Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Среда, 01.05.2024, 17:19
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Среда 01.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 01.05.2024 Среда
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Февраль » 10
Олена Літкова виготовляє шоколадні листівки для закоханих

Киянка Олена Літкова, 23 роки, виготовляє сувенірні шоколадні ласощі: фігурки звірят, автомобілі, янголятка, цукерки тощо. Її шоколадна майстерня "Sweet Luxury ... Читать дальше »

| Переглядів: 718 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Змінилися строки зовнішнього тестування для випускників

Цьогорічним випускникам шкіл варто поспішити з реєстрацією на зовнішнє незалежне оцінювання знань. Термін подачі документів скорочено на 10 днів порівняно з минулим роком. Пов’язано це з проведенням в Україні чемпіонату Євро-2012. Останній день реєстрації – 20 лютого. До 5 березня можна вносити зміни до реєстраційних даних ... Читать дальше »

| Переглядів: 590 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Сьогодні – Єфрема Переяславського

10 лютого вшановується пам’ять преподобного Єфрема Печерського, єпископа Переяславського. Після 1072 р. його було поставлено єпископом в Переяславі і він носив титул митрополита. Він прикрасив місто багатьма церквами та цивільними спорудами. За грецьким зразком, де до того побував, спорудив навколо міста кам’яні стіни. Влаштував для бідних безкоштовні лікарні, спорудив кілька суспільних бань. Помер у 1098 році. Мощі святого знаходяться в Києво-Печерській лаврі. Їх часточка є і в Успенському соборі Переяслава. Також на його честь на території центральної лікарні споруджено пам’ятник та побудовано церк ... Читать дальше »

| Переглядів: 583 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Продукцію переяславського заводу продають уже і для Кабінету Міністрів

Завершився перший місяць 2012 року. Про те, як ідуть справи на заводі продтоварів, розповів кореспонденту газети «Вісник Переяславщини» голова наглядової ради ПрАТ «Переяслав-Хмельницький завод продтоварів» Анатолій Драченко (48 років):

... Читать дальше »

| Переглядів: 508 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

День за днем

10 лютого

Ранок. Темно. Біля «лежачого поліцейського» на вулиці Можайській  гальмує таксі і сигналить. Зрештою, по узбіччю об’їжджає «поліцейського», я підходжу ближче і бачу, що мало не посеред вулиці сидить сіре кошеня. Раніше від мене набігає зграя бродячих собак. Вони, ставши в коло, гавкають на малюка. Я їх розганяю, беру кошеня в руки, відношу на тротуар. Воно, незважаючи на мого собаку, треться біля ніг і жалібно н ... Читать дальше »

| Переглядів: 801 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Андрій Недяк: «Люди повинні безболісно пережити морози»

8 лютого відбулася чергова тринадцята сесія районної ради VI скликання. На пленарне засідання, яке провели в районному будинку культури (у залі засідань райради досить прохолодно), прибуло 40 депутатів із загального числа 62 обраних до ради. Сесію проводив голова райради Андрій Недяк, в роботі взяли участь голова РДА Михайло Макаров, депутат обласної ради Віктор Шеремета.

На початку сесії Андрій Недяк звернувся до присутніх з наболілим – організувати в ... Читать дальше »

| Переглядів: 639 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Хто прийде з документами перший – той і допомогу отримає

У Лецьківської сільської ради є реальний шанс отримати конкретну фінансову допомогу з районного бюджету на проведення вуличного освітлення в підпорядкованих населених пунктах. Лецьки, Вінинці та Пологи-Чобітьки загалом нараховують 26 вулиць. Для цього місцевій владі, зокрема, сільському голові Олександру Палагуті, потрібно  зробити порівняно небагато – якнайшвидше підготувати технічну документацію для цих робіт.

– Хто перший зробить техн ... Читать дальше »

| Переглядів: 605 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

ПОТЕРПІЛИЙ ВТІК ІЗ ЛІКАРНІ, ЩОБ ПОВЕРНУТИСЯ
За словами заступника головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 264 хворих. У пологовому відділенні знаходиться восьмеро жінок та п’ятеро немовлят. У реанімації – жодного пацієнта. За останні три дні на швидку допомогу надійшло 106 викликів. У хірургічному відділенні лікується шестеро чоловіків з обмороженнями різних ступенів. Обморозилися вони за власної халатності – надміру вживали спиртні напої. До лікарні їх всіх доставляла бригада швидкої допомоги. Один з цих «підсніжників», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з лікарні втік. Наступного дня, вже прохмелившись, відчувши різкі болі від  обмороження, знову повернувся.

... Читать дальше »

| Переглядів: 766 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Пропущені уроки школярам ущільнять

Через морози понад мінус двадцять градусів у навчальних закладах міста та району з 1 по 3 лютого було призупинено навчальний процес. Заняття відновилися з понеділка, 6 лютого. Проте друга хвиля значного зниження температури змусила керівництво міста та району ще раз видати відповідні розпорядження, і школярі знову пішли на тимчасові канікули. У міських школах уроки відмінили аж до понеділка 13 лютого включно, сільські школярі «прогуляють» цього разу лише два навчальні дні.

– Синоп ... Читать дальше »

| Переглядів: 546 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

ЯКІ МІСЦЯ ДЛЯ ЗИМОВИХ ЗАБАВ ВИ ЗНАЄТЕ?

Лише у січні зима по справжньому вступила у свої права. Насипала чимало снігу, тож любителі зимових розваг мають бути задоволені. Хтось виїздить кататись на лижах у Карпати, а хтось надає перевагу місцевим зимовим трасам. Журналісти «Вісника» поцікавились у своїх земляків, чи знають вони місця неподалік своїх населених пунктів, де можна чудово відпочити та покататись на лижах, ковзанах чи санчатах.

Світлана ... Читать дальше »

| Переглядів: 616 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Дитячих майданчиків в Переяславі побільшає

Вже весною цього року в Переяславі планується встановити два дитячі майданчики. Один – на подвір’ї будинку №182 А на вул. Б. Хмельницького, інший – на розі вул. Б. Хмельницького та Т. Федоровича. Дозвіл на це міськвиконкомом, засідання якого відбулося 1 лютого, було надано переяславському підприємцеві та депутатові міської ради Андрію Конону, який звернувся з відповідним клопотанням. Сам депутат сказав, що з проханням про ці майданчики зверталися мешканці цих районів.

... Читать дальше »

| Переглядів: 814 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Тетяна Подашевська: «Зрозуміти людину, допомогти їй – без цього неможлива робота на будь-якій посаді»

Сучасна жінка – успішна, цілеспрямована, впевнена в собі, вона вміє гармонійно поєднувати кар’єрний успіх та особисте життя. Однією з таких яскравих жінок є  заступниця губернатора Київської області, депутат обласної ради  Тетяна Подашевська. Варто лише згадати, що вона перша в історії України жінка –  генерал-майор міліції. А ще – Заслужений журналіст України,  мати трьох дітей і бабуся трьох онуків. Ми ... Читать дальше »

| Переглядів: 1067 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Свою вчительку привітали оригінально 11-Б класу ЗОШ №7

1 лютого ми, учні 11-Б класу ЗОШ №7, незважаючи на морозну погоду (цього дня у всіх школах оголосили карантин), прийшли до школи, щоб привітати з днем народження свого класного керівника Надію Миколаївну Мельник. Було це не так, як завжди.

До цього дня ми готувалися протягом двох тижнів. Так мої однокласниці Віка Павлюк і Ася Хорошун знімали на відеокамеру вчителів, яких попроси ... Читать дальше »

| Переглядів: 1145 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Григорій ПОНОМАРЕНКО: «На пенсію ішов – колгосп мого трактора мені й подарував»

Через засніжений двір до будинку акуратно розчищена доріжка. Двері не замкнені. Від порогу і до самої вітальні – чистісінька долівка.

 – Заходьте, заходьте, – опираючись на палицю, прочиняє двері господар. Про зустріч з Григорієм Олександровичем домовилися завчасно телеф ... Читать дальше »

| Переглядів: 730 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Єпископ Васильківський Пантелеймон нагородив благодійників

Минулої неділі, 5 лютого, до Хрестовоздвиженської церкви, що в Дівичках поспішали селяни та гості села, адже сюди мав приїхати єпископ Васильківський (УПЦ) Пантелеймон.

Близько дев’ятої ранку поблизу церкви зупинився сірий мікроавтобус «Фольксваген Пасат». З нього вийшло близько десяти священиків у довгих чорних рясах, а згодом і сам єпископ Пантелеймон. До храму він ішов червоним килимом, покла ... Читать дальше »

| Переглядів: 785 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

«ПІСНЕЮ ТІЛЬКИ Й ЖИВЕМО». У гостях у ташанського колективу «Надія»

На цьогорічному фестивалі «Мистецькі береги Переяславщини» село Ташань вперше за останні роки представило свій співочий колектив – «Надія». Його учасниці – чотири літні жінки, одягнені у стародавні сорочки й червоні передники – одразу сподобалися глядачам. І не лише з поваги до їхнього віку (троє з них розміняли сьомий десяток), а через навдивовижу чисте звучання голосів та особливу щирість виконання народної пісні.

... Читать дальше »

| Переглядів: 861 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

НА ДЕНЬ ВАЛЕНТИНА ПЕРЕЯСЛАВЦІ НАЙЧАСТІШЕ ДАРУЮТЬ ТРОЯНДИ

На День закоханих прийнято дарувати квіти, іграшки, солодощі, сердечка та листівки-валентинки. Ще одним символом свята є крилате янголятко – Купідон. Де в Переяславі можна знайти подарунки для коханих,  досліджував журналіст «Вісника».

Найпоширенішими м’якими іграшками до Дня закоханих у Пере ... Читать дальше »

| Переглядів: 1197 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Котел на дровах ніколи зайвим не буде, переконаний Богдан МАТІЄНКО

Сильні морози змусили переяславців на повну потужність відкрити газові крани. І хоча, за даними газового господарства, використання природного газу на Переяславщині через сильні морози не зросло, в деяких газифікованих приватних будинках тиск газу настільки малий, що температура у кімнатах не піднімається вище +16 градусів. Така ж ситуація і у багатоповерхівках. Проте не всі переяславці мерзли у власному житлі. При цьому навіть зменшили споживання природного газу. Богдан Матієнко (32 роки) мешкає у власному будинку на вул. Набережній. Тр ... Читать дальше »

| Переглядів: 2621 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

«МИСТЕЦЬКІ БЕРЕГИ ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ». День третій

Минулої суботи був третій фестивальний день «Мистецьких берегів Переяславщини». У районному будинку культури – аншлаг. Зал разом з балконом вміщує близько 300 глядачів. Ще осіб тридцять-сорок розмістилися в проходах на додаткових стільцях, частина людей  навіть стояла. Концерт тривав чотири години, публіка не розходилася до кінця. Зимової пори вихідного дня така безкоштовна розвага для переяславців – велика радість!

... Читать дальше »

| Переглядів: 569 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Донька моєї дружини

Ніколи Антон не подумав би, що в такої дівки як Алка – така мама!

…Дівчина місяць тому прийшла до них в господарство на практику. Антону доручили її курирувати. Чоловік з першого погляду визначив, що з Алки такий ветеринар буде, як з нього балерун.

... Читать дальше »

| Переглядів: 643 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

У день закоханих – на мюзикл!

У День закоханих 14 лютого в районному будинку культури Переяслава відбудеться вистава-мюзикл «Вечори на хуторі поблизу Диканьки» за участю творчого колективу БК с. Стовп’яги.

В ... Читать дальше »

| Переглядів: 714 Додав: Вісник | Дата: 10.02.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
На Рівненщині озброєний грабіжник вистрелив продавцю в обличчя після чого пограбував магазин.
На Рівненщині озброєний грабіжник вистрелив продавцю в обличчя після чого пограбував магазин.
 Цей розбійний напад стався у понеділок близько 16-ої години в райентрі Гоща. На щастя, пістолет виявився газовим тож жінка-продавець залишилась живою. Нині правоохоронці відпрацьовують кілька версій. Ймовірно, у грабіжника був спільник і вони знали, що у цей магазин відвідувачі заходять нечасто.
Прикарпаття – п’яте в Україні за кількістю введеного в експлуатацію житла
Прикарпаття – п’яте в Україні за кількістю введеного в експлуатацію житла
Серед регіонів України за обсягом введеного житла Івано-Франківщина посіла 5 місце, а в розрахунку на 1 особу – 4 місце Протягом 2011 році із об’єктів соціальної сфери введено в експлуатацію 5 загальноосвітніх навчальних закладів, навчальний корпус духовної академії, 3 дошкільні заклади, відділення інфекційної лікарні, 11 амбулаторно-поліклінічних закладів, 2 фізкультурно-оздоровчі комплекси, 4 спортивні зали, 2 клуби.
У Полтавській обласній бібліотеці можна буде замовити книгу через інтернет
У Полтавській обласній бібліотеці можна буде замовити книгу через інтернетУ Полтавській обласній бібліотеці можна буде замовити книгу через інтернет

Редакція «Коло» до Всесвітнього дня бібліотек, який святкують 30 вересня, розпочинає  спецпроект «Чим цікаві полтавські бібліотеки». Ви маєте можливість дізнатись які рідкісні книги є у фонді полтавських бібліотек, які штрафні санкції потрібно платити за не повернену книгу, про хобі бібліотекарів та інше.

Полтавська обласна універсальна наукова бібліотека імені І. П. Котляревського.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru