Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Воскресенье, 28.04.2024, 12:56
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Воскресенье 28.04.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 28.04.2024 Воскресенье
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Тепло зупинило підживлення

Різке підвищення температури, особливо нічної, змусило аграріїв Переяславщини тимчасово зупинити роботи щодо підживлення озимих культур. Техніка в поле вийде вже тільки тоді, коли повернуться нічні заморозки, або грунт на полях підсохне настільки, що можна буде заїжджати. Так прогнозує Анатолій Онищенко, начальник управління агропромислового розвитку РДА. За його словами, за попередні дні, окрім господарств «Євронива» та «Земля Переяславщини» Олександра Яреми, активно підживлювали посіви в господарствах «Соснова», «Саланг-Агро», «Родень», ФГ «Гркулес» та «Єрківці-2». Вони устигли внести селітру на найбільші площі. В цілому по району на вчора було проведено підживлення 1400 га озимого ріпаку та 4 тис. га озимої пшениці. Це становить 40 відсотків ... Читать дальше »
| Переглядів: 746 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

Весна прийшла із першими квітами
Не встиг сніг зійти із квітників та клумб, як на них уже розквітли перші весняні квіти крокуси та підсніжники. Їм навіть були не страшні морози, які цього року завітали до нас. Квіти їх пережили і своїм цвітом радують господарів немов би говорять: «Весна прийшла!» ... Читать дальше »
| Переглядів: 779 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

Тільки кожен десятий перевірив зір безкоштовно (Офтальмологічний центр «ЗІР»)

Упродовж місяця офтальмологічний центр «ЗІР», що працює на третьому поверсі Переяслав-Хмельницької поліклініки, проводив акцію щодо безкоштовного обстеження якості зору. Працівники розповсюдили серед навчальних закладів, офісів різних фірм та організацій Переяславщини 300 запрошень на безоплатну консультацію фахівця та обстеження на спеціальному обладнанні. Лікар центру Сніжана Кононенко каже, що дуже здивована результатом пропозицією скористалися не більше тридцяти осіб. Хоча талончики розповсюдили саме серед тієї групи населення, яка має високі ризики погіршення зору внаслідок своєї діяльності це учні, офісні працівники, які постійно працюють за комп’ютерами. Люди не звикли слідкувати за своїм здоров’ям, каже лікар. І це печально. Бо коли приходять за медичною допомогою до спеціалістів, то хвороба органів зору найчастіше буває вже задавненою, тоді доводиться застосовувати серйозне терапевтичне, а то й хірургічне лікування. Лікар зауважує, що рівень зору в людини з віком знижується, і це норма. Для профілактики зорової втоми та підтримки тонусу м’яза очного яблука необхідно робити спеціальні вправи (особливо тим, хто працює за комп’ютером). При потребі одягати окуляри відповідного призначення. ... Читать дальше »

| Переглядів: 748 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

Школярів навчили рятувати життя

Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги і Всеукраїнська громадська організація «Український фонд «Здоров’я» запровадили спеціальний проект для школярів «Я можу врятувати життя!». Він стартував у Київській області в Ставищі та Таращі, а 15 березня відбувся за участю десятикласників Переяславщини. З дев’яти навчальних закладів 109 учнів попередньо пройшли навчання під керівництвом лікарів-практиків швидкої допомоги. Ті, хто показав найкращі результати, взяли участь у змаганні двох збірних учнівських команд. Це дійство у своєму спортзалі приймали Циблівська школа.

Школярів привітали організатори, поважні гості та меценати проекту – Володимир Дудка, голова фонду «Здоров’я», Микола Близнюк, заступник директора центру медицини катастроф МОЗ України. Організаційну та фінансову підтримку надали депутати Київської обласної ради Олександр Мостіпан та Юрій Гріненко. Всіляко сприяла проведенню підготовці та проведенню заходу райдержадміністрація і Валентина Губар, заступник голови РДА, висловила впевненість, що ця спільна робота буде максимально ефективною та корисною передусім для самої молоді. ... Читать дальше »

| Переглядів: 753 Додав: Вісник | Дата: 19.03.2012 | Коментарів: 0

«Нібулон» розпочав будівництво терміналу «Переяславський»

Раніше «Вісник Переяславщини» вже не раз розповідав про реальні наміри компанії «Нібулон» розпочати спорудження потужного терміналу для перевантаження зерна в затоці Куряче горло на Дніпрі неподалік річкової пристані Переяслава, а також про економічне та соціальне значення приходу такого потужного інвестора, як зазначена компанія, до нашого регіону. І ось в деяких електронних ЗМІ зявилися повідомлення, що будівельні роботи вже розпочато. Зараз на місці майбутнього терміналу повним ходом працює землерийна техніка, самоскиди, екскаватори, бетономішалки тощо. Як ми вже повідомляли раніше, будівництво терміналу не буде тривалим. Воно повинно зайняти лише кілька місяців. А відповідно до плану, ввести в дію «Переяславський» повинні вже до 1 липня ц. р. ... Читать дальше »
| Переглядів: 1166 Додав: Вісник | Дата: 18.03.2012 | Коментарів: 0

Переможці шоу "Колізей" отримають гроші та путівку

14 березня в нічному клубі "Адреналін" стартував новий молодіжний проект – гумористичне шоу "Колізей". У ньому взяли участь сім команд-дуетів, у складі яких – студенти нашого університету:  "Друге дихання" (Сергій Яценко, Роман Палій), "Неформат" (Родіон Рудецький, Максим Пушня), "Мамашилапапапес" (Анна Порфір'єва, Юрій Богдан), "Іво Бобул" (Андрій Козаков, Сергій Гусак), "Ну постривай" (Тарас Корнієнко, Олександр Кобилинський), "Внуки Дзідзьо" (Володимир Колодій, Анатолій Плисак), "Антоніо Валєрас" (Євгеній Литовченко, Роман Підорін). Серед конкурсантів є чимало учасників студентських команд КВК. Нагадаємо, що змагання триватимуть близько місяця. Кожного тижня з проекту вибуватиме найслабша команда. Конкурсна програма складалася із трьох етапів: "домашнє завдання", "біатлон" (п’ять жартів від кожної команди) та "імпровізація". Завдання для імпровізаційного конкурсу  учасники дізналися  за дві години до початку змагання із спеціально створеної групи "Вконтакте". Кожен дует мав розіграти ситуацію: у ніч перед екзаменом студент з викладачем застрягли у ліфті.

Слід сказати, що учасники настільки добре підготувалися, що глядачам ніколи було нудьгувати, за винятком кількох номерів. Можливо тому, що змагаються вони за солідний приз – 2000 гривень та путівку в Затоку Одеської області на фестиваль КВК "Жемчужина у моря". Спонсором проекту є партія Володимира Кличка "УДАР". ... Читать дальше »

| Переглядів: 836 Додав: Вісник | Дата: 16.03.2012 | Коментарів: 0

У Переяславі продають чай "Сталін"

На першому поверсі "Критого ринку" на прилавку чайного відділу помітила чай у яскраво червоній упаковці з грізною назвою "Сталін". На ньому – портрет радянського лідера, мабуть, щоб підкреслити міцність напою. Чай – чорний грузинський першого сорту. Розфасована заварка у Дніпропетровську. Одразу пригадалося, що за радянських часів у нас продавався лише грузинський чай. Можливо, смак напою нагадає комусь про минулі часи. Однозначно, чай викликає емоції у покупців, мабуть, з цікавості його будуть купувати. А от чи задоволені будуть споживачі якістю? 400-грамова упаковка чаю коштує 12 гривень. Ціну, здається, теж повернули з минулого, дешевшого продукту не знайти. ... Читать дальше »

| Переглядів: 618 Додав: Вісник | Дата: 16.03.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Участники «Х-фактора» и «Фабрики звезд» в Дніпропетровські провели концерт для днепропетровской молодежи
Участники «Х-фактора» и «Фабрики звезд» провели концерт для днепропетровской молодежиУчастники «Х-фактора» и «Фабрики звезд» провели концерт для днепропетровской молодежи
 В рамках празднования 80-летия области по инициативе губернатора области Александра Вилкула в Днепропетровском спортивном комплексе «Метеор» прошел праздничный концерт для молодежи Днепропетровской области.

Звіряче вбивство на Букоивні
naruchnikiЗвіряче вбивство на Букоивні

28-го лютого у селі Романківці (Сокирянський район) у власному будинку виявлено труп 75-річної жительки села, з ознаками насильницької смерті.


У Вінниці введено нову схему руху громадського транспорту

У Вінниці введено нову схему руху громадського транспорту

У місті Вінниці почала діяти нова схема організації руху громадського транспорту, яка передбачає кардинальну зміну маршрутів маршрутних таксі.

Про це повідомив УНІАН у департаменту у справах ЗМІ і зв`язків з громадськістю Вінницької міської ради.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru