Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Вторник, 30.04.2024, 05:00
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | Блог | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Вторник 30.04.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 30.04.2024 Вторник
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Олика


Чесно кажучи, не очікували ми у такій глушині побачити такі речі! Думали, де провести зайвий час під час перебування у Луцьку, і вирішили проїхатися до Олики, подивитися на замок. Але ж ми не думали, що там є ТАКИЙ костел!!!

З нього і почнемо. Побудований він коштом Великого литовського канцлера Альбрехта Станіслава Радзівіла у 1635-1640 рр. за проектом архітекторів Бенедетто Моллі та Джованні Маліверна. Кажуть, що оздоблений він був за взірцем храму Іль Джезу у Римі, та на мій погляд, той римський костел просто пролітає у порівнянні з нашим.
Біля костелу маємо традиційну дзвіницю (1650), що складається з п’яти пілонів. А ... Читать дальше »
Просмотров: 896 |Добавил: Мандруємо Україною | Дата: 01.02.2012 | Комментарии (0)

Луцьк

Луцьк, безумовно, один з більш затишних обласних центрів України. Життя тут тече повільно, метушні обласного центру майже не відчувається. Тому блукати старовинними вулицями безлюдного центру міста – одне задоволення.

Найвідомішою пам’яткою Луцька є, звичайно ж, замок, але розповідь про нього віднесемо у окремий розділ.
Будемо вважати, що замок ми оглянули, то подивимося, що є поруч із ним. Тут, звичайно ж, важко не помітити величезний костел Петра і Павла. Будівництво цього храму (а також колегіуму) відбувалося протягом 1616-1639 років за проектом італійського архітектора Джакомо Бріано. Єзуїтський колегіум був вищим навчальним закладом. Він мав величезну бібліотеку, ... Читать дальше »
Просмотров: 783 |Добавил: Мандруємо Україною | Дата: 01.02.2012 | Комментарии (0)

Зимне


Неподалік Володимира-Волинського, на пагорбі, який зветься Свята гора, розташований Зимненський Свято-Успенський Святогірський монастир.

Перша письмова згадка про Зимненський монастир відноситься до кінця ХІ ст. (Нестор Літописець згадував його у своїй «Повісті временних літ»). А заснував монастир київський князь Володимир Великий у 1001 р. Починався він з печер, у яких у домонгольський період існував підземний храм.

У 1495 р., за правління луцького князя Феодора Чарторийського, на місці дерев’яної церкви, зведеної Володимиром, був побудований Успенський собор. У цей же час з’явилися фортечні мури з вежами. Монастир набув оборонного характеру через нерідкі ... Читать дальше »
Просмотров: 755 |Добавил: Мандруємо Україною | Дата: 01.02.2012 | Комментарии (0)

Володимир-Волинський

Володимир-Волинський – дуже древнє українське місто, яке вперше згадується у літописі під 988 роком. З ХІІ ст. місто було столицею Галицько-Волинського князівства, тут створювався Галицько-Волинський літопис. З 1324 року Володимир мав Магдебурзьке право. Після унії 1569 року місто опинилося у складі Речі Посполитої, а після її розподілу у 1795 році приєдналося до Росії (тоді ж було перейменоване з просто Володимира на Володимир-Волинський). Після ІІ Світової війни місто перебувало у складі Польщі, а у 1939 році приєдналося до СРСР. (Історію міста більш докладно можна прочитати тут).


Не дивлячись на типову для західноукраїнського міста історію особисто мені воно здалося нетиповим. І увесь час ... Читать дальше »
Просмотров: 796 |Добавил: Мандруємо Україною | Дата: 01.02.2012 | Комментарии (0)

Iсторія Вінничини


Вінниччина - це частина подільського краю, історія якого розпочинається ще в ХІІ столітті, коли північна частина сучасної Вінницької області входила до складу так званої Болохівської землі. В часи монголо-татарської навали вперше з’являється назва Поділля.

Після битви на Синіх Водах (1362 р.) Поділля входить до складу великого князівства Литовського як окрема адміністративна одиниця - Подільська земля. До 1363 року відносяться перші згадки про місто Вінницю, як литовську фортецю. У 1566 році було створено Брацлавське воєводство у складі трьох повітів - Брацлавського, Вінницького і Звенигородського. За Люблінською унією 1569 року Брацлавське воєводство відійшло до Речі Посполитої.

На Подільській землі формувались і вели національно-визвольну боротьбу полки під ... Читать дальше »
Просмотров: 570 |Добавил: Мандруємо Україною | Дата: 01.02.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 30 31 32 33 »

Джерело: Мандруємо Україною
Сайт: http://www.ukrmandry.com.ua/
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Львів відзначив 100 днів до Євро-2012 меппінг-шоу
Львів відзначив 100 днів до Євро-2012 меппінг-шоу
Сьогодні у центральній частині Львова, на Площі Ринок 29, відбулося святкове меппінг-шоу на честь "100 днів до Євро-2012". Меппінг-шоу – це відеоінсталяція тривимірного зображення, ілюзія зміни архітектури поверхні, на якій проектується зображення. Меппінг-шоу проектують на будинках. У Львові таке відбулося вперше. Створювали шоу фахівці з-за кордону.
На Прикарпатті внаслідок ДТП постраждали двоє громадян Молдови

На Прикарпатті внаслідок ДТП постраждали двоє громадян Молдови

24 лютого о 16 год. 35 хв. в с. Оболоня Долинського району на дорозі державного значення «Стрий – Чернівці – Нижанковичі» сталася ДТП.
Як повідомили  у прес-службі управління Міністерства надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, 24-річний житель с. Оболоня, керуючи власним автомобілем «Audi‑100», під час виконання маневру обгону попутного транспорту, виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення з автомобілем «Оpel Astra», який належить 37-річному жителю м. Галац республіки Молдова.

Райони та міста резервуватимуть кошти на розвиток Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
Райони та міста резервуватимуть кошти на розвиток

Таке доручення голова облдержадміністрації Василь Берташ дав усім керівникам районів і міст. Адже реалізацію соціально важливих проектів цьогоріч фінансуватимуть по-новому. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru