Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 02.05.2024, 11:54
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 02.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 02.05.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Март » 31
Не тільки жартують, а й збирають кошти на підтримку онкохворих

28 березня в нічному клубі "Адреналін" відбувся другий тур гумористичного шоу "Колізей". Нагадаємо, що в ньому змагаються сім студентських команд-дуетів:  "Друге дихання", "Неформат",, "Мамашилапапапес", "Іво Бобул", "Ну постривай", "Внуки Дзідзьо", "Антоніо Валєрас".

Конкурсна програма складалася із трьох етапів: "фрістайл" (жарти на вільну тему), "біатлон" (по жарту від кожної команди, на виліт) та "домашнє завдання". У підсумку команда "Іво Бобул" (Андрій Козаков та Сергій Гусак) набрала найбільшу кількість балів – 54. Переможці отримали "безсмертя", вони гарантовано  залишаться в проекті після наступного етапу змагань.

Дві команди, що набрали найменшу кількість балів – "Ну постривай" і "Антоніо Валєрас", – змагалися у додатковому конкурсі за право продовжити участь у шоу. Хлопці по черзі жартували на тему "Підварки…". Проект залишила команда "Ну постривай", хоча до цього і мала перевагу в загальних балах.

– Ще буде проведено два етапи змагань, а потім відбудеться фінал шоу, в якому візьмуть участь чотири найсильніші команди. Наступний тур "Колізею" заплановано на 4 квітня, – розповів один із організаторів проекту, аспірант Юрій Козубенко.

Цього разу молодь доводила, що вона вміє не тільки гарно жартувати, а й  небайдужа до чужого горя.

– Половину суми, зібраної від продажу віп-квитків, які коштують 30 гривень, ми перерахували у благодійний фонд на підтримку онкохворих: 20-річного юнака з Борисполя Дмитра Гринюка, який працює у пожежно-рятувальній службі, та школяра з Цибель – Вадима Лукавенка (12 років).  Крім того, під час шоу ми пускали в залі скриньку для добровільних внесків, – розповів Юрій Козубенко. ... Читать дальше »

| Переглядів: 729 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

"Голос сільських громад повинен бути ключовим"

27 березня у актовій залі Київської обласної ради відбувся інформаційно-методичний семінар щодо організації проведення Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, засідання Київської обласної регіональної Дорадчої ради з питань реформування та розвитку місцевого самоврядування, засідання Правління Асоціації органів місцевого самоврядування Київської області. Участь у цьому заході з нашого міста та району взяли заступник голови районної ради Іван Бугаєнко, заступник голови РДА Ілона Куровська, міський голова Олександр Шкіра, координатор проекту на Переяславщині Ігор Герасимов, сільські голови декількох сіл та інші.

Голова облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, голова обласної ради Олександр Качний та голова Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні Сергій Маліков підписали Угоду про взаємну співпрацю. ... Читать дальше »

| Переглядів: 816 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

У Горбанівському магазині найпопулярніший товар – бісер

– У нашому сільському магазині навіть спеціальні мікронні ваги поставили – бісер наважувати. Коли школярі та й дорослі почали активно займатися бісероплетінням, вишивкою ікон, то в магазин стали завозити намистинки різних кольорів, – розповідає Ольга Онопрієнко, завідувачка горбанівським будинком культури. В одній з кімнат цього закладу вона обладнала виставку творчих робіт своїх земляків. Передусім привертають увагу величезні білі лебеді, виконані в техніці оригамі з паперу. Різними кольорами сяють букетики та деревця з бісеру, органічним тлом цим дивотворам слугують вишивані рушники та серветки.

Основна частина – роботи школярів. Лідія Крицька, вчителька початкових класів, майже три роки тому організувала гурток «Бісерне диво». ... Читать дальше »

| Переглядів: 725 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

Любов Лагутіна отримала стипендію від губернатора

Стипендію голови Київської обласної ради Анатолія Присяжнюка у розмірі 250 гривень щомісячно отримуватиме завідувачка клубом-бібліотекою села Пологи-Чобітьки Любов Лагутіна, 45 років. Про це повідомила начальник відділу культури РДА Тетяна Палатна, яка отримала відповідне розпорядження за підписом губернатора. Вона каже, що такі подання на 20 працівників закладів культури району вони зробили наприкінці минулого року. Та, обираючи серед численних кандидатів, спеціальна обласна комісія визначила одного працівника з Переяславщини.

Стипендію губернатора Любові Лагутіній як видатній діячці культури виплачуватимуть упродовж нинішнього року, нарахування почалися з 1 січня. ... Читать дальше »

| Переглядів: 911 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

Свято школярам подарував благодійний фонд «Перемога»

Переяслав-Хмельницький благодійний фонд "Перемога" продовжує організовувати в місті святкові заходи для дітей. Акція під назвою "Ти особливий", що відбулася 24 та 25 березня в залі НЦК "Зустріч",  стала вдалим початком весняних канікул. На п’яти заходах побували учні 1-5 класів міських шкіл та школярі із Дем’янець, їхні батьки і вчителі. Як зазначає голова благодійного фонду Микола Кучеренко, 37 років,  акцію відвідали близько 700 осіб.

Як і завжди, організатори порадували дітей яскравою і змістовною  програмою з конкурсами, які проводили веселі клоуни, та подарунками. Безумовно, фішкою подібних заходів стали театральні постановки, насичені танцями й піснями, які учасники дійства готують власними силами. Цього разу діти спостерігали за виставою "Ти особливий". Загалом у ній було задіяно близько двадцяти осіб молоді. Разом з учасниками театрального колективу глядачі побували у ляльковій країні, жителі якої попали під вплив лихого правителя і мало не знищили одне одного. ... Читать дальше »

| Переглядів: 949 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

Ручні овочерізки від українського виробника пропонують на базарі

На недільному базарі продавець Богдан із Білої Церкви реалізовує  ручні овочерізки за ціною 35 грн. Охочим демонструє, як працює пристрій. Закладає цибулину, швидко натискає на ручку подрібнювача, трохи прокручуючи її. Кожне натискання, пояснює, приводить в дію леза в нижній частині овочерізки. У результаті – цибулина дрібно пошаткована. Економія часу в процесі нарізки овочів досить істотна. Поряд із його товаром знаходиться овочерізка іншого виробництва.

... Читать дальше »

| Переглядів: 981 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

Гримів грім. Вперше цього року!

29 березня, о 14.10 у Переяславі-Хмельницькому вперше цього року випали опади у вигляді граду. Крижані кульки (діаметром 4-5 мм) падали з неба 3-4 хвилини. Їх супроводжував грім. Блискавку, без якої грому не буває, післяобідньої пори помітити було не можливо. Після граду, який перейшов у невеличкий дощ і тривав декілька хвилин, на небі з’явилося ясне сонце. До речі, цього дня воно засвітило ярко-ярко о 14 годині 46 хвилин.

Працівники "Вісника", відкривши вікно офісу, сфотографували крижані кульки на темному рукаві светра, аби краще їх було видно.

... Читать дальше »

| Переглядів: 662 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

Як використовувалися кошти виділені з держбюджету для видання та придбання підручників?

Відділом державного фінансового аудиту бюджетних програм та діяльності суб’єктів господарювання державного сектору економіки Держфінінспекції в Київській області проведено державний фінансовий аудит використання коштів державного бюджету, передбачених за бюджетною програмою та виділених на видання, придбання, зберігання і доставку підручників і посібників для студентів вищих навчальних закладів, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів та вихованців дошкільних навчальних закладів, в межах функцій, покладених на Головне управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

... Читать дальше »

| Переглядів: 610 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

День за днем «Вісник Переяславщини»

30 березня

За вікном весна, і на будівельному майданчику закипіла робота із спорудження «ЕКО-Маркету». Будівництво лише розпочалось, а на стовпах та у місцевій пресі уже є оголошення про набір працівників у цей торговельний заклад. Більшість переяславців із нетерпінням чекає його відкриття, адже ні для кого не секрет, що конкуренція у торгівлі призводить до зниження цін на товари. Тим більше, що у мережах магазинів «ЕКО-Маркет», які уже працюють у інших містах, завжди пропонуються певні знижки на різні ... Читать дальше »

| Переглядів: 1283 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

ЗІТКНУЛИСЯ ДВА ЛЕГКОВИКИ – ПОСТРАЖДАЛИ ПАСАЖИРИ

Як повідомила заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 270 хворих. У пологовому відділенні знаходиться чотири жінки та троє немовлят. За останні три дні на швидку допомогу надійшло близько 90 викликів. У реанімаційному відділенні ось уже дві доби немає жодного пацієнта.  

28 березня на вул. Паризької Комуни, що у місті, сталася ДТП. Зіткнулося два легкові автомобілі. Постраждалим пасажирам була надана амбулаторна допомога. Один із во ... Читать дальше »

| Переглядів: 592 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

КОМПЕНСАЦІЙНУ ТИСЯЧУ ГРИВЕНЬ ПОЧНУТЬ ВИПЛАЧУВАТИ З ПЕРШОГО ЧЕРВНЯ

Минулого вівторка в Улянівці на сході громадян цього села, крім інших, виступив і депутат Переяслав-Хмельницької районної ради, а також голова правління «Ощадбанку» в Києві та Київській області (об’єднує 600 відділень) Леонід Савиченко. Він розповів про перспективу продовження виплат заморожених грошових вкладів в «Ощадбанку» (по 1 тис. грн.), що було розпочате ще у 2008 році.

– Кошти (по 1 тис. грн.) отримають лише ті, хто їх не отримав чотири роки тому. На ц ... Читать дальше »

| Переглядів: 754 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

Дві лавочки на площі таки стоять

До редакції «Вісника» зателефонував секретар міської ради Олексій Дикий і повідомив, що інформація, яку опублікували у газеті  за 23 березня «Прийшло тепло і хочеться надвір» не відповідає дійсності. Дві лавочки на площі Богдана Хмельницького стоять. Їх поставили в куточку навпроти готелю «Пектораль». Проте, я як автор публікації зовсім не стверджував, що лавочок на площі немає взагалі. Просто констатував, що за часів моєї молодості вони стояли по всьому периметру площі. Їх було більше десятка. А нині – всього дві, тож на всіх людей, які приходять на площу, їх замало. Мабуть, саме тому молодь і сідає вдягати ролики на граніт. ... Читать дальше »

| Переглядів: 851 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Новый вице-мэр Одессы приступил к работе

Новый вице-мэр Одессы приступил к работе

Своим распоряжением Алексей Костусев назначил Сергея Подгайного исполняющим обязанности заместителя Одесского городского головы по вопросам деятельности исполнительных органов совета, с окладом согласно штатному расписанию, с 29 февраля 2012 года. До вчерашнего дня Сергей Подгайный занимал должность начальника управления дорожного хозяйства Одесского городского совета.


В Крыму выдающихся женщин премируют в честь 8 Марта
В Крыму выдающихся женщин премируют в честь 8 МартаВ Крыму выдающихся женщин премируют в честь 8 Марта

Крымчанки, которые достигли значительных успехов в работе и внесли личный вклад в социально-экономическое развитие Крыма, получат премии по случаю Международного женского дня. Такое решение было принято сегодня на заседании Совета министров Крыма, передает корреспондент 


На площі Свободи в Харкові почали святкувати Масницю

На площі Свободи почали святкувати Масницю

Дводенні гуляння, присвячені Масниці, почалися сьогодні, 25 лютого, на пл. Свободи.

У центрі площі встановили Масничне містечко з круглою сценою, яка уособлює Ярило-Сонце. Промені сонця поділяють площу на сектори, в кожному з яких встановлені ярмаркові намети дев'яти районів міста. Ярмарок працює з 12:00 до 20:00. Гостей свята розважають скоморохи, ростові ляльки тощо. Сьогодні на площі проходить концерт за участю творчих колективів і виконавців від кожного району. Також на сцені виступили учасники проекту «Майданс». На площі встановлено шестиметрове солом'яне опудало Масниці, яке спалять завтра близько 17:45.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru