Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Понедельник, 20.05.2024, 15:40
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Понедельник 20.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 20.05.2024 Понедельник
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Дві лавочки на площі таки стоять

До редакції «Вісника» зателефонував секретар міської ради Олексій Дикий і повідомив, що інформація, яку опублікували у газеті  за 23 березня «Прийшло тепло і хочеться надвір» не відповідає дійсності. Дві лавочки на площі Богдана Хмельницького стоять. Їх поставили в куточку навпроти готелю «Пектораль». Проте, я як автор публікації зовсім не стверджував, що лавочок на площі немає взагалі. Просто констатував, що за часів моєї молодості вони стояли по всьому периметру площі. Їх було більше десятка. А нині – всього дві, тож на всіх людей, які приходять на площу, їх замало. Мабуть, саме тому молодь і сідає вдягати ролики на граніт. ... Читать дальше »

| Переглядів: 854 Додав: Вісник | Дата: 31.03.2012 | Коментарів: 0

Красунь на Переяславщині багато. Коронували одну

Три з половиною години тривав цьогорічний конкурс «Красуня Переяславщини». Організатори – молодіжна громадська організація «Нова хвиля» за участю студентської ради університету. Фінал конкурсу традиційно відбувся у залі педуніверситету 24 березня. Квитки на  шоу-програму  продавали за ціною від 30 до 100 гривень. Організатори кажуть, що значна частина глядачів прийшла за безкоштовними запрошеннями: це представники організаторів, спонсорів та меценатів, а також батьки учасниць.

За всі роки конкурсу цього разу на сцену вийшла найбільша кількість фіналісток – аж чотирнадцять! Це – старшокласниці Жовтневої школи Вікторія Телегуз,  Дем’янецької – Інна Зима,  Дівичківської –  Єлизавета Яструбова, учениці міської школи №4 Яна Білокінь  та Марина Варивода, міської школи №5 – Ірина Павлова,  Анна Танана,   Лариса Тютюнник,   Альона Луценко та Яна Василенко  зі школи № 1. А також студентки педуніверситету  Наталія Артюх,  Дар'я Кабарженко, Тетяна Колесник, Тетяна Симончук.

 Нинішній конкурс краси організатори задумали приурочити до головної події року – футбольного чемпіонату Європи. На це відразу натякало оформлення сцени, де куліси прикрасили макетами елегантних жіночих аксесуарів – шляпки та черевички в дизайні а-ля Євро-2012. Білий костюм з червоним кашне та стилізоване українське вбрання ведучих Олександра й Наталії Онопрієнків асоціювалися з кольором прапорів країн-господинь чемпіонату – Польщі й України. ... Читать дальше »

| Переглядів: 951 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Влада допоможе власникам паїв, які можуть потерпіти від "Колоса"

27 березня в Улянівці відбувся схід села. На сьогодні в ньому та сусідній Тарасівці, що входять до однієї сільської ради, загалом проживає 805 осіб. На схід зібралися активісти обох сіл – понад 60 чоловік. Участь в ньому також взяли голова райдержадміністрації Михайло Макаров, голова районної ради Андрій Недяк та інші.

Спочатку детальну доповідь про стан справ в обох селах зробив сільський голова Петро Шевченко. За його словами, для сільської ради минулий рік був не простим, оскільки вона була дуже обмеженою в коштах. Тож із того, що планували виконали лише половину. Зокрема, з допомогою райлікарні, ПП "Євросем", депутата Віталія Мацкевича, а також районного осередку партії Регіонів було капітально відремонтовано ФАП у Тарасівці. Також проведено певний ремонт в будинку культури, відремонтовано два кабінети сільради і таке інше. ... Читать дальше »

| Переглядів: 636 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Запрошуємо на прем’єру!

Районний відділ культури та народний театр РБК

запрошують на прем’єру детективної любовно-романтичної

комедії Р.Куні

«ВІН, ВОНА, ВІКНО І… ТІЛО».

Вистава відбудеться у неділю 1 квітня в РБК

Початок о 15 год.

  Вхід – 10 грн.
... Читать дальше »
| Переглядів: 658 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Працівники переяславського ВДАІ вдячні школярам

23 березня в селі Щасливе відбувся обласний конкурс КВК «Юних інспекторів руху». На конкурс приїхало 10 команд. Переяславщину представляла команда КВК «Бум» із ЗОШ І – ІІІ ступенів №5. За словами супроводжуючого нашу команду на  змагання інспектора ДАІ Володимира Луценка виступ нашої команди та команди із Борисполя найбільше  сподобався глядачам, проте, журі конкурсу вирішило інакше. Визнавши переможцем команду із Києво-Святошенського району. Це викликало велике обурення, як серед глядачів, так і серед учасників змагань. Переяславці та бориспільці, знаючи, що перемога їм не дістанеться, продовжували своїми жартами веселити глядачів. Володимир Луценко зазначив, що якщо оцінювати не жарти, а особисті симпатії організаторів то результат закономірний і справедливий. ... Читать дальше »

| Переглядів: 844 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Незважаючи на прохолодну погоду у місті відключено три котельні

Як повідомили редакції газети «Вісник Переяславщини» з 26 березня до трьох котелень Переяслава припинено газопостачання через заборгованість. На ранок 27 березня Переяслав-Хмельницька тепломережа  уже про платила 700 тис гривень. Тож маємо надію що працівники газового господарства розблокують газові вентилі і у квартирах переяславців потепліє.

В.Н.

 P.S. ... Читать дальше »

| Переглядів: 600 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Спартакіада «Здоров’я» стартувала

24 березня в селі Стовп’яги  відбулась першість району з шашок та настільного тенісу. Ці змагання проводилися в рамках спартакіади «Здоровя». Участь у змаганнях взяли майже всі сільські ради району. Змагання проводились у командному та індивідуальних заліках. Серед тенісистів у жінок перше місце виборола фізкультурниця із села Виповзки Вікторія Кузьменко. У чоловіків кращим був Ярослав Довгорук із Жовтневого. У командному заліку перемогу святкували тенісисти із села Виповзки, другими стали спортсмени із Жовтневого, а третіми господарі змагань, команда із се ... Читать дальше »

| Переглядів: 787 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
На Хмельниччині побільшає сімейних лікарів

На Хмельниччині побільшає сімейних лікарів

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 27 лютого. В 2012 р. На Хмельниччині стане більше сімейних лікарів. Про це  розповіла завідуюча сектором післядипломної освіти та роботи з кадрами управління охорони здоров’я Хмельницької облдержадміністрації Наталія Ткачук.
Києво-Печерський монастирь, Київ, Києво-Печерська лавра



Лаври можна дістатися так:


Від ст. м. «Арсенальна» – тролейбусом № 38, автобусом № 24, маршрутками №№ 106, 470, 520, 527. Але краще від «Арсенальної» йти пішки по вул. Січневого повстання.

Також до Лаври можна дійти від ст. м. "Печерська": від метро йти по вул. Кутузова, а на ній потім повернути на вул. Цитадельну, яка і приведе до Лаври.


В Сумах пересмотрели тарифы на жилье
В Сумах пересмотрели тарифы на жильеВ Сумах пересмотрели тарифы на жилье

Сумской горисполком пересмотрел тариф на услуги по содержанию домов и сооружений и придомовых территорий, предоставляемые коммунальным предприятием «Сумыжилье». Решение по этому вопросу принято на внеочередном заседании исполнительного комитета 28 февраля.


Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru