

Як повідомив Андрій Апанович, провідний фахівець Переяслав-Хмельницького районного відділу МНС, за останні три дні сталися три пожежі в районі. 20 березня близько 12 години в с. Переяславське загорівся дачний будинок жителя Києва. Цього дня господар ремонтував електричну мережу на дачі. Внаслідок короткого замикання електропроводки загорілося горище, потім вогонь перейшов всередину будівлі. Пожежникам вдалося частково врятувати помешкання. Господар не постраждав.

... Читать дальше »

| Переглядів: 589 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

У педуніверситеті відбудуться ігри кубка та чемпіонату КВН України

22 березня, у четвер, на базі місцевого педуніверситету відбудуться ігри другого туру чемпіонату та розіграшу Кубка КВН України. Змагання проходять під егідою  Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Асоціація "КВН України", яка об’єднує учасників клубів веселих і найкмітливіших (КВН).

... Читать дальше »

| Переглядів: 574 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

"Стогніївський шлях" прибирали студенти університету

Сьогодні, 21 березня, близько 30 студентів педуніверситету ім. Г. Сковороди, які навчаються на факультеті педагогіки і психології та історичному факультеті, вийшли на суботник, що організував завідувач кафедри філософії Іван Стогній, 77 років. Ці молоді люди на чолі з заступником завідувача кафедри філософії Оленою Кравченко, лаборантом Русланою Тютюнник, та старшим викладачем кафедри філософії  Аллою Рубан, наводили порядок  вздовж всієї території "Стогніївського шляху". (Нагадаємо, це пішохідна дорога з мостом через р. Трубіж, яка з ініціативи Івана Петровича в 1991 році з’єднала вул. Шевченка, що у місті, з університетським містечком).

... Читать дальше »

| Переглядів: 1147 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Благодійники відвідали "Мрію Переяславщини"
У п’ятницю, 16 березня, представники компанії "Ес Сі Ей Хайджин Україна" завітали до вихованців дитячого центру "Мрія Переяславщини", що в Циблях, з гостинцями і щирою привітністю. Компанія займається імпортом гігієнічної продукції, нещодавно, як зазначають працівники, в них з’явився благодійний комітет. Відвідати "Мрію" запропонувала представник компанії Ольга Строчинська, 29 років,  яка родом з Переяслава. Гості привезли діткам засоби гігієни, продукти харчування та фрукти. Зараз у центрі перебуває 17 дітей. Завідувачка "Мрії" Ольга Гарага зробила для благодійників екскурсію закладом.

... Читать дальше »

| Переглядів: 700 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Чи буде поштова скринька на автовокзалі?

До редакції зателефонував житель Поліг-Вергунів Іван Мендель, 81 рік:

– Нещодавно був у Переяславі, хотів вкинути листа до поштової скриньки на автовокзалі,  але її там не виявилося. А в селі мені далеко добиратися до поштового відділення. Чи буде скринька ... Читать дальше »

| Переглядів: 777 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Гілля перероблятимуть на паливні брикети

Нещодавно керівництвом нашого району було підписано угоду про співпрацю з приватною компанією, яка займається переробкою гілля дерев, щепок, соломи тощо на паливні брикети. Про це нещодавно повідомив голова райдержадміністрації Михайло Макаров в ході виїзного прийому громадян, який він проводив у селі Дівички. Власне, цю тему було порушено після того, як вчителька місцевої школи Тамара Мачковська поставила очильнику району запитання про потребу обрізки дерев, що занадто нависають над дорогою від села до військової частини, що знаходиться неподалік.

... Читать дальше »

| Переглядів: 688 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
В честь 8 марта "Укрзалізниця" ввела дополнительные поезда
Поезда ринутся по четырем дополнительным маршрутам. Фото Максима ЛюковаВ честь 8 марта "Укрзалізниця" ввела дополнительные поезда
На Юго-Западной железной дороге расценили, что больше всего на время восьмимартовских праздников киевлянам захочется смотаться в Крым или же погостить на Западной Украине, поэтому и дополнительные поезда ввели именно на эти направления.

Тільки за жебрацтво в Тернополі затримати не можуть
...Тільки за жебрацтво в Тернополі затримати не можуть

Затримувати людину, яка жебрає на вулиці чи в громадському транспорті, правоохоронці не можуть. Тим паче, якщо в цієї особи є документи, посвідчення особи.

Не менш важко правоохоронцям ліквідувати й дитяче жебрацтво. Проте тих, хто штовхає неповнолітніх до цього, карають, розповідає начальник відділу звязків з громадськістю обласної міліції Петро Колісник


Харьков готовится к Евро-2012. Строятся новые гостиницы (фоторепортаж)
Харьков готовится к Евро-2012. Строятся новые гостиницы (фоторепортаж)Харьков готовится к Евро-2012. Строятся новые гостиниц

О подготовке Харькова к Чемпионату Европы по футболу в 2012 году. Сегодня наш репортаж посвящен новым гостиницам. (фоторепортаж)



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru