Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Воскресенье, 28.04.2024, 07:04
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Воскресенье 28.04.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 28.04.2024 Воскресенье
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Валентина Кушнір: "Перед тим, як підписати договір оренди земельного паю, перечитайте його уважно..."

27 березня на схід села Поліг-Яненок до місцевого будинку культури прийшло 76 громадян. Участь у ньому взяли також голова районної ради Андрій Недяк, начальник управління агропромислового комплексу РДА Анатолій Онищенко, керуючий справами апарату районної ради Василь Бідюк та інші.

Перед тим, як розпочати свій звіт про здобутки минулого року та поділитися планами на майбутнє, сільський голова Валентина Кушнір висловила слова вдячності всім своїм односельцям, депутатам сільської ради, членам виконавчого комітету за підтримку та співпрацю. Адже, як зізналася Валентина Василівна, яка перебуває на посаді сільського голови лише другий рік, іноді не під силу було самій вирішувати ті чи інші проблеми рідного села. 

Детальніше читайте у "Віснику" за 6 квітня. ... Читать дальше »

| Переглядів: 760 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Демонтували рекламний щит

У вівторок, 3 квітня, працівники ВУКГ демонтували рекламний щит, який декілька років підряд стояв на клумбі, що навпроти автостанції. Останнім часом на ньому було прикріплено лише одне рекламне оголошення від приватної фірми міста. Проте, найбільшу увагу перехожих привертало вітання для жінок Переяславщини від губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка з 8 Березня.

Як сказав начальник цеху благоустрою Олександр Голуб, ці роботи проводилися за приписом головного архітектора міста Олександра Хорошуна, бо у цієї споруди вийшов термін використання.

Конструкцію було розпиляно на кільканадцять частин, які за допомогою крану, завантажили на причепи тракторів, і доставлено на територію виробничого управління комунального господарства. ... Читать дальше »

| Переглядів: 658 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Нагородили пятьох депутатів

21 лютого урочисто, в палаці мистецтв «Україна», Київщина відзначила 80-річчя утворення області. З цієї нагоди відбулося чимало святкових заходів і багато людей, кращих трудівників, визначних діячів у різних сферах були відзначені різними винагородами саме з нагоди цієї дати. Місія вшанування кращих із кращих триває й досі. 3 квітня вшановували за визначні заслуги перед громадою депутатів Переяслав-Хмельницької районної ради.

 Почесною грамотою Київської обласної ради та цінним подарунком відзначено особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди 80-річчя Київщини заступника голови райради Івана Бугаєнка; подякою обласної ради  –  депутата Михайла Марченка; подяками обласної ради з нагоди особистого ювілею депутатів Григорія Дубину та Віталія Мацкевича; спільною подякою районної ради та райдержадміністрації привітали ювілярку і депутата Оксану Дяченко. Всім нагородженим депутатам голова райради Андрій Недяк та голова РДА Михайло Макаров вручили також подарунки та квіти.   ... Читать дальше »

| Переглядів: 936 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Аматори сцени відзначили День гумору прем’єрою вистави «Він, вона, вікно і… тіло»

Прем’єру вистави «Він, вона, вікно і… тіло» за мотивами комедії англійського драматурга Рея Куні минулої неділі, 1 квітня, презентував народний театр районного будинку культури. Нова постановка стала  заключним акордом цьогорічного фестивалю талантів «Мистецькі береги Переяславщини».

Ціна на вхідні квитки мінімальна – 10 гривень, проте зал РБК заповнений частково, глядачів прийшло близько сотні. Серед поціновувачів театрального мистецтва  все більше молоді. Та й сам театр, на радість його режисера Інни Олійник, 48 років, останнім часом омолодився. Так, із десяти акторів, задіяних у постановці, п’ятеро – віком до 30 років. 

Оскільки дійство відбувалося у День гумору, організатори не забули про жарти. На столику реалізації квитків поставили табличку "Вхід – 100 грн". Бачачи подив на обличчі відвідувачів, додавали: "Сьогодні і тільки для вас діє знижка 90%". ... Читать дальше »

| Переглядів: 883 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Гімн Переяславщини депутатам не сподобався. Вони почекають досконалих текстів до 20 травня

Жоден із трьох варіантів гімну Переяславщини, які обрала президія районної ради та винесла на обговорення депутатів на сесії 3 квітня,  присутнім не сподобався. Точніше, у кожному були свої плюси і мінуси: чи то в тексті, чи то в музиці. А ось єдиного досконалого варіанту поки що депутати не почули. Для презентації автори усіх трьох пісень-гімнів підготували не тільки тексти, а й звуковий варіант,  записаний у виконанні аматорів.

Депутат Юрій Розовик зробив конкретні зауваження щодо текстів, а також запропонував винести їх на широке публічне обговорення, оприлюднивши у пресі. Голова райради Андрій Недяк крім того ще й запропонував продовжити конкурс до 20 травня, тобто не тільки доопрацювати нинішні тексти, а й приймати до розгляду нові роботи. На тому й порішили, прийнявши відповідне рішення. ... Читать дальше »

| Переглядів: 837 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

«Зелена енергія» здійснила мрію Лізи Ястребової

На жаль, дитячі мрії бувають не тільки про нову іграшку чи цікаву поїздку. 16-річна Ліза Ястребова з Дівичок найбільше хоче чути  спів пташок і шепіт весняного вітру. Дівчина з дитинства має проблеми зі слухом. Вони настільки значні, що доводиться користуватися потужним слуховим апаратом. Та серйозні вади здоров’я не зупинили ні батьків дівчинки, ні її саму в прагненні повноцінного життя, реалізації своїх здібностей і талантів. Більше того, Ліза зробила своєрідний виклик хворобі і суспільству – стала фіналісткою конкурсу краси, який нещодавно відбувся в Переяславі. Вона на рівних з 14 дівчатами боролася за перемогу, а глядачі в залі навіть не підозрювали, наскільки більше сил і мужності потрібно було цій тендітній і світлій дівчинці, аби не просто виступити, а й сподобатися залу, яскраво заявити про себе і здобути одну з найпрестижніших винагород цього традиційного конкурсу – титул «Міс Альтернатива». Причому, журі абсолютно не знало про такі особливості юної конкурсантки. ... Читать дальше »

| Переглядів: 702 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

Депутати райради проти стоків у Карань. Та рішення ухвалять після зустрічі з Качним у Переяславі

Чергову сесію Переяслав-Хмельницької районної ради, яку о 10 годині 3 квітня відкрив голова райради Андрій Недяк, вирішили закінчити о 17 годині. Зазвичай районні депутати сесію проводять оптимально за дві години. Сьогодні зробили дві перерви – одну технічну на 10 хвилин, а другу – на чотири години.

За пропозицією депутата Володимира Яреми, до порядку денного було внесено питання щодо недопущення викиду стічних вод бориспільських очисних споруд в річку Карань.  Його слухали останнім і компромісу відразу не досягли. Після тривалих дебатів депутати погодилися з пропозицією голови районної ради Андрія Недяка: сесію не закривати, а зібратися для цього о 17 годині цього ж дня. Це після того, як о 15 годині у залі засідань районної ради відбудеться  зустріч з головою Київської обласної ради Олександром Качним та проектантами будівництва. Депутатів запросили прийти і на цю зустріч, вислухати їхні пояснення та аргументи, а потім ухвалювати конструктивне й обґрунтоване рішення, знаючи достеменно усі обставини цієї справи, як кажуть, з перших вуст. ... Читать дальше »

| Переглядів: 877 Додав: Вісник | Дата: 07.04.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Що нового у медицині в Чернівецькій області?

likar_2

Що нового у медицині в Чернівецькій області?

Триває розвиток первинної медико-санітарної допомоги на засадах загальної практики-сімейної медицини.
Зокрема, зареєстровано 173 заклади загальної практики сімейної медицини – 164 в сільській місцевості та 9 в містах.

Львівські депутати і мер посварилися через «Генделик»
Львівські депутати і мер посварилися через «Генделик»
 Депутати Львівської міської ради, розглядаючи ухвалу про продовження дозволів для власників МАФів, спіткнулися об приватне підприємство «Генделик». Під час обговорення цього питання депутат Ірина Шалаковська запропонувала внести до переліку МАФів, яким продовжують дозволи, ПП «Генделик»
Цього року на Чернігівщині хочуть відкрити 12 молочних ферм
Цього року на Чернігівщині хочуть відкрити 12 молочних ферм

Протягом 2012 року на Чернігівщини має бути введено у дію дванадцять молочних комплексів, що знаходяться на різних, переважно завершальних стадіях будівництва. Про це з посиланням на оперативні дані повідомили у прес-службі головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Найбільшим за потужністю молочним комплексом, запланованим до відкриття у нинішньому році, є ферма на 2 тисячі 400 корів у селі Сергіївка Прилуцького району. Її будує товариство з обмеженою відповідальністю "Агрікор Холдинг".



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru