Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Среда, 15.05.2024, 03:49
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Среда 15.05.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 15.05.2024 Среда
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Власний прапор і герб мають 32 села Переяславщини

З ініціативи позаштатного радника голови районної ради Михайла Гича на Переяславщині запровадили кілька проектів з нагоди відзначення наступного року 90-річчя утворення Переяслав-Хмельницького району. Одним із них є створення символіки кожної сільської ради – герба та прапора.

Уперше у 2010 році Михайло Гич презентував герб і прапор рідного села з нагоди 550-річчя Єрковець. Невдовзі такі геральдичні символи з’явилися і в місцевої школи, що наступного року святкуватиме 150 років з моменту ... Читать дальше »

| Переглядів: 623 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Повідомлення Про скликання чергової двадцять четвертої сесії міської ради VI скликання

Відповідно до розпорядження міського голови Шкіри О.Г. від 19 березня 2012 року №48/7-09 чергова двадцять четверта сесія шостого скликання відбудеться 19 квітня 2012 року в залі засідань міської ради. 

Початок пленарного засідання — о 10.00. ... Читать дальше »

| Переглядів: 741 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Повідомлення Про скликання чотирнадцятої сесії Переяслав-Хмельницької районної ради VI скликання

Відповідно до ч.9 ст.46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні”:

1.Скликати чотирнадцяту сесію Переяслав-Хмельницької районної ради  VI скликання  3 квітня 2012 року. 

... Читать дальше »

| Переглядів: 535 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Привезли з Броварів дві «бронзи»

15-17 березня у Броварах відбулись ІV юнацькі спортивні ігри Київщини з боксу. З бронзовими медалями з них повернулись двоє вихованців районної ДЮСШ (тренер Олександр Смірнов). Обидва великокаратульці Сергій Дзюбенко (вагова категорія до 57 кг) та Сергій Опанасенко (до 80 кг) зайняли треті місця.

Інф. «ВП» ... Читать дальше »
| Переглядів: 567 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

"Родинне свято" відбулося у сьомій школі

У п’ятницю, 23 березня, у святково прикрашеному читальному залі ЗОШ №7 відбулося "Родинне свято", яке організувала та провела вчителька 3-Б класу Зоя Іллічова. Під час свята третьокласники співали, декламували вірші, танцювали, грали у всілякі конкурси зі своїми батьками, ставили сценки та міні-казку "Коза Дереза". По завершенні дійства всі охочі пригостилися короваєм, а також варениками і млинцями, які приготували мами цих учнів.

На "Родинному святі" було організовано виставку творчих робіт учнів 3-Б класу, їхніх батьків, бабусь і д ... Читать дальше »

| Переглядів: 753 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Знайшли труп чоловіка в Харківцях

22 березня надійшло телефонне повідомлення дільничного інспектора міліції про те, що в лісосмузі поблизу Харківець виявлено похований труп чоловіка. Оперативним розслідуванням встановлено, що померлий – житель Харківець Ч.П., 1950 р. н. Як повідомляють у міському відділі міліції, 1 березня чоловіка задушили подушкою двоє односельчан. Що стало причиною такої розправи з чоловіком, з’ясовується. Жителька Харківець розповіла, що громадянин Ч.П. проживав зі своїм вітчимом, за життя зловживав спиртними напоями. ... Читать дальше »

| Переглядів: 858 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

Ковалинці збирають Толоку

42Сільський голова Ковалина Валентина Степанчук звітувала про роботу свою та виконкому сільради за минулий рік на сході громади, що відбувся 22 березня у будинку культури. Людей прийшло небагато, може, з півсотні. У роботі взяли участь керівники району, депутати районної ради. Валентина Степанчук наголосила, що в Ковалині хоч і немає базового сільгосппідприємства, та завдяки тісній співпраці з виробничниками, за рік чимало зроблено щодо соціально-економічного розвитку села. Це ремонт доріг, громадських закладів, благоустрій, водопостачання, а також культурно-суспільні заходи. Крім місцевих, допомагають Сергій Доброскок (дир. ВКФ «Укрпромпостач-95») депутат обл. ради віктор шеремета, дачники. З підприємствами сільська рада уклала соціальні угоди і за ці кошти планує цього року закінчити освітлення вулиць та реконструкцію опалення будинку культури. У селі вже працює 60 ліхтарів, мережу ще розширять, вклавши 70 тис. грн. Стільки ж коштуватиме встановлення системи електричного опалення. Сільський голова запросила людей на Толоку наступної суботи: прибиратимуть село, а потім варитимуть юшку та спілкуватимуться, як це традиційно робили українці ще з давніх часів – гуртом працювали і відпочивали. Ковалинці активно і палко обговорювали свої проблеми, особливо щодо благоустрою, автобусного обслуговування. Багато претензій було до енергетиків. Перед людьми виступили три із пяти існуючих орендарі, пообіцяли справно і навіть більше ніж торік (у зв’язку з подорожчанням землі) платити за паї, безкоштовно орати городи по 15 соток за кожен пай, а решту – за пільговою ціною. ... Читать дальше »

| Переглядів: 581 Додав: Вісник | Дата: 28.03.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
Пляжи в Одессе получат паспорта

Пляжи в Одессе получат паспорта

Николай Ильченко - первый заместитель председателя Одесского городского совета сообщил, что в 2012 году коммунальные и частные пляжи в Одессе обязаны получить специальные паспорта.


У Каневі вшанували пам’ять фотолітописця Тарасової гори
Іллюстрація до новини "Серед численних фотокореспонденцій Якова Борисовича вагоме місце посідає шевченківська тема"У Каневі вшанували пам’ять фотолітописця Тарасової гори
Серед численних фотокореспонденцій Якова Борисовича вагоме місце посідає шевченківська тема 27 лютого канівські шевченкознавці відзначили 100 років від дня народження українського фотомитця Якова Давидзона (1912-1998).

Протягом п’ятдесяти років це ім'я можна було зустріти в періодиці під численними фотознімками, найбільше – на сторінках газети "Радянська Україна", з якою пов’язане майже все його життя. Яків Давидзон – автор цілого ряду фотоальбомів, книг. Серед його численних фотокореспонденцій вагоме місце посідає шевченківська тема.

Шевченкіана Якова Борисовича бере початок 18 червня 1939 року – цього дня з нагоди 125-річчя від дня народження Великого Кобзаря на Тарасовій горі в Каневі, в присутності сорока тисяч поетових шанувальників, відбулося урочисте відкриття Шевченківського меморіалу. На цих урочистостях був присутній і фотограф Яків Давидзон. Він не пропустив жодної важливої миті тих урочистостей.


Сегодня - праздник, отмечаемый раз в 4 года 29.02.2012 Прогноз фэн-шуй
Сегодня - праздник, отмечаемый раз в 4 годаСегодня - праздник, отмечаемый раз в 4 года

29 февраля по календарю удачи - хороший день почти для всех. Особенно он благоприятен для женщин, добрые мысли и планы имеют все шансы воплотиться в жизнь. Сегодня не следует оставаться в одиночестве. Сегодня можно экспериментировать с внешностью.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru