Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 02.05.2024, 06:11
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 02.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 02.05.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Март » 13
Сьогодні Володимир Шевченко закрив лижний сезон на стадіоні
Сьогодні, 12 березня, переяславець Володимир Шевченко (62 роки) о півдні катався на лижах на міському стадіоні. Розповів, що живе від нього неподалік за річкою Альта. Зимові види спорту любить ще зі школи. Та через певні обставини не завжди має час займатися ними в сезон. Тривалий період взагалі не ставав на лижі чи ковзани. І лише в останні три зими повернувся до захоплення молодості. Участі в змаганнях ветеранів спорту чи яких інших не бере. А от коли випадає нагода, залюбки виходить для власного задоволення на лижні траси чи лід. Минулої п’ятниці катався по засніженій Альті. Але за вихідні суттєво потепліло і він перейшов на міський стадіон. – Сьогодні зранку катався на ковзанах на катку, що на стадіоні, – поділився він, – а потім вирішив побігати ще й на лижах. Через потепління ні лижників, ні ковзанярів на стадіоні вже немає. Я катаюся сам. То виходить, що таким чином вже закрию лижний сезон. Бо й зараз сніг вже мокрий, важкий для лиж. А завтра чи післязавтра і взагалі буде непридатним. ... Читать дальше »
| Переглядів: 574 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Прийом громадян партії «Удар Віталія Кличка»

Шановні переяславці !


Повідомляємо вас про те, що 15 березня в громадській приймальні партії «Удар Віталія Кличка» регулярний прийом громадян буде здійснювати заступник голови партії, депутат та голова фракції в Київській обласній раді Палатний Артур Леонідович.

Громадська приймальня знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 13. ... Читать дальше »

| Переглядів: 817 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

День за днем

13 березня

Після Восьмого березня в жінок тільки й розмов про те, що кому подарували. В моєму житті на це свято ніколи не було якихось оригінальних подарунків. Як правило, квіти, солодощі або ж те, що сама собі вибрала. А от згадалось, як у студентські часи сусідці по гуртожитківській кімнаті її хлопець, студент біофаку, подарував кактуса. Тоді, в середині сімдесятих років, ними майже ніхто не цікавився й не захоплювався. Нам подарунок здався дивним і смішним.

Роман, так звали шанувальника, не звертаючи уваги на наші іронічні посмішки, сказав таке:

– Це – «Королева ночі». Вона розкриється сьогодні опівночі. Не проспіть.

І пішов. Ми почали оглядати подарунок уважніше й побачили серед колючок бутон, зовсім невеликий.

«Нізащо вночі він не відкриється, занадто малий» – був одностайним наш вердикт.

Але бутон почав рости мало не щохвилини, він збільшувався, набухав на очах. І справді опівночі розкрилась ніжна біла квітка з жовтою серединкою. Вона була чудова!

А вранці замість квітки ми побачили зів’ялий хвостик, який ось-ось мав відпасти.

Тоді ще не було ні мобілок з камерами, ні цифрових фотоапаратів. Отож, «Королева ночі» живе тільки в пам’яті. ... Читать дальше »

| Переглядів: 905 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Міський голова Переяслав-Хмельницького Олександр ШКІРА зустрівся з колективом «Вісника»

5 березня міський голова Олександр Шкіра в редакції «Вісника» зустрівся з колективом. Зустрічі передував звіт про роботу газети редактора Галини Карпенко на сесії міської ради. Тоді деякі депутати, зокрема, Володимир Левченко, Андрій Конон, а також міський голова, висловили критичні зауваження з приводу, на їхній погляд, малої кількості публікацій, в яких висвітлюється діяльність міської ради та виконкому.

Олександр Шкіра розповів журналістам про перспективи розвитку Переяслава, висловив упевненість, що «Вісник» буде надійним партнером міської влади в усіх її найпрогресивніших починаннях. Він також відповів на запитання журналістів.

Зустріч відбулась у діловій конструктивній обстановці. ... Читать дальше »

| Переглядів: 692 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

ЗАБИВ ПОТИЛИЦЮ – ПОТРАПИВ ДО ОБЛАСНОЇ ЛІКАРНІ

Як повідомила заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 266 хворих. У пологовому відділенні знаходиться чотирнадцять жінок та четверо немовлят. У реанімаційному відділенні лікується троє хворих: чоловік з пневмонією, чоловік похилого віку з порушенням мозкового кровообігу та дитина з гострою респіраторною інфекцією стенозуючого ларингіту. На швидку допомогу кожного дня надходило 40-50 викликів.

... Читать дальше »

| Переглядів: 634 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Значної весняної повені на Переяславщині не очікується

Про це нещодавно нашій газеті сказав начальник переяславської дільниці Трубізького управління водного господарства Микола Бондаренко. За його словами, хоч впродовж місяця (з 20 січня – по 20 лютого) тріщали екстремальні морози, завдяки сніговому покрову, який на Переяславщині в середньому становив до 30 см, ґрунт промерз помірно – від 10 – до 30 см (в деяких місцях на полях – до 40 см).

Наприкінці лютого перевірка рівня ґрунтових вод у басейні Трубежу (в районі сіл Вовчків, Пристроми, Гланишів) показала, що вони на відстані 140 – 145 см від поверхні землі. Це – доволі низький рівень. І причиною цьому посушлива минулорічна осінь та безсніжна перша половина зими. Отож, коли верхній шар ґрунту відтане, земля зможе прийняти значну кількість вологи. ... Читать дальше »

| Переглядів: 530 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Трішки потепліло, і яблука подешевшали

Нарешті відчутно потепліло, і переяславський люд минулої неділі масово вирушив на торги. Але це лише з самого ранку була комфортна погода: починаючи з години десятої, пішов дрібний неприємний дощик і зіпсував учасникам базару всі враження.

Порівняно з попередньою неділею змін у цінах на молочну та м’ясну продукцію не спостерігалося, і товару було вдосталь. За прилавком, де традиційно торг ... Читать дальше »

| Переглядів: 731 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКИ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ

Кожного року в другу суботу березня в Україні відзначається День землевпорядника – професійне свято тих людей, хто здійснює державну політику у сфері земельних відносин, проведенні відповідної реформи, забезпечує раціональне використання та охорону земельних ресурсів.

З нагоди цієї події 6 березня відбулося урочисте зібрання, на якому заступник голови ... Читать дальше »

| Переглядів: 802 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

У будинку Козачковського знову лунали вірші Тараса Шевченка

9 березня у Переяславі відсвяткували 198-у річницю із дня народження Великого Кобзаря. Близько 12-ї години до будинку Козачковського, у якому нині розміщується музей «Заповіту», прийшли представники підприємств та установ міста, аби вшанувати пам’ять українського поета Тараса Шевченка. Цього року на відміну від минулорічних святкувань організатори свята вирішили провести його в одній із кімнат музею «Заповіту». Можливо, саме в цій залі колись вперше прозвучали відомі на увесь світ твори Тараса Григоровича, які поет написав на Переяславщині. Про своє бачення творів Кобзаря говорили заступник директора НІЕЗ «Переяслав» із наукової роботи Юрій Коптюх, міський голова Олександр Шкіра, професор Переяслав-Хмельницького педагогічного університету Микола Корпанюк. Микола Павлович, зокрема, зазначив:

– Ми сьогодні прийшли сюди не лише вшанувати пам’ять поета, а і звірити свої вчинки із його «заповітом». Кожен твір поета є настановою для українського суспільства. Так було, коли Шевченко писав свої твори, так є і нині.

Микола Корпанюк, проаналізувавши кілька творів Великого Кобзаря: «Катерина», «Елегія» та «І мертвим, і живим…», констатував:

– Тарас Григорович, звертаючись до своїх краян, закликав їх бути людьми! Цей заклик актуальний як ніколи і сьогодні. ... Читать дальше »

| Переглядів: 634 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Я і «Вісник»

Любов Левченко, 37 років,  палітурник видавництва «КСВ»

1. Скільки років Ви читаєте нашу газету?

... Читать дальше »

| Переглядів: 658 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

«Колос» або відродиться, або зруйнується. Все залежить від волі власників паїв

У четвер, 1 березня, відбулась п’ятнадцята позачергова сесія Улянівської сільської ради. Сільський голова Петро Шевченко запросив на неї голову РДА Михайла Макарова, голову районної ради Андрія Недяка, міжрайонного прокурора Олександра Кардаша, начальника відділу оподаткування фізичних осіб ОДПІ Світлану Піщанську. Причина такого представницького зібрання в тому, що депутати сільради розглядали питання про перспективи розвитку села Улянівка в зв’язку з відстороненням від виконання обо ... Читать дальше »

| Переглядів: 806 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Великокаратульці цьогоріч закриють санполе назовсім
До 1 січня 2013 року міське санітарне поле, що в користуванні переяславського ВУКГ, однозначно і без обговорень закрити. Таке рішення ухвалила громада села Велика Каратуль 29 лютого на сільському сході. У ньому взяли участь голова РДА Михайло Макаров, голова райради Андрій Недяк, керівники місцевих господарств. Ця екологічна проблема для місцевого населення є надто болісною вже кілька років. Про неї багато говорили і на сході села. Термін дії санполя закінчується в грудні цього року, а що далі буде – не знаємо, – сказав сільський голова Олександр Середній. – Але для села проблема існуючого звалища залишається актуальною, адже сміття з нього нікуди не дінеться. І питання треба ставити про його подальшу утилізацію.

Короткий коментар ситу ... Читать дальше »

| Переглядів: 596 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Роботою сільського голови денисівці задоволені повністю

На схід громади села Дениси, що відбувся 5 березня, прийшло 55 жителів. Він пройшов у спортивній залі Денисівського НВО, бо, за словами сільського голови Олександра Ковкрака, будинок культури знаходиться у аварійному стані. Участь у сході громади взяв голова райради Андрій Недяк.

Перед тим, як розпочати збори, Олександр Ковкрак привітав усіх жінок із святом 8 Березня та побажав їм усіх гараздів. У своєму виступі він зазначив, що у цьому році село Дениси буде відзначати 400-літній ювілей. Нині село налічує 325 дворів. У 208 будинках постійно проживають 450 жителів. 91 садибу зайняли дачники, 26 будинків залишаються нежилими. За рік у селі померло 19 людей, а народилася лише одна дитина. Нині в селі налічується 46 дітей шкільного віку та 18 дошкільнят.

– На території сільської ради працюють чотири господарства: СПД Івахно, фермерське господарство «Обрій», ТОВ «Саланг-Агро» та ТОВ «Маіс», – зазначив у своїй доповіді сільський голова. – Із усіма ними уже укладено договори на відрахування певних коштів на розвиток села. Минулого року із державного бюджету на ремонт доріг у Денисах цільовим направленням було виділено 300 тисяч гривень. За ці кошти було проведено ямковий ремонт вулиць та укладено 500 метрів асфальтового покриття. ... Читать дальше »

| Переглядів: 621 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

У Горбанях та Чопилках померлих односельців поминають хвилиною мовчання

Жителі Горбанів та Чопилок провели свій схід громади 3 березня у будинку культури. Для села – це особлива подія, і до неї готувалися. Натопили приміщення пічкою (на зразок великої «буржуйки»), директор БК Ольга Онопрієнко спеціально організувала виставку творчих робіт земляків: вишивка, бісероплетіння, орігамі. На них задивлялися переважно жінки, а чоловіки грали в більярд. Люди старшого віку групками очікували на вулиці приїзду гостей з району і початку зборів.

... Читать дальше »

| Переглядів: 992 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Піснею шанували переяславок

Співали тільки чоловіки. Концертну програму для жінок Переяславщини вони подарували напередодні свята. 6 березня до РБК запросили трудівниць підприємств району, матерів, заслужених пенсіонерок і талановиту юнь,  просто красивих та чарівних жінок нашого краю. Їхні портрети (на жаль, всіх показати не змогли!) демонстрували на фотослайдах під супровід чарівливих мелодій саксофона Олександра Паращака.

Офіційні вітання від влади були такими щирими і теплими, ніби ці слова промовлялися до найрідніших жінок. Так склалося, що цього дня проходила сесія обласної ради, тож на свято перші особи району не змогли прийти. Втім особливу місію з успіхом виконали Віктор Качкалда, заступник голови РДА, та Іван Бугаєнко, заступник голови райради.  Вони вручили Ганні Сидоренко, оператору машинного доїння СВК «Горбані» і матері прийомної родини, Почесну грамоту Київської обласної держадміністрації та подарунок. Ще вісім жінок різного віку і занять відзначили подяками райдержадміністрації та районної ради і грошовою винагородою по 200 гривень. Серед них – і молоду маму трьох діточок 25-річну  Наталію Гребінь з Лецьок (фото на 1 стор.). ... Читать дальше »

| Переглядів: 860 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Галина КУРИЛО: «Якби з нами хтось жив, то нам би з Григорієм веселіш було»

Григорій (79 років) та Галина (77 років) Курили з Цибель прожили у мирі та злагоді 55 років. На смарагдове весілля, яке це подружжя відзначало 22 лютого ц. р., з’їхалися діти та онуки.

А нещодавно в ошатному будинку Курил побував кореспондент «Вісника». ... Читать дальше »

| Переглядів: 627 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

П’ЯТЬ МЕДАЛЕЙ ПРИВЕЗЛИ ВЕТЕРАНИ

3-4 березня в манежі Вищого училища фізичної культури м. Києва відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед ветеранів. У змаганнях узяли участь ветерани спорту з усієї України. Представники ветеранського спорту м. Переяслава-Хмельницького, очолювані славетним Михайлом Литвиненком, у складі майстра спорту Наталії Базилевич а також Віталія Ткачука, Анатолія Дими, Віктора Шарапки, Євгенія Фролова, які виступали в складі збірної команди Київщини, гідно представили наше місто.

Так, Михайло Галактіонови ... Читать дальше »

| Переглядів: 726 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Наш земляк здобув «бронзу» чемпіонату України
З другого по п’яте березня у м. Гадяч на Полтавщині відбувався чемпіонат України з гирьового спорту у вправі поштовх (довгий цикл). У своїй віковій категорії житель с. Гречаники Анатолій Яковченко посів на ньому третє місце.

Інф. «ВП»

| Переглядів: 723 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

У волейбольному турнірі перемогли школярки із Жовтневого

2 березня в спортивній залі Переяслав-Хмельницького центру профтехосвіти відбулися традиційні жіночі змагання з волейболу, приурочені до 8 Березня. Учасниками турніру стали збірні команди вчителів району, учениць Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ст., центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів та новостворена команда «Максіко» (збірна студенток університету), яку підтримує приватний підприємець Валерій Козловець. Змагання відбувалися за коловою системою. Найцікавішим стало протистояння майже рівних за силами команд Жовтневої ЗОШ та «Максіко». Після перших двох партій рахунок був 1:1, а от у третій, вирішальний, стійкішим ... Читать дальше »

| Переглядів: 572 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Жіноча хитрість

Петро зупинився біля входу до господарчого магазину і нервово почав нишпорити по кишенях.

– О! Привіт! – почув він чийсь голос. Озирнувся і побачив давнього приятеля Романа.

– Я за тобою уже кілька хвилин спостерігаю. Гамана за ... Читать дальше »

| Переглядів: 574 Додав: Вісник | Дата: 13.03.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Делегація донецького "Металурга" повернулася у рідне місто після закінчення третього навчально-тренувального збору у Туреччині.

"Металург" повернувся додому

Делегація донецького "Металурга" повернулася у рідне місто після закінчення третього навчально-тренувального збору у Туреччині.

На цьому зимові навчально-тренувальні збори завершені, пише прес-служба клубу.

У неділю "синьо-білі" проведуть ранкове заняття на своїй базі.


В Николаеве на Советской празднуют масленицу

В Николаеве на Советской празднуют масленицу

Сегодня предпоследний день древнего славянского праздника Масленицы или, как называет это событие православная церковь, Сырная седмица. В Николаеве, масленичные гуляния проходят на ул. Советской, в районе Каштанового сквера. Здесь же обосновалась ярмарка, торгующая разными поделками: от гербариев до гончарных изделий.

 


У Донецькій ОДА «Стратегію інформаційної політики» не пов’язують із «темниками»

У Донецькій ОДА «Стратегію інформаційної політики» не пов’язують із «темниками»

У Донецькій обласній адміністрації не вважають, що «Стратегія інформаційної політики» запроваджує практику «темників» і однобокого висвітлення подій. Про це заявила начальник управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації Римма Філь, відповідаючи на запит «Телекритики».

 



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru