Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Суббота, 27.04.2024, 17:55
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Суббота 27.04.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 27.04.2024 Суббота
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
На пасхальні свята кататиме "Луна-парк"

30 березня міський голова Олександр Шкіра провів чергове засідання міськвиконкому. Було розглянуто ряд питань про надання в оренду або продовження її терміну на приміщення міської комунальної власності. Наприклад, одне з таких площею 15 квадратних метрів надано за адресою вул. Б. Хмельницького, 78 для влаштування там зоомагазину.

З настанням теплого сезону підприємці звертаються за дозволами для виїзної торгівлі. Було надано кілька таких дозволів, в тому числі для продажу розсади овочів, саджанців дерев тощо на традиційному місці на вул. Шкільній. Також було надано дозвіл для організації та проведення гастролей пересувного розважального комплексу "Луна-парк" на вул. Покровській між пожежною частиною та телеграфом. Відповідно до поданого клопотання дозвіл на його роботу надано з 2 по 20 квітня. Тобто в період наступних пасхальних свят переяславці можуть розважитись тут самі, або ж розважити своїх дітей. ... Читать дальше »

| Переглядів: 1309 Додав: Вісник | Дата: 03.04.2012 | Коментарів: 0

Перемогу святкував «Трубіж»

В останній день березня у спортивній залі ліцею-інтернату відбувся турнір із міні-футболу. Організувала та провела його відома уже на Переяславщині громадська організація «Сила молодих». Як розповіли мені її лідери, що для організації цього футбольного турніру вони ходили вуличками нашого міста і запрошували молодих людей взяти в ньому участь.

– Наш центральний офіс знаходиться в Києві. До вашого міста ми приїздимо двічі на тиждень у четвер та у суботу – розповідає одна із лідерів організації Юля, 26 років.  – Основна мета нашої роботи зробити так, аби молодь менше відвідувала різноманітні «кафешки», а більше долучалася до спорту, творчості. Двічі у Переяславі ми уже провели конкурс «Молоді таланти». Ось зараз футбольний турнір.

У залі ліцею-інтернату розігрували між собою кубок 6 команд. Дві команди приїхали із столиці, а 4 представляли Переяслав. Команди учасниці за допомогою жеребкування були розподілені на два групи. Переможці груп мали визначити між собою тріумфатора турніру. Було приємно, що до фіналу вийшли дві місцеві команди ФК «Переяслав»та Трубіж. Фінальна гра між цими командами вийшла доволі напруженою та цікавою. Вона завершилася із рахунком 2:3. Переможний гол на останніх секундах гри забила команда «Трубіж». Юні футболісти і отримали від організаторів змагання кубок та грамоту. ... Читать дальше »

| Переглядів: 746 Додав: Вісник | Дата: 03.04.2012 | Коментарів: 0

День за днем «Вісник Переяславщини»

3 квітня

Пальне на заправках дорожчає не те, що кожного дня, – подекуди цінники змінюються вранці і ввечері.

– Об’їздив чи не всі заправки в місті – вивчав ситуацію, ... Читать дальше »

| Переглядів: 1831 Додав: Вісник | Дата: 03.04.2012 | Коментарів: 0

Переяславці сказали «ні» бориспільським стокам у Карань

29 березня у районному будинку культури відбулись громадські слухання, зініційовані оргкомітетом та міською громадською організацією «Допомога дітям війни», «Ні бориспільським стокам в річку Карань». Зала РБК не змогла вмістити всіх охочих. Частина людей слухала, стоячи у фойє. На засідання були запрошені керівники міста та району, колишні міські голови, почесні громадяни міста, представники громадських організацій, керівники санітарної та екологічної служб міста та інші. А також прийшли громадяни, яким небайдуже, що буде з Переяславщиною через кілька років. На слухання були запрошені представники із області та проектанти Бориспільських очисних споруд. Проте до нашого міста ці люди не приїхали.

До президії слухань були запрошені: голова міської громадської організації «Допомога дітям війни» Ольга Тесленко, Заслужений будівельник України Віталій Іващенко, голова РДА Михайло Макаров, міський голова Олександр Шкіра та голова районної ради Андрій Недяк.

Віталій Іващенко розповів про причину винесення цього питання на громадські слухання. Зокрема він сказав: ... Читать дальше »

| Переглядів: 713 Додав: Вісник | Дата: 03.04.2012 | Коментарів: 0

Віктору ДЗЮБІ вручив Почесну грамоту облдержадміністрації Михайло МАКАРОВ

У минулу п’ятницю, перед початком засідання колегії РДА, голова райдержадміністрації Михайло Макаров вручив Почесну грамоту Київської облдержадміністрації та іменний годинник  Почесному громадянину району. ветерану місцевого самоврядування Віктору Корнійовичу Дзюбі. «За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, активну громадську позицію, високий професіоналізм та у зв’язку з 80-річчям Київської області», – так написано в грамоті. Віктор Корнійович Дзюба (72 роки) працював головою Переяслав-Хмельницького виконкому районної ради народних депутатів з 1986 до 1995 року. В районі й зараз старожили пам’ятають, що саме під час його роботи на цій посаді було газифіковано багато сіл, збудовано дороги з твердим покриттям. ... Читать дальше »

| Переглядів: 697 Додав: Вісник | Дата: 03.04.2012 | Коментарів: 0

З понеділка зупинилися всі котельні

Хоча на календарі вже квітень, справді весняного тепла ще немає. Особливо прохолодно вночі. Між тим через велику заборгованість за газ (на сьогодні міська тепломережа заборгувала газопостачальнику 3 млн. 350 тис. грн.) з минулого вівторка подачу газу для тепломережі значно скоротили. Через це із восьми міських котелень працювало лише три і то по черзі. А, як повідомив вчора зранку керівник міської тепломережі Володимир Біліченко, надійшов припис, що з 2 квітня подача газу для тепломережі припиняється повністю.

Він також сказав, що розмовляв з одним з керівників «Київоблгазу», і той поінформував, що схожа ситуація у всій області, де рівень розрахунків за спожитий газ лише 54% (по переяславській тепломережі – 67-68 %). ... Читать дальше »

| Переглядів: 700 Додав: Вісник | Дата: 03.04.2012 | Коментарів: 0

Киянин підпалив себе і свій автомобіль

Як повідомила заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 245 хворих. У пологовому відділенні знаходиться восьмеро жінок та шестеро немовлят. За останні чотири дні на швидку допомогу надійшло 135 викликів. У реанімації – жодного пацієнта.

Уночі з п’ятниці на суботу до лікарні потрапив 20-річний єрківчанин з непроникаючими ножовими пораненнями грудної клітки. Постраждалого поранили крадії, коли той ... Читать дальше »

| Переглядів: 653 Додав: Вісник | Дата: 03.04.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
"Кубок Підгір'я-2012": перший ігровий день

"Кубок Підгір'я-2012": перший ігровий день

Сьогодні в Івано-Франківську, Галичі та Старому Лисці стартував традиційний турнір "Кубок Підгір'я", який незмінно з 1994 року проводиться в нашій області перед початком футбольного сезону. Вже матчі першого ігрового дня показали, що учасники налаштовані на серйозну боротьбу - лише в одній грі зафіксовано нічию. В усіх матчах 1 туру вболівальники (хоча й нечесленні) побачили забиті (бодай однією командою) голи.
Кубок Підгір'я-2012

Фестиваль "Музична школа – 2012" запрошує до участі талановиту молодь Черкащини

Іллюстрація до новини ""

Фестиваль "Музична школа – 2012" запрошує до участі талановиту молодь Черкащини
16-17 квітня 2012 року у м.Києві відбудеться III Всеукраїнський фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва "Музична школа – 2012". Метою проведення фестивалю-конкурсу є сприяння подальшому розвитку дитячого і юнацького мистецтва, виявлення обдарованих талановитих виконавців і авторів жанрів, підсилення впливу професійного українського мистецтва у естетичному вихованні дітей та молоді.
Чернівецький "Меркурій" розгромив "Київ"

 У матчі 13 туру першості України з футзалу (перша ліга, захід) чернівецький «Меркурій» протидіяв столичній команді «Київ – НПУ». Підопічні Віктора Мглинця перемогли з рахунком 4:0. У складі нашого колективу відзначилися Андрій Ткачук (2,5 хвилини), Сергій Янчик (25 хвилина) та Віталій Ткачук (40 хвилина).
 



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru