Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Четверг, 02.05.2024, 18:34
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Четверг 02.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 02.05.2024 Четверг
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Чому "подорожчала" електрика?
Останні два місяці РЕМ розсилає споживачам квитанції за електроенергію із значно більшою сумою, ніж раніше, хоча про подорожчання «світла» ніхто не говорив. Народ переймається, чи відтепер завжди доведеться за ці послуги платити дорожче?

Віра Опанасенко, провідний фахівець з обслуговування споживачів Переяслав-Хмельницького РЕМ прокоментувала ситуацію і заспокоїла:

-- Більші від раніше звичних суми у квитанціях, які споживачі отримують останні два місяці, не означають подорожчання електроенергії. На зворотному боці квитанцій надруковано пояснення щодо запровадження змін у формі розрахунків. Нововведення -- пропонований авансовий платіж.

Кожного місяця абоненти отримували квитанцію на оплату електроенергії, обсяг споживання якої розрахований як середньомісячний за річний період. У наступні місяці проводилося коригування плати, відповідно до фактичного використання, що засвідчувалося показниками лічильника. Віднедавна компанією ... Читать дальше »
| Переглядів: 577 Додав: Вісник | Дата: 20.12.2011 | Коментарів: 0

В НЦК «Зустріч» з новорічним корпоративом вже не всунутися
З невпинним наближенням Нового року наближається і період новорічних корпоративних гулянь у Переяславі. Це, коли колективи установ, організацій чи закладів відзначають свято у своїх тісних колах. Часто для таких заходів наперед замовляються зали в ресторанах, кафе чи інших місцях. Одним з таких традиційно популярних для багатьох колективів є міський НЦК «Зустріч». Проте, як повідомила Антоніна Курило, начальник міського відділу культури, сьогодні замовити його для проведення корпоративу вже не можливо. На всі вечори, починаючи з 23 грудня, і по 30 2011  включно, НЦК зайнято. 

Заявки на проведення новорічних святкувань колективи починали подавати ще за два місяці наперед. І на кінець листопада список вже було сформовано.

-- Ті, хто звертаєтья зараз, -- сказала вона, -- лише руками розводять: «Що ж нам робити?» Ми взагалі планували починати ці вечори з 24 грудня, але один з колективів, що звернувся останнім, погодився зустріти ... Читать дальше »
| Переглядів: 784 Додав: Вісник | Дата: 19.12.2011 | Коментарів: 0

Людмила КАЛАШНИК: «Сюжет нової картини мені може наснитися. Серед ночі встаю і малюю»
27-річна переяславська художниця Людмила Калашник (фото на 1 стор.) – дипломований мистецтвознавець-експерт. Цьогоріч на День міста майстриня робила виставку своїх картин. Мабуть, кожен, хто був у кафе «Смерекова хата», звернув увагу на чудове художнє оформлення закладу. Розпис печі, банкетного залу, картини – все справа рук Людмили. А ще вона вишиває, створює одяг, робить розписи на склі. У гостях у майстрині побував журналіст «Вісника».
«У мене всі кактуси цвітуть»
Народні мотиви і квіти – улюблені теми в творчості художниці. Це одразу стає зрозуміло, коли потрапляєш у її помешкання по вул. Миру,4. Квіти є скрізь. Вони вишиті й намальовані, живі й декоративні.
– Я дуже люблю квіти. У мене є 20 кактусів, вони всі цвітуть. І не раз на рік, а п’ять-шість, – говорить Людмила.
Над вхідними дверима кухні висять рядк ... Читать дальше »
| Переглядів: 1350 Додав: Вісник | Дата: 19.12.2011 | Коментарів: 1

У переяславському РЕМ приховують інформацію про наслідки стихії та їх ліквідацію
Як відомо, в ніч з 17 на 18 грудня в багатьох регіонах України бушував буревій. Наслідком стихії стало відключення десятків населених пунктів від подачі електроенергії. Не обійшла негода і Переяславщину. Принаймні люди з багатьох сіл та кількох мікрорайонів міста скаржилися, що залишилися без світла. Проте вчора зранку в переяславському РЕМ, по суті, відмовилися повідомити нашим читачам будь-що про наслідки стихії та їх ліквідацію в місті й районі. Керівник Петро Богуш, до якого зателефонував кореспондент «Вісника», сказав, що інформацію можуть надати в диспетчерській службі. Там же повідомили лише те, що надати такого роду інформацію для газети не можуть.

Інф. «ВП»
| Переглядів: 809 Додав: Вісник | Дата: 19.12.2011 | Коментарів: 2

Переяславщина святкує на Миколая
День вшанування памяті християнського святителя та чудотворця Миколая, який відзначається сьогодні, 22 грудня, без перебільшення можна назвати і загальноцерковним, і загальнонародим святом. Один лише характерний приклад. Йду сьогодні близько восьмої ранку на роботу вздовж Трубежу, в безхмарне небо підіймається грудневе сонце, і розфарбовує все довкола своїми рожевими відтінками – настрій вже святковий. Та ось в морозяному повітрі над містом починають ще й лунати дзвони, сповіщаючи, що в церквах Переяслава розпочинаються служби. Далі компанія молоді. Кілька хлопців та дівчат знайшли з самого рання (таке враження, що до початку зайнять в якомусь навчальному закладі) місце над річкою, щось весело говорять про «миколайчики», і відмічають свято. Коли прийшов на роботу, то лише й чути: привітання, привітання, привітання.

Крім отаких от народних ініціатив, сьогодні в багатьох закладах освіти та культури міста й району проводяться організовані свят ... Читать дальше »
| Переглядів: 549 Додав: Вісник | Дата: 19.12.2011 | Коментарів: 0

Володимир Путін пив «на коня» в переяславських інтерєрах

В Москві ось вже тривалий час успішно діє мережа ресторанів української кухні «Тарас Бульба», повідомив у номері від 16 грудня київський тижневик «Країна». Їх засновником став колишній киянин Юрій Білойван (45 років). В ресторанах подають традиційні українські старави. Якось один із закладів відвідав Володимир Путін з компанією поважних осіб. Коли гості із задоволенням повечеряли та вже зібралися виходити з ресторану, на виході їм піднесли по чарці горілки. «А це, що таке?» -- поцікавився Путін. «За українською традицією ця чарка «на коня», -- відповіли йому. Путін не відмовися підтримати таку традицію.

Цікаво, що, оформлюючи свої рест ... Читать дальше »

| Переглядів: 606 Додав: Вісник | Дата: 18.12.2011 | Коментарів: 0

Головна ялинка буде не з лісу, але натуральна і безкоштовна

Минулої пятниці, 16 грудня, під вечір в міській раді Переяслава ставили ялинку. Зелена красуня -- натуральне соснове деревце, заввишки до трьох метрів. Розмістили її там, де і завжди, -- в холі на першому поверсі, одразу ж за кабінкою чергового. Технічні працівники ради нарядили ялинку гірляндами, звичайними та електричними, та іншими прикрасами.

Як сказав заступник міського голови Володимир Бурдонос, який був присутній тут же, вже наступного вівторка працівники міського ВУКГ планують розпочати встановл ... Читать дальше »

| Переглядів: 812 Додав: Вісник | Дата: 18.12.2011 | Коментарів: 1

« 1 2 ... 76 77 78 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
В Одессе пройдет конкурс для старшеклассников «Звездная пара - 2012»
Конкурс "Звездная пара" широко распространенВ Одессе пройдет конкурс для старшеклассников «Звездная пара - 2012»

  Конкурс "Звездная пара" широко распространен
В первый день весны во дворце детского и юношеского творчества состоится конкурс «Звездная пара - 2012». 1 марта 2012 года в Одессе состоится традиционный городской конкурс для старшеклассников «Звездная пара - 2012». Конкурс начнется в 14.00 в Парадном зале Воронцовского Дворца.



У Києві святкують давньоукраїнське свято Колодія
У Києві святкують давньоукраїнське свято Колодія
 Піснями та народними гуляннями, а ще варениками, млинцями й кулішем. У Києві святкують Колодія. Це давньоукраїнське свято на честь весняного Сонця. Колодієм наші предки називали бога шлюбу та людської злагоди. Як опікун подружнього життя, він оберігав молодих від нещасть і недуг. Вшановують Колодія на масляному тижні. Втім, традиційна українська страва в ці дні - вареники з сиром, а не млинці, кажуть етнографи. Ще серед звичаїв - спалювання опудала і прощання з зимою.
На 15-й сесії Хмельницького уточнювали бюджет міста
На 15-й сесії уточнювали бюджет міста
Під головуванням міського голови Сергія Мельника відбулася чергова 15 сесія шостого скликання Хмельницької міської ради. Для роботи зареєструвалося 50 депутатів. В пленарному засіданні взяли участь народний депутат Лев Бірюк, депутати Хмельницької обласної ради Іван Гуцул, Петро Тарасюк, Василь Ваків, заступник прокурора міста Лариса Леськів, заступники міського голови, начальники управлінь і завідуючі відділами виконавчого комітету та представники засобів масової інформації.

Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru