Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Среда, 01.05.2024, 18:06
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Среда 01.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 01.05.2024 Среда
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Февраль » 06
Малюнки на склі

7 лютого

Мимоволі підслухала, як продавчиня «Даринку» жалілася на те, що їй доводиться підгодовувати собаку-маму з трьома цуценятами, яких підкинули до її м’ясного кіоску. Хтось із черги жалів тварин, хтось обурювався на торговців. Мовляв, саме через них у нашому місті повно бродячих псів, бо вони рятують їх від голодної та холодної смерті.

... Читать дальше »

| Переглядів: 1233 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Звертаємося до жителів Переяслав-Хмельницького району з проханням бути уважними
До уваги жителів Переяславщини
Повідомляємо, що особа, яка представлялася головою об’єднання садових товариств «Барвінок», «Берізка», «В’юнище», у 2006 та 2007 роках за певну суму грошових коштів «передавала» у власність громадянам України земельні ділянки відповідно до підроблених рішень сільської ради. Враховуючи, що жодних повноважень щодо розпорядження земельними ділянками у цієї особи не було, земельні ділянки громадянам у власність не надавалися, грошові кошти їм відповідно теж не повертались. Щодо цієї особи порушена кримінальна справа за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.190, ч.ч.1,3,4 ст.358 Кримінального кодексу ... Читать дальше »
| Переглядів: 666 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Національний банк України Монети до Євро-2012 можна придбати лише в «Укрсоцбанку»

Національний банк України наприкінці минулого року зробив свій внесок у популяризацію Євро-2012 – фінального турніру чемпіонату континенту з  футболу, ігри якого відбудуться і на чотирьох українських стадіонах: ввів в обіг пам’ятні монети, присвячені цій події. З недавніх пір їх можна придбати і в Переяславі, у відділенні ПАТ «Укрсоцбанк» (вул. Б. Хмельницького, 137), який є офіційним та ексклюзивним дистриб’ютором цим монет на території України. Для реалізації представлені п’ять видів монет з нейзильберу (номінал 5 грн.) ціною 100 грн. кожна та комплект із п’яти срібних монет (одна номіналом 20 грн., інші – 10 грн.), який коштує 5000 грн. ... Читать дальше »

| Переглядів: 816 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Переяслав-Хмельницький, РДА Проект Програми на 2012 рік

1 лютого відбулось засідання колегії райдержадміністрації, яке провів голова РДА Михайло Макаров. Окрім членів колегії, у роботі взяли участь спеціалісти відділів та управлінь РДА і сільські голови.

Про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2011 рік та про проект цієї Програми на 2012 рік доповідала заступник голови РДА Ілона Куровська. Вона заз ... Читать дальше »

| Переглядів: 1152 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

ЗАХМЕЛІЛУ СЕЛЯНКУ ДОВЕЛОСЯ ВЗЯТИ НА НІЧЛІГ

Як повідомила заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 242 хворих. У пологовому відділенні знаходиться 15 жінок та 8 немовлят. За останні чотири дні на швидку допомогу надійшов 121 виклик. У реанімаційному відділенні лікується троє хворих.

Минулого четверга, 2 лютого, жінка з Жовтневого, 1968 р. н., приїхала до міста, аби розважитися. І їй це вдалося – вона провела час так весело, що спізнилась на останній рейс свого автобуса. Проте захмеліла селянка не розгубилася: розуміючи, що, залишившись на вулиці, може замерзнути, вона пішла проситися на нічліг до міліції. Правоохоронці ж цю горе-клієнтку доставили до лікарні. Там вона проспалася і наступного дня поїхала додому.

... Читать дальше »

| Переглядів: 475 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Михайло Зражевський врятувався від морозів в пункті обігріву

Наша газета вже повідомляла, що у зв’язку з сильними морозами в Переяславі було організовано кілька пунктів обігріву. Найбільше їх створено в структурі центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів, зокрема, один – у спеціальному житловому будинку, що на вул. Кузнецова, 37 (неподалік окружної дороги в напрямку мікрорайону Карань). Не так давно саме тут знайшов місце для порятунку від холодів та і взагалі свого злиденного життя корінний переяславець Михайло Зражевський (57 р ... Читать дальше »

| Переглядів: 520 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Вікторія ДОПІРА самостійно навчилася техніці вітражного розпису. Вже має більше ста виробів

Колись слово «вітраж» асоціювалося винятково з храмовими приміщеннями та кольоровим склом у вікнах та перегородках громадських будівель. Сьогодні майстри за допомогою нової техніки вітражного розпису  створюють прозорі картини на склі, прикраси тощо. Переяславка Вікторія Допіра, 23 роки, захопилася цим мистецтвом рік тому, але вже створила більше сотні оригінальних виробів. У гостях у талановитої дівчини побував журналіст «Вісника».

... Читать дальше »

| Переглядів: 672 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Олександр МАТВІЄНКО. «З насіння скошених віків»

2 лютого в будинку освіти відбулась презентація книги поезій Олександра Матвієнка «З насіння скошених віків». Читачі «Вісника» мали можливість прочитати кілька віршів із цієї збірки, ми їх друкували. На презентації зібралось близько сотні переяславців – шанувальників поезії. Говорили багато про автора, по його світосприйняття, відчуття. Олександр Матвієнко читав вірші з нової книги, до речі, це вже шоста збірка видана ним.

... Читать дальше »

| Переглядів: 829 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

За повідомленням Переяслав-Хмельницького міського відділу міліції.
  • 30 січня до відділу міліції явився з повинною житель міста Є.Я., 1977 р. н. Чоловік зізнався, що, перебуваючи у Воскресінському, пошкодив вхідні двері одного з житлових будинків, проник до приміщення і викрав звідти оргтехніку.
| Переглядів: 505 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Аматори сцени виступають безкоштовно

співає хор "Чорнобривці" з ГланишеваЧотири години з аншлагом у залі тривав концерт третього фестивального дня «Мистецьких берегів Переяславщини». 4 лютого звітували колективи художньої самодіяльності будинків культури Гланишева, Лецьок, Харківець, Малої Карату ... Читать дальше »

| Переглядів: 568 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

У магазині "Водолій" чоловік вимагав гроші, погрожуючи пістолетом

У суботу, 4 лютого, близького 22-ї години до магазину "Водолій", що на Спаській Леваді, зайшов чоловік і, погрожуючи пістолетом, вимагав гроші у продавців. Цього дня у магазині працювали Надія Трофімова та Олена Соловей. У вечірній час продавці тут працюють по двоє.

... Читать дальше »

| Переглядів: 545 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Озимина на Переяславщині не загинула. Врятував сніг

Суха тривала осінь для аграріїв справді була несприятливою і тривожною – пізно посіяна озимина зійшла погано і не встигла як слід розкущитися. Тож ризик загибелі цих посівів таки був, визнає начальник управління агропромислового розвитку Переяслав-Хмельницької РДА Анатолій Онищенко. Проте вчасний сніг врятував ситуацію. Сильні морози попереднього тижня прийшли не «голощокі» і тому не завдали зна ... Читать дальше »

| Переглядів: 595 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Пасажири до Переяслава не доїхали Близько 13.30 неподалік повороту на село Старе, сталось загорання мікроавтобуса.
Минулої п’ятниці мікроавтобус, який перевозить пасажирів з Києва від станції метро «Харківська» до Переяслава не доїхав. Близько 13.30 неподалік повороту на село Старе, сталось загорання мікроавтобуса. Найімовірніше це відбулось через несправну електропроводку. За інформацією, яка надійшла до редакції ніхто із пасажирів маршрутки не постраждав.
| Переглядів: 544 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

«ТА ЩО ТАМ РИБА ЗАМЕРЗЛА… МИ САМІ СКОРО ЛЬОДОМ ВКРИЄМОСЬ»

З огляду на те, скільки люду прийшло на базар минулої неділі, можна зробити висновок: базарувальники занудьгували за торгами. З’явилися охочі прикупити нову одежину. Тим більше, що на зимові вдяганки вже діють знижки. Зокрема, зимове шкіряне взуття, що коштувало 700-800 гривень, віддавали за 500-650. Взуття із замінника подекуди пропонували за ціною близько 200 гривень.

... Читать дальше »

| Переглядів: 718 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Переяславці організовують І Міжнародну наукову інтернет-конференцію
В електронних ЗМІ зявилося повідомлення про проведення з 26 по 28 лютого І Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Проблеми і песпективи розвитку науки на початку третього тисячоліття в країнах СНД». Її організовують переяславський педуніверситет, молодіжна громадська організація «Незалежна асоціація молоді», студентське наукове товариство історичного факультету. Бажаючим стати учасниками конференції пропонується надсилати свої роботи на десятки різних тем, які за певну плату (10 доларів США) буде відредаговано, зверстано та розміщено на сайті орзанізаторів. За результататами конференції планується створити електронний збірник з надіславних матеріалів.
| Переглядів: 602 Додав: Вісник | Дата: 06.02.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
У Вінниці мітингують противники нової транспортної системи
За новою схемою - 350 водіїв лишились без роботи. Люди вимагають, щоби чиновники дозволили їм працювати за тими маршрутами, де нині курсує комунальний транспорт. Свої пропозиції - виклали у зверненні і передали чиновникам. Якщо влада не відповість - погрожують зупинити у місті рух громадського транспорту. Натомість чиновники кажуть - серед пікетувальників немає сумлінних підприємців
В Умані для паломників-хасидів зведуть котеджне містечко

В Умані для паломників-хасидів зведуть котеджне містечко

Цього року для паломників-хасидів в місті Умань Черкаської області збудують котеджне містечко, розраховане на проживання 2,5 - 4 тис. чоловік. Містечко розташується на площі майже 2 га на вулиці Визволителів і буде забезпечене централізованим водопостачанням, водовідведенням та електропостачанням. Як повідомляє черкаська газета «Молодь Черкащини» з посиланням на заступника міського голови Умані Петра ПАЄВСЬКОГО, проект створення котеджного містечка викликав найбільший інтерес у ізраїльських інвесторів. Крім того, ізраїльська сторона готова вкладати кошти у переробку сміття та модернізацію системи водопостачання Умані. Усі проекти, зазначені у комплексній програмі, можуть бути цікавими і вітчизняним інвесторам.
Жителі Дніпропетровська сплачуватимуть за воду 49,13 грн на місяць з особи

Жителі Дніпропетровська сплачуватимуть за воду 49,13 грн на місяць з особи З 1 березня у Дніпропетровську вводяться на нові тарифи на послуги водопостачання і водовідведення для населення. Відповідну постанову ухвалила 10 лютого Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru