Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Понедельник, 29.04.2024, 08:26
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Понедельник 29.04.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 29.04.2024 Понедельник
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Міс Переяслав-Хмельницького 2012 року.

24 березня зал педагогічного університету ім. Григорія Сковороди був повністю заповнений. Воно і недивно, адже вибирали найкрасивішу переяславку. Журі конкурсу було непросто, бо вибрати потрібно було лише одну із 14 претенденток. Про сам конкурс читайте в одному із наступних номерів нашої газети. Повідомлю лишень, що жюрі найбільше сподобалась Тетяна Колесник. (на фото в центрі) Першою віце міс стала Яна Василенко (ліворуч), а другою віце міс Марина Варивода (праворуч). ... Читать дальше »

| Переглядів: 1010 Додав: Вісник | Дата: 25.03.2012 | Коментарів: 0

Переяславі на базарі швидко продалась з контейнера

Кефаль для багатьох з нас так і залишилася знайомою лише по нехитрій пісеньці Марка Бернеса з кінофільму «Два бійці»: «Шаланды, полные кефали, в Одессу Костя приводил...». А дарма.

– Чорноморська кефаль відрізняється приємним, ніжним смаком, – розповідає продавець Маша, пенсіонерка, –  хоча делікатесної рибою її не назвеш. Ця риба швидко росте і активно розмножується, тому в якості промислової вона дуже і дуже вигідна. За сьогодні продала майже всю, адже ціна не висока всього 22 гривні за кілограм. Беріть скоштуйте!

Придбав 5 рибин, одна рибина вагою 200 грамів. Допоки чистив її, відволікся на сусідку Аллу говорячи з нею "про життя" через паркан. Підійшов дочисти, але куди там! Однієї не дорахувався. Моя кішка Білка спокусилася на одну і першою скоштувала. На двокілограмового коропа, який лежав поряд вона не звернула увагу, мабуть і їй весною фосфору не вистачає... ... Читать дальше »

| Переглядів: 767 Додав: Вісник | Дата: 24.03.2012 | Коментарів: 0

Прикрасьте двір кованими виробами
Із настанням весни переяславці взялись за благоустрій садиб: порозкривали троянди, вигребли квітники від сміття. Та встановили на клумбах скульптури. Хтось встановлює виліплені із гіпсу, а хтось ковані. У дизайні інтер’єрів ковані елементи використовуються здавна. В наш час мангали, козирки, лавки, альтанки, двері та інші ковані елементи теж дуже популярні. Спеціалісти рекомендують використовувати їх як родзинку та гармонійно інтегрувати класичні риси в сучасні дизайни ландшафтів та будівель.

У кузні «Драгуняк» на вулиці Мазепи в Переяславі є широкий вибір різноманітних кованих виробів, якими можна прикрашати двір, сад чи фасад будинку. Ковані дворові підставки під вазони із квітами коштують від 280 гривень (павучок) ... Читать дальше »

| Переглядів: 973 Додав: Вісник | Дата: 23.03.2012 | Коментарів: 0

Щойно у Помоклях згорів сарай

Сьогодні, 23 травня, у селі Помоклі сталася пожежа. Як повідомили нам у сільській раді, достеменно про неї ще нічого невідомо, оскільки сталася вона десь о півдні, і коли ми зателефонували до цього села, цілком можливо, пожежники ще займалися її ліквідацією. Однак за інформацією, що швидко розповсюдилася селом, згорів старенький сарай в обійсті дачників, що знаходиться на краю села як їхати на Соснову. Там ніхто не проживав. І про причини виникнення пожежі поки що невідомо. ... Читать дальше »

| Переглядів: 790 Додав: Вісник | Дата: 23.03.2012 | Коментарів: 0

Посійте для котів траву

У кіоск "Насіння овочів і квітів", який розташований у районі автовокзалу, та працює кожного дня без перерви на обід з 8-00 до 18.00, завезли чимало нових  сортів насіння овочів та трав. Деякі покупці звертають увагу на пакетики з цікавими назвами. Для прикладу: селера тут називається "мужская доблесть", "черешковый солдат", а огірки – "настоящий мужик", "господа офіцери".

Хворі на цукровий діабет приходять сюди за травою "скорценера", а ті, хто тримає у своїх помешканнях тварин котячої породи, купує тут траву "Ням-няу". Альона Троян каже, що ця  швидкоросла зелень, збагачує раціон домашніх улюбленців мінералами та вітамінами. Вирощувати її можна на балконі, підвіконні в горщечках або піддонах, використовуючи будь-який субстрат (річковий пісок, ґрунт або інше). До споживання рослина готова вже через 10-15 днів. Коти можуть споживати траву як подрібнену, так і безпосередньо з горщечка. ... Читать дальше »

| Переглядів: 776 Додав: Вісник | Дата: 23.03.2012 | Коментарів: 0

Переяславка Зоя Долгоносова колекціонує дзвіночки

Вчитель початкових класів ЗОШ №5 Зоя Долгоносова, 35 років, захопилася збиранням дзвіночків більше десяти років тому. Зізнається, що їх не рахувала, тож називає приблизну кількість – 70 екземплярів, переважно українського виробництва. Свою колекцію жінка зберігає вдома, на поличках у шафі. Металеві дзвіночки розвішені в коридорі та біля вхідних дверей. Кожен дзвоник неповторний. Вони є великі та маленькі, дерев’яні, керамічні та навіть із соломи, звичайної форми та у вигляді фігурок тварин, ангелочків тощо. Найбільшим у колекції є розмальований дзвіночок-підсвічник. На деяких можна прочитати назви міст, звідки їх привезли. Зоя Долгоносова дуже любить подорожувати і вишукує в містах, де буває, нові та оригінальні екземпляри.

– Перший дзвіночок купила у Львові.  Дорогою додому він розбився. І я наперекір поїхала ще раз у Львів і накупила там інших дзвіночків. З цього все й почалося, – розповідає жінка. – Спершу колекцію поповнювали дзвіночки-сувеніри з поїздок. Коли бачила цікавий дзвоник, ніколи не відмовляла собі у задоволенні купити його. А потім заразила своїм захопленням друзів, колег та родичів. Тепер усі знають, що це найкращий подарунок для мене до будь-якого свята. 

У колекції Зої Долгоносової є кілька закордонних екземплярів, привезених друзями. Найулюбленішим називає дзвіночок у формі фігурки кота, привезений з Одеси. "Я дуже люблю це місто", – пояснює жінка. Є в колекції ще один цінний екземпляр – підвіска з дзвіночками рожевого кольору. ... Читать дальше »

| Переглядів: 767 Додав: Вісник | Дата: 23.03.2012 | Коментарів: 0

У Переяславських лісників знову вкрали вивіску

Працівники "Переяслав-Хмельницького лісгоспу" докладають всіх зусиль не лише для благоустрою лісових угідь, а й для зручностей людей, які бувають в лісі, естетичного оформлення своїх територій і таке інше. Тому, коли трапляються випадки злочинного поводження чи то із спеціально облаштованими місцями відпочинку, чи то з іншим майном, буває дуже прикро.

Саме такий випадок трапився 22 березня. На об’їзній дорозі неподалік мосту через Трубіж вночі злочинці зняли велику і красиву вивіску лісгоспу.

– Вона знаходилася біля об’їзної тривалий час, – розповів лісничий Переяславського лісництва Олег Пахолюк (42 роки), – і нагадувала всім, що вони знаходяться в угіддях нашого лісгоспу. Була намальована на великому металевому листі розміром 2,5Х1,5 метра. Мабуть, саме метал і привабив злочинців. Приблизно з рік тому у нас вкрали таку ж саму вивіску з протилежного боку об’їзної. Тоді нам довелося її відновлювати. І от знову крадіжка. ... Читать дальше »

| Переглядів: 754 Додав: Вісник | Дата: 23.03.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
місті Червонозаводське Лохвицьккого району по вулиці Якубовського, в одній із квартир 8-поверхового житлового будинку, виникла пожежа.

На Полтавщині необережність при курінні призвело до загибелі 39-річного чоловікаНа Полтавщині необережність при курінні призвело до загибелі 39-річного чоловіка

23-го лютого близько 05:00 до у місті Червонозаводське  Лохвицьккого району по вулиці Якубовського, в одній із квартир 8-поверхового житлового будинку, виникла пожежа. В даній квартирі проживав громадянин 1973 року народження.


Тепер отримати польську шенгенську візу в Харкові простіше
Тепер отримати польську шенгенську візу в Харкові простішеТепер отримати польську шенгенську візу в Харкові простіше
Харківську філію Пункту прийому візових документів на отримання візи Республіки Польща відкрили сьогодні, 1 березня.
Як зазначив заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов на церемонії відкриття, кількість людей, які бажають отримати польські візи, неухильно зростає. Порівняно з попереднім роком вона збільшилася вдвічі. Робота пункту дасть змогу максимально комфортно, уникнувши черг, подати документи для отримання польського «шенгену».

У Житомирирській дитячій лікарні відкриють новий інфекційний корпус

У Житомирирській дитячій лікарні відкриють новий інфекційний корпус

  29 лютого у Житомирі відбудеться урочисте відкриття нового інфекційного корпусу дитячої міської лікарні. Це суттєвий крок на шляху реалізації державної політики, спрямованої на покращення медичної допомоги дітям.  Про це АМН повідомили у прес-службі Житомирської ОДА.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru