Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 02.05.2024, 06:33
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 02.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 02.05.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » 2012 » Март » 28
Красунь на Переяславщині багато. Коронували одну

Три з половиною години тривав цьогорічний конкурс «Красуня Переяславщини». Організатори – молодіжна громадська організація «Нова хвиля» за участю студентської ради університету. Фінал конкурсу традиційно відбувся у залі педуніверситету 24 березня. Квитки на  шоу-програму  продавали за ціною від 30 до 100 гривень. Організатори кажуть, що значна частина глядачів прийшла за безкоштовними запрошеннями: це представники організаторів, спонсорів та меценатів, а також батьки учасниць.

За всі роки конкурсу цього разу на сцену вийшла найбільша кількість фіналісток – аж чотирнадцять! Це – старшокласниці Жовтневої школи Вікторія Телегуз,  Дем’янецької – Інна Зима,  Дівичківської –  Єлизавета Яструбова, учениці міської школи №4 Яна Білокінь  та Марина Варивода, міської школи №5 – Ірина Павлова,  Анна Танана,   Лариса Тютюнник,   Альона Луценко та Яна Василенко  зі школи № 1. А також студентки педуніверситету  Наталія Артюх,  Дар'я Кабарженко, Тетяна Колесник, Тетяна Симончук.

 Нинішній конкурс краси організатори задумали приурочити до головної події року – футбольного чемпіонату Європи. На це відразу натякало оформлення сцени, де куліси прикрасили макетами елегантних жіночих аксесуарів – шляпки та черевички в дизайні а-ля Євро-2012. Білий костюм з червоним кашне та стилізоване українське вбрання ведучих Олександра й Наталії Онопрієнків асоціювалися з кольором прапорів країн-господинь чемпіонату – Польщі й України. ... Читать дальше »

| Переглядів: 947 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Влада допоможе власникам паїв, які можуть потерпіти від "Колоса"

27 березня в Улянівці відбувся схід села. На сьогодні в ньому та сусідній Тарасівці, що входять до однієї сільської ради, загалом проживає 805 осіб. На схід зібралися активісти обох сіл – понад 60 чоловік. Участь в ньому також взяли голова райдержадміністрації Михайло Макаров, голова районної ради Андрій Недяк та інші.

Спочатку детальну доповідь про стан справ в обох селах зробив сільський голова Петро Шевченко. За його словами, для сільської ради минулий рік був не простим, оскільки вона була дуже обмеженою в коштах. Тож із того, що планували виконали лише половину. Зокрема, з допомогою райлікарні, ПП "Євросем", депутата Віталія Мацкевича, а також районного осередку партії Регіонів було капітально відремонтовано ФАП у Тарасівці. Також проведено певний ремонт в будинку культури, відремонтовано два кабінети сільради і таке інше. ... Читать дальше »

| Переглядів: 632 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Запрошуємо на прем’єру!

Районний відділ культури та народний театр РБК

запрошують на прем’єру детективної любовно-романтичної

комедії Р.Куні

«ВІН, ВОНА, ВІКНО І… ТІЛО».

Вистава відбудеться у неділю 1 квітня в РБК

Початок о 15 год.

  Вхід – 10 грн.
... Читать дальше »
| Переглядів: 654 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Працівники переяславського ВДАІ вдячні школярам

23 березня в селі Щасливе відбувся обласний конкурс КВК «Юних інспекторів руху». На конкурс приїхало 10 команд. Переяславщину представляла команда КВК «Бум» із ЗОШ І – ІІІ ступенів №5. За словами супроводжуючого нашу команду на  змагання інспектора ДАІ Володимира Луценка виступ нашої команди та команди із Борисполя найбільше  сподобався глядачам, проте, журі конкурсу вирішило інакше. Визнавши переможцем команду із Києво-Святошенського району. Це викликало велике обурення, як серед глядачів, так і серед учасників змагань. Переяславці та бориспільці, знаючи, що перемога їм не дістанеться, продовжували своїми жартами веселити глядачів. Володимир Луценко зазначив, що якщо оцінювати не жарти, а особисті симпатії організаторів то результат закономірний і справедливий. ... Читать дальше »

| Переглядів: 840 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Незважаючи на прохолодну погоду у місті відключено три котельні

Як повідомили редакції газети «Вісник Переяславщини» з 26 березня до трьох котелень Переяслава припинено газопостачання через заборгованість. На ранок 27 березня Переяслав-Хмельницька тепломережа  уже про платила 700 тис гривень. Тож маємо надію що працівники газового господарства розблокують газові вентилі і у квартирах переяславців потепліє.

В.Н.

 P.S. ... Читать дальше »

| Переглядів: 597 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Спартакіада «Здоров’я» стартувала

24 березня в селі Стовп’яги  відбулась першість району з шашок та настільного тенісу. Ці змагання проводилися в рамках спартакіади «Здоровя». Участь у змаганнях взяли майже всі сільські ради району. Змагання проводились у командному та індивідуальних заліках. Серед тенісистів у жінок перше місце виборола фізкультурниця із села Виповзки Вікторія Кузьменко. У чоловіків кращим був Ярослав Довгорук із Жовтневого. У командному заліку перемогу святкували тенісисти із села Виповзки, другими стали спортсмени із Жовтневого, а третіми господарі змагань, команда із се ... Читать дальше »

| Переглядів: 784 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Хоч і не перемогли, але отримали гарний досвід

Чотири дні з 16 по 19 березня в місті Баранівка, що на Житомирщині проходили фінальні змагання  ВФСТ «Колос» з міні футболу серед юнаків 1999–2000 років. Переяславщину представляла команда «УкрПромпостач – 95» із села Пристроми. Наші футболісти виявились наймолодшими учасниками турніру. Тож в підсумку зайняли лише 8 місце серед 13 команд. Проте, цим результатом вони задоволені, бо набрались неоціненного досвіду в участі на таких змаганнях.

... Читать дальше »

| Переглядів: 630 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Хоцьківські школярі отримуватимуть стипендію як призери обласної олімпіади

– У цьому році за сприяння  Міністерства освіти України наша школа нарешті отримала новий комп’ютерний клас. Вісім сучасних комп’ютерів для учнів і один для вчителів. Тепер діти займаються перед плазмовими моніторами, а не старими, десятирічної давності, – розповідає вчитель інформатики Хоцьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Валерій Івлєв, 49 років. Наприкінці лютого його четверо вихованців на обласній олімпіаді з інформатики здобули призові місця.

Це далеко не перша перемога хоцьківських школярів. Вчитель Валерій Івлєв святкує ювілей: десятий рік поспіль його учні займають призові місця на олімпіадах і доводять, що школярі з району можуть на рівні змагатися з вихованцями ліцеїв та спеціалізованих міських шкіл.

Восьмикласник Володимир Черниш, Аліна Гринько (9 клас) та Наталія Коваленко (10 клас) за підсумками цьогорічного змагання зайняли друге місце, випускник Анатолій Бойко – третє. Учні отримуватимуть стипендію, відповідно 75 і 50 гривень щомісяця. ... Читать дальше »

| Переглядів: 831 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Квитки на села на вокзалі продаватимуть через каси

26 березня голова райдержадміністрації Михайло Макаров провів нараду з  перевізниками пасажирів на автобусних маршрутах, що діють в нашому районі. Приводом послугували в першу чергу нарікання на роботу багатьох перевізників, а також пропозиції, щодо поліпшення їхньої роботи. Вони висловлювалися як у зверненнях безпосередньо до РДА, так і на сходах сіл, які останнім часом проводяться по всьому району.

Перш за все Михайло Макаров сказав, що в селах Ковалин, Виповзки, а також місті прожив ... Читать дальше »

| Переглядів: 586 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Дві тополі лишили електроенергії Лагері майже на добу
Дві тополі лишили електроенергії Лагері майже на добу Близько 19-ї години, в неділю 25 березня, мікрорайон Лагері був обезструмленний. Причиною цього стало падіння на електромережу 10 тис. КВт двох хворих тополь, які зрунували не тільки проводи товщиною в палець, а й дві опори із залізобетону. Продвинуті мешканці ввімкнули автономне живлення, для звичайних лишилось чекати ремонту, а для тих у кого інкубатори... гріти яйця народними методами.
Близько 16-ї години, 26 березня, постачання електроенергії відновлено. Але залишилось ще декілька дерев, які чомусь не зрізали... чекайте лагерчани нового форс-мажору. ... Читать дальше »
| Переглядів: 568 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Жовтнева амбулаторія отримала подарунок від Олександра Мостіпана

26 березня близько обідньої пори Жовтневу амбулаторію ЗПСМ відвідав  Олександр Мостіпан, Герой України, депутат Київської обласної ради, генеральний директор сільськогосподарської асоціації "Нива Переяславщини". Він подарував закладу  прилад для вимірювання гемоглобігу  крові "Мінігем Плюс", російського виробництва. Коштує такий апарат 8000 гривень. Господарство  "Нива Переяславщини" орендує земельні паї в Жовтневому, опікується соціальною сферою села, зокрема, питаннями медицини.

У Жовтневій амбулаторії працює 10 осіб, вона   обслуговує жителів  ще чотирьох сіл – Студеників, Радянського, Козлова, Сомкової Долини. Тож, як зазначила в. о. завідувачки амбулаторії Ірина Дуракова, такий подарунок для них дуже важливий.

– Цей прилад допоможе точніше і швидше визначити рівень гемоглобіну в крові, за кілька хвилин можна отримати результати. До цього ми працювали за застарілою методикою. Такий апарат є в Центральній районній лікарні, в деяких селах району, – каже лаборант Валентина Барабаш.

Олександр Мостіпан поцікавився проблемами закладу. Дізнавшись, що в амбулаторії використовують застарілу модель елктрокардіографа, пообіцяв допомогти з придбанням нового приладу. ... Читать дальше »

| Переглядів: 594 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Небезпека чатує на вас будь де

043Якраз навпроти вікон редакції вітром від стовпа відірвало дріт який навис над дорогою і автомобілісти по узбіччю на маленькій швидкості об’їжджають цю ділянку дороги. Не встигли зателефонувати до РЕМу, як один із водіїв, мабуть, не вгледівши перешкоди на повній швидкості зачепив його і обірвав зовсім. Добре, що все закінчилось без жертв. А могло бути і гірше… ... Читать дальше »

| Переглядів: 553 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

У Помоклях найбільше кладовищ на Переяславщині

Нещодавно на сході жителів села Помоклі сільський голова Микола Клименко, крім іншого, повідомив, що з 12 березня в селі розпочато двомісячник благоустрою, який триватиме до 14 травня. І таким чином охопить такі важливі весняні свята, як Пасха, День перемоги тощо. Особливу увагу він закликав приділити впорядкуванню після минулої зими сільських кладовищ, яких у Помоклях найбільше на Переяславщині – аж 6.

– Так, мабуть, склалося історично, – сказав пізніше для нашої газети ... Читать дальше »

| Переглядів: 652 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

«Обличчя «Вісника» – Тетяна Симончук








Саме вона, студентка Переяслав-Хмельницького педуніверситету, упродовж року рекламуватиме газету «Вісник Переяславщини» на сторінках видання, на постерах та сайті в Інтернеті. Це ексклюзивне право – презентувати нашу газету – дівчина здобула разом з титулом «Обличчя «Вісника» від головного інформаційного спонсора конкурсу «Красуня Переяславщини-2012». Він відбувся 24 березня в залі педуніверситету. Редактор газети Галина Карпенко на сцені шоу-програми оголосила Тетяну Симончук лауреаткою цієї номінації, вручила цінний подарунок (срібні прикраси) та орхідеї. ... Читать дальше »

| Переглядів: 676 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

День за днем «Вісник Переяславщини»

27 березня

Одним з найефективніших методів збереження тепла взимку є заміна старих вікон на сучасні металопластикові, так звані євровікна. Щоправда, справа ця не з дешевих. І кому кошти чи інші які обставини не дозволяють цього зробити, ті, буває, вдаються до іншого значно дешевшого засобу теплозбереження. Навіть назву жартівливу придумано – «нові євровікна». Нещодавно на одній нараді почув, що саме до такого методу вдалися минулої зими у Полого-Вергунівській школі. Метод надзвичайно простий: взяли та й оббили перед настанням холодів більшу частину вікон у школі звичайною поліетиленовою плівкою. У тих кімнатах, де вікон було кілька, одне не оббивали, щоб  світла і повітря більше надходило. Як результат, всю зиму школа була в теплі. До наступного навчального року в цій школі планують поміняти вікна в рамках проекту ЄС та ООН. А от досвідом доступного збереження тепла можуть скористатися там, де така перспектива ще є віддаленою. ... Читать дальше »

| Переглядів: 612 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

«Якби ж дерева давали ще й такі плоди, як ото намальовані»

«Тобі що, жити набридло! Лізеш під колеса», – пригальмувавши свій легковик, кричить через вікно автівки чоловік на жінку середніх років, яка збирає різнокольорові пакетики на проїжджій частині вулиці Шкільної. Це продавчиня насіння овочів і квітів бігає за ними, бо «тікають» від неї за вітром. З цим товаром вона розмістилася поблизу мосту р. Альта. При кожному сильному пориві вітру насіння злітало зі столика в різні боки. Неподалік цієї торгової точки чоловік з Молдови реалізовував саджанці фруктових та декоративних дерев, а також – кущі ягід і квітів.

... Читать дальше »

| Переглядів: 893 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Не допустити бориспільські стоки на Переяславщину ще можна. Якщо діяти злагоджено і швидко

Останнім часом до міської та районної організацій «Допомога дітям війни», які представляють інтереси понад семи тисяч жителів Переяславщини, звертається багато людей. Їх надзвичайно схвилювали публікації у «Віснику Переяславщини» про загрозу місту і низці сіл району внаслідок запланованого скидання каналізаційних стоків м. Бориспіль в річки Карань та Трубіж. Вони висловлюють свою тривогу та вимагають організувати зустрічі з місцевою владою, щоб дізнатися від перших осіб Переяславщини, які заходи вживаються для недопущення впровадження в життя цього проекту.

... Читать дальше »

| Переглядів: 592 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

У Ковалині будуватимуть норкову ферму

Не з чуток, а з перших вуст довідалися 22 березня ковалинці про те, що в їхньому селі будуватимуть норкову ферму. Розказати про це громаді на схід села приїхав Олег Кінчев, директор ТОВ «Тіволі Фюр», проектанти та юристи. Вони розповіли про всі умови їхньої діяльності, наголосили, що фірму вони якраз напередодні зареєстрували за юридичною адресою в Ковалині, і це означає, що всі податки та відрахування від діяльності підприємства йтиме саме до сільського бюджету. Зокрема, у перші три роки надходитиме щонайменше півмільйона податків, а далі, коли виробництво розшириться, то утричі більше. Буде створено 40-60 робочих місць з середньою щомісячною зарплатою 3-3,5 тис. грн., запропонований пакет інших соціальних послуг для села. Потужність норкової ферми планується на 20 тисяч самок, її розмістять за 750 метрів від найближчої житлової будівлі на полі, що між Ковалином та Єрківцями. ... Читать дальше »

| Переглядів: 1080 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Прокуратура повернула державі санаторій «Переяславський»

На своїй сторінці інтернет-видання «Українські Новини» (un.ua) повідомило, що Київський апеляційний господарський суд 15 лютого визнав незаконною передачу ЗАТ «Укрпрофтур» оздоровчого комплексу «Переяславський» і повернув майновий комплекс у власність держави. Наш кореспондент попросив надати свій коментар з цього приводу міжрайонного прокурора Олександра Кардаша (31 рік). Ось що він сказав:

– У 2001 році закритим акціонерним товариством по туризму та екскурсіях «Укрпрофтур», всупереч вимогам законодавства Української РСР та д ... Читать дальше »

| Переглядів: 973 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

У Єрківцях з’явився палій? Горіла хата, горів сарай

Як повідомив Андрій Апанович, провідний фахівець Переяслав-Хмельницького районного відділу МНС, минулого тижня сталися три пожежі в селах району. 20 березня близько 12 години в с. Переяславське загорівся дачний будинок жителя Києва. Цього дня господар ремонтував електропроводку на дачі. Внаслідок короткого замикання електропроводки загорілося горище, потім вогонь перекинувся всередину будівлі. Пожежникам вдалося частково врятувати помешкання. Господар не постраждав.

... Читать дальше »

| Переглядів: 684 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Наталія Чорна – заступник міського голови

6 березня заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради на сесії міськради обрано Наталію Михайлівну Чорну. Народилася 1954 року в с. Мала Каратуль. Освіта вища – закінчила Дніпропетровський сільськогосподарський інститут. Останнім часом працювала на посаді державного адміністратора дозвільної системи виконкому міської ради. Заміжня, має двох дітей. ... Читать дальше »

| Переглядів: 651 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

За минулий тиждень ліквідовано сімнадцять загорань

Як повідомив Андрій Апанович, провідний фахівець райвідділу МНС, на селекторній нараді, яку проводив у понеділок голова РДА, за минулий тиждень працівники відділу МНС сімнадцять разів виїжджали гасити пожежі й загорання. Шість виїздів було здійснено до житлових і господарських будівель. Одинадцять – на гасіння загорань трави. При цьому витрачено 330 літрів бензину та 340 літрів дизпалива.

Люди, не палі ... Читать дальше »

| Переглядів: 562 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Знайшли труп у Харківцях
... Читать дальше »
| Переглядів: 765 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Я і «Вісник» Ніна Манжура

Ніна Манжура, 51 рік,  власниця магазину «Стиль»

1. Скільки років Ви читаєте нашу газету?

... Читать дальше »

| Переглядів: 694 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

«З кожним сезоном попит на мотоблоки зростає»

На базарі минулої неділі було як ніколи велелюдно. Здавалося, покупці цікавилися усім. Активно приміряли весняні вдяганки. Зокрема, демісезонні жіночі пальта  коштували 500-800 грн., модні безрукавки із хутра – 1500-2000 грн.

Особливим попитом користувалися насіння овочевих культур,  саджанці дерев та квітів. На «квітковому майданчику», що біля м’ясного павільйону, продавали кущі троянд (15 ... Читать дальше »

| Переглядів: 827 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Благодійників вразила сімейна атмосфера «Мрії Переяславщини»

У п’ятницю, 16 березня, представники компанії «Ес Сі Ей Хайджин Україна» завітали до вихованців дитячого центру «Мрія Переяславщини», що в Циблях, з гостинцями і щирою привітністю. Компанія займається імпортом гігієнічної продукції, нещодавно, як зазначають працівники, в них з’явився благодійний комітет. Відвідати «Мрію» запропонувала представник компанії Ольга Строчинська, 29 років,  яка родом з Переяслава. Гості привезли діткам засоби гігієни, продукти харчування та фрукти. Зараз у центрі перебуває 17 дітей. Завідувачка цен ... Читать дальше »

| Переглядів: 564 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

ВОЛОДИМИР ТАЛАШКО: «МИТЕЦЬ МАЄ ВЛИВАТИ В ЛЮДСЬКІ ДУШІ ЯСКРАВЕ, ДОБРЕ, КРАСИВЕ»

16 березня до Переяслава завітав відомий актор Володимир Талашко (66 років). Він відомий глядачам за фільмами «В бій ідуть одні старики», «Капітан Немо», «Як гартувалася сталь», «Жменяки». Загалом Володимир Дмитрович знався більше як у 50 кінофільмах. Він приїхав до нашого міста відвідати своїх друзів і зголосився зустрітися із журналістом «Вісника».

– Ви у Переяславі вперше?

... Читать дальше »

| Переглядів: 583 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Власний прапор і герб мають 32 села Переяславщини

З ініціативи позаштатного радника голови районної ради Михайла Гича на Переяславщині запровадили кілька проектів з нагоди відзначення наступного року 90-річчя утворення Переяслав-Хмельницького району. Одним із них є створення символіки кожної сільської ради – герба та прапора.

Уперше у 2010 році Михайло Гич презентував герб і прапор рідного села з нагоди 550-річчя Єрковець. Невдовзі такі геральдичні символи з’явилися і в місцевої школи, що наступного року святкуватиме 150 років з моменту ... Читать дальше »

| Переглядів: 620 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Повідомлення Про скликання чергової двадцять четвертої сесії міської ради VI скликання

Відповідно до розпорядження міського голови Шкіри О.Г. від 19 березня 2012 року №48/7-09 чергова двадцять четверта сесія шостого скликання відбудеться 19 квітня 2012 року в залі засідань міської ради. 

Початок пленарного засідання — о 10.00. ... Читать дальше »

| Переглядів: 738 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Повідомлення Про скликання чотирнадцятої сесії Переяслав-Хмельницької районної ради VI скликання

Відповідно до ч.9 ст.46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні”:

1.Скликати чотирнадцяту сесію Переяслав-Хмельницької районної ради  VI скликання  3 квітня 2012 року. 

... Читать дальше »

| Переглядів: 533 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Привезли з Броварів дві «бронзи»

15-17 березня у Броварах відбулись ІV юнацькі спортивні ігри Київщини з боксу. З бронзовими медалями з них повернулись двоє вихованців районної ДЮСШ (тренер Олександр Смірнов). Обидва великокаратульці Сергій Дзюбенко (вагова категорія до 57 кг) та Сергій Опанасенко (до 80 кг) зайняли треті місця.

Інф. «ВП» ... Читать дальше »
| Переглядів: 565 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

"Родинне свято" відбулося у сьомій школі

У п’ятницю, 23 березня, у святково прикрашеному читальному залі ЗОШ №7 відбулося "Родинне свято", яке організувала та провела вчителька 3-Б класу Зоя Іллічова. Під час свята третьокласники співали, декламували вірші, танцювали, грали у всілякі конкурси зі своїми батьками, ставили сценки та міні-казку "Коза Дереза". По завершенні дійства всі охочі пригостилися короваєм, а також варениками і млинцями, які приготували мами цих учнів.

На "Родинному святі" було організовано виставку творчих робіт учнів 3-Б класу, їхніх батьків, бабусь і д ... Читать дальше »

| Переглядів: 750 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Знайшли труп чоловіка в Харківцях

22 березня надійшло телефонне повідомлення дільничного інспектора міліції про те, що в лісосмузі поблизу Харківець виявлено похований труп чоловіка. Оперативним розслідуванням встановлено, що померлий – житель Харківець Ч.П., 1950 р. н. Як повідомляють у міському відділі міліції, 1 березня чоловіка задушили подушкою двоє односельчан. Що стало причиною такої розправи з чоловіком, з’ясовується. Жителька Харківець розповіла, що громадянин Ч.П. проживав зі своїм вітчимом, за життя зловживав спиртними напоями. ... Читать дальше »

| Переглядів: 856 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Ковалинці збирають Толоку

42Сільський голова Ковалина Валентина Степанчук звітувала про роботу свою та виконкому сільради за минулий рік на сході громади, що відбувся 22 березня у будинку культури. Людей прийшло небагато, може, з півсотні. У роботі взяли участь керівники району, депутати районної ради. Валентина Степанчук наголосила, що в Ковалині хоч і немає базового сільгосппідприємства, та завдяки тісній співпраці з виробничниками, за рік чимало зроблено щодо соціально-економічного розвитку села. Це ремонт доріг, громадських закладів, благоустрій, водопостачання, а також культурно-суспільні заходи. Крім місцевих, допомагають Сергій Доброскок (дир. ВКФ «Укрпромпостач-95») депутат обл. ради віктор шеремета, дачники. З підприємствами сільська рада уклала соціальні угоди і за ці кошти планує цього року закінчити освітлення вулиць та реконструкцію опалення будинку культури. У селі вже працює 60 ліхтарів, мережу ще розширять, вклавши 70 тис. грн. Стільки ж коштуватиме встановлення системи електричного опалення. Сільський голова запросила людей на Толоку наступної суботи: прибиратимуть село, а потім варитимуть юшку та спілкуватимуться, як це традиційно робили українці ще з давніх часів – гуртом працювали і відпочивали. Ковалинці активно і палко обговорювали свої проблеми, особливо щодо благоустрою, автобусного обслуговування. Багато претензій було до енергетиків. Перед людьми виступили три із пяти існуючих орендарі, пообіцяли справно і навіть більше ніж торік (у зв’язку з подорожчанням землі) платити за паї, безкоштовно орати городи по 15 соток за кожен пай, а решту – за пільговою ціною. ... Читать дальше »

| Переглядів: 578 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
У жителя Бердянска (Запорожская область) изъяли обрез охотничьего ружья.

У жителя Бердянска (Запорожская область) изъяли обрез охотничьего ружья.

Об этом порталу «Запорожье. Комментарии» сообщили в ЦОС ГУМВД Украины в Запорожской области. На днях милиционеры в г. Бердянск задержали 24-летнего гражданина, у которого по месту жительства изъяли обрез охотничьего ружья. Сейчас изъятое направлено на исследование в экспертно-криминалистический центр. Следствие продолжается.
У жительки Кам’янки було вилучено марихуану

У жительки Кам’янки було вилучено марихуану

Правоохоронці Кам’янського РВ УМВС порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України відносно 24-річної непрацюючої місцевої жительки, в якої під час проведення особистого огляду в її домоволодінні було виявлено та вилучено 212 г. марихуани, яку вона зберігала з метою подальшого збуту.
За тиждень кияни їздитимуть на 100 нових автобусах і тролейбусах
За тиждень кияни їздитимуть на 100 нових автобусах і тролейбусах
Київ. 28 лютого. УНІАН. Приблизно через тиждень на маршрути громадського транспорту Києва вийдуть близько 100 нових автобусів і тролейбусів.Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав голова Київської міськдержадміністрації Олександр ПОПОВ при відвідуванні столичного автопарку АП-6, де оглянув нові одиниці рухомого складу, придбані за кошти ЄБРР.

Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru