Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Воскресенье, 28.04.2024, 01:21
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Воскресенье 28.04.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 28.04.2024 Воскресенье
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Чи буде поштова скринька на автовокзалі?

До редакції зателефонував житель Поліг-Вергунів Іван Мендель, 81 рік:

– Нещодавно був у Переяславі, хотів вкинути листа до поштової скриньки на автовокзалі,  але її там не виявилося. А в селі мені далеко добиратися до поштового відділення. Чи буде скринька ... Читать дальше »

| Переглядів: 777 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Гілля перероблятимуть на паливні брикети

Нещодавно керівництвом нашого району було підписано угоду про співпрацю з приватною компанією, яка займається переробкою гілля дерев, щепок, соломи тощо на паливні брикети. Про це нещодавно повідомив голова райдержадміністрації Михайло Макаров в ході виїзного прийому громадян, який він проводив у селі Дівички. Власне, цю тему було порушено після того, як вчителька місцевої школи Тамара Мачковська поставила очильнику району запитання про потребу обрізки дерев, що занадто нависають над дорогою від села до військової частини, що знаходиться неподалік.

... Читать дальше »

| Переглядів: 687 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Грабіжники залізли до оселі літніх людей

15 березня ц. р. близько 23.00 до будинку жителів мікрорайону Борисівка, в якому мешкає пара літніх людей, пробралися грабіжники і стали вимагати у них гроші. Під час сутички нападники ножем поранили кисті рук господарю помешкання.Того дня я дивився телевізор до дев’ятої вечора, після чого пішов на нічліг до своєї кімнати, – згадує Василь Галич, 81 рік. – Ліг на ліжко обличчям до стіни і заснув. Через певний час відчув, що по моєму тілу "бігає" чотири руки. Я хоч й невеличкого зросту, та від природи – шустрий і проворний, тому відчувши щось неладне, з постелі зіскочив за секунду, і давай захищатися. Розгледіти у темряві ніж, який тримав один з нічних "гостей", я не міг, через що боронився без особливих остраху і застережень. Що я запримітив: один із нападників за зростом був вищим, а другий – меншим від мене... Не гаючи часу, я став кричати і кликати на поміч. Грабіжники ж, не промовивши ані звуку (напевне боялися, щоб їх не впізнали) кинулися навтьоки. Я швиденько увімкнув у спальні світло і побіг до виходу за ними. На жаль, наздогнати їх не вдалося. Все це відбулося за хвилину, може – дві. Після цього я зняв трубку зі стаціонарного телефону, щоб зателефонувати до міліції та на "швидку", бо поранені руки стікали кров’ю, і помітив перерізаний телефонний дріт. ... Читать дальше »
| Переглядів: 574 Додав: Вісник | Дата: 20.03.2012 | Коментарів: 0

День за днем «Вісник Переяславщини»

20 березня


Пам’ятаєте сцену знайомства в електричці головних героїв кінокартини «Москва сльозам не вірить»? Ось так же, як героїня Алентової, беззастережно і палко любить чисте взуття і не терпить забруднене, моя знайома Таня. Однак на її нещастя, цих її почуттів до взуванок ні на йоту не розділяє її чоловік.


 Колі абсолютно однаково, що і в якому стані начепити на ногу – каже вона, – якби тільки зручно було. Собі взуття чистила і йому почищу – взувся, ніби й не помітив. Собі почищу, а йому ні – та ж реакція. І ось нещодавно я вирішила вчинити кардинально: один його черевик почистила, а другий залишила забрьоханим. Він уранці, як завжди запізнюючись (поспати любить), мовчки взувся і побіг. А мені ж інтересно: невже не помітив? Рішила у вікно подивитися, що далі буде.

Краще б не дивилася… Він вийшов з під’їзду, підійшов до першої ж калюжі – їх у дворі у нас безліч, – і почищений черевик всунув у воду. Провів ногою туди-сюди пару разів, переконався, що обидва тепер однакові  і побіг далі. Ну що ти будеш робити?.. ... Читать дальше »

| Переглядів: 697 Додав: Вісник | Дата: 20.03.2012 | Коментарів: 0

ЮНАКИ ЗНОВУ ХОЧУТЬ У СОЛДАТИ
Розпочато весняний призов до Збройних Сил України. Порівняно з минулими роками кількість хлопців, які хочуть служити в українському війську, значно зросла. Проте із загальної кількості призовників, що приходять у військомат на медичну комісію, лише один з двадцяти за станом здоров’я визнається придатним до служби. Про особливості нинішнього призову розмовляємо з відповідальним виконавцем Переяслав-Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату, прапорщиком Андрієм Шкурко (38 років). – Справді, охочих служити значно побільшало, але головне те, що хлопці йдуть служити цілком свідомо. Восени 2011 року у військо з міста та району призвали 46 юнаків.
| Переглядів: 787 Додав: Вісник | Дата: 20.03.2012 | Коментарів: 0

Голова райдержадміністрації Михайло Макаров провів виїзний прийом громадян у с. Дівички
Минулої п’ятниці голова райдержадміністрації Михайло Макаров провів виїзний прийом громадян у с. Дівички. Більшість з тих, хто приходив до сільської ради на зустріч з очільником району, піднімали питання, що так чи інакше стосувалися всієї громади. Тамара Мачковська працює вчителькою у сільській школі і проживає у військовому містечку. Підняла питання про приналежність відрізку дороги від контори Стовп’язького лісництва до військового містечка.
Михайло Макаров:
Від районної ради до Міністерства оборони ще минулого місяця направлено запит про приналежність цієї дороги. Бо в залежності від того, на чиєму балансі вона знаходиться, той повинен і нести за неї відповідальність. Наприклад, старожили говорять, що свого часу її будувало саме Міноборони. Тепер ми хочемо з’ясувати це офіційно. Якщо вона їм не належить, то подамо клопотання на найближчу сесію облради, щоб її включили до комунальної власності нашого району.
... Читать дальше »
| Переглядів: 728 Додав: Вісник | Дата: 20.03.2012 | Коментарів: 0

Заклик про допомогу на ремонт Дем’янецької школи хочуть зробити через Інтернет

15 березня в райраді відбувся ІІІ форум чотирьох громадських організацій нашого району, що є учасницями другого етапу міжнародного проекту ЄС та ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Крім представників громад, учасниками заходу були заступник голови РДА Ілона Куровська, заступник голови райради  Іван Бугаєнко, координатор проекту на Київщині Світлана Василенко, координатор проекту на Переяславщині Ігор Герасимов та інші.

Спочатку представники влади привітали учасників форуму. Висловили впевненість, що наш район буде учасником багатьох наступних етапів такої корисної для розвитку як громадських, так і економічних засад співпраці з провідними світовими організаціями. Цей оптимізм підтримала і Світлана Василенко. За її словами, на сьогодні саме наш район став лідером в області з реалізації завдань другого етапу. Особливо активно спрацювала громада села Жовтневе. Завдяки своїй оперативності, вона стала поки що єдиною в області, кому вже виділено другий транш коштів. ... Читать дальше »

| Переглядів: 572 Додав: Вісник | Дата: 20.03.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
1 марта одесситам покажут коллекционные фиалки и… морских свинок

Уникальная выставка коллекционных фиалок и породистых морских свинок откроется в нашем городе в первый день весны – 1 марта. 

Организатором мероприятия выступил клуб "Фиалковый мир" совместно с питомником породистых морских свинок "Скинленд", сообщает городской департамент информации.
Міська влада затвердила зразок зовнішнього вигляду зупинок транспорту в Тернополі

Міська влада затвердила зразок зовнішнього вигляду зупинок транспорту в Тернополі
 З метою покращення естетичного вигляду, благоустрою та транспортного обслуговування мешканців міста, приведення існуючих малих архітектурних форм до сучасних вимог і єдиного зразка, рішенням виконавчого комітету міської ради від 28 квітня 2011 р. №769 затверджено зразок зовнішнього вигляду зупинок громадського транспорту в м. Тернополі.
Хмельницький: піротехніки шукали снаряди під водою
Хмельницький: піротехніки шукали снаряди під водою
Хмельницький: піротехніки шукали снаряди під водою

Піротехніки аварійно-рятувального загону обласного управління МНС у Хмельницькій області провели триденний навчальний збір. Збори піротехніків проводяться двічі на рік з метою вдосконалення навичок, щодо виконання вибухових робіт. Збори були поділені на два етапи: на першому етапі відпрацьовувався пошук вибухонебезпечного предмету на річці Південний Буг, а на другому етапі - вогневий та електричний способи підриву. Було розгорнуто п’ять навчальних місць. Також відпрацьовували надання першої медичної допомоги при вибуховій травмі, - розповідає начальник сектору організації реагування на надзвичайні ситуації обласного управління МНС В’ячеслав Волохович.
 



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru