Переяслав-Хмельницький сайт міста.
Понедельник, 29.04.2024, 09:53
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

Переяслав-Хмельницький сайт міста.

Ознайомитися з новинами міста Переяслав-Хмельницького. На сайті Ви знайдите багато корисної інформації про саме місто так і для себе. В основу сайта покладена інформація про місто Переяслав-Хмельницький та район

добавить на Яндекс

 

Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди
Новини міста Переяслав-Хмельницького
Новини України сьогодні в фото та відео
Музеї Переяслава-Хмельницького
Довідка по містам України
Мандруємо Україною


Головна | | Мій профіль | Вихід
Рубрики kino-news.online

Kino-News.Online - сайт на котором не только фильмы онлайн. Но так же премьеры фильмов, новости с мира кино и шоу-бизнеса.



Новини Києва за сьогодні
Наповнення та оновлення стрічки новин за сьогодні Понедельник 29.04.2024. Розділ сайту як Новини України пропонує своїм читачам ознайомитися з цікавими новинами України за сьогодні а зокрема міст обласного значення та Автономної Республіки Крим. В розділі Новини України офіційні новини з посиланням на сайти обласних та районних рад. Новини від офіційних сайтів міської ради в якому Ви проживаєте. Інформаційний довідник Переяслав-Хмельницького розширює свої можливості подання інформації для читача і саме тому пропонує ознайомитися з останніми цікавими новинами та провести свое дозвілля дізнаючись останніі новини Вашого міста а саме: за станом на 29.04.2024 Понедельник
Реклама: Поделки своими руками для дома. Идеи декора мастер класс подарков фото
Последние новости дом2 слухи дом 2 и сплетни за сегодня с дом 2, дом2новости слухи сегодня

Новини Вінниці за сьогодні

Дніпропетровськ на сьогодні

Донецьк за сьогодні

Житомир за сьогодні

Ужгород за сьогодні

Запоріжжя за сьогодні


Новини Івано-Франківська: події та новини за сьогодні


Новини Кіровограда за сьогодні

Сімферополь за сьогодні

Луганськ за сьогодні

Луцькі новини та події


Новини міста Львів за сьогодні

Новини Миколаєва за сьогодні

Новини Одеси за сьогодні афіша 7 км та міста

Новини Полтави: події сьогодні

Новини Рівного: події за сьогодні

Всі новини Сум свiжi Сумські новини

Новини Тернополя за сьогодні

Новини Харкова і Харківські новини за сьогодні

Новини Херсона в однiй стрiчцi, свiжi новини

Хмельницький новини і події, міська влада

Новини Черкас події та афіша

Новини Чернігова за сьогодні

Новини Чернівців: події та дозвілля
Категорія
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади" [1]
Переяслав-Хмельницкий онлайн. “Переяслав Онлайн” Программа Переяслав онлайн. “Голос громади буде почутий” так називається передача Переяслав Online на Ukraine Social Community (ВІДЕО)

KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720. Новинки кино 2016, 2017. Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Фильмы 2017 на KinoGo-pro.ru - Смотреть бесплатно фильмы в качестве hd 720.Премьеры в кино 2017, 2016. Русские сериалы 2017 на KinoGo-Pro.ru - Смотреть бесплатно сериалы в качестве hd 720. Телесериал 2016, 2017. Боевики Комедии Ужасы Новые фильмы 2018
Категорія

Реклама баннера

Категорія
Вкажіть будь ласка Ваш вік?
Всего ответов: 157

 Дуже Вам вдячний за відповіді.
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 80

Категорія


Категорія




Головна » Архив материалов
Первоцвіти вже продають на базарі
Перші весняні квіточки (підсніжники, крокуси, геацинти тощо) вже повним ходом цвітуть на клумбах жителів нашого регіону, прикрашаючи їхні обійстя. Той, хто ще не має у своєму квітнику цих первоцвітів, вже можна придбати їх на ринках нашого міста. Зокрема, 56-річний квітникар Сергій Вєргунов з Дем’янець почав торгувати квітами, які ростуть з цибульок, з вчорашнього дня. Розмістився він зі своїм "квітучо-бутонним" товаром на вул. Шкільній поблизу мосту через р. Альта. Продавець каже, що квіти він вирощує на грядці біля своєї хати. Коли ж збирається на базар, то пересаджує їх кущиками по декілька рослинок у 250-грамові пластикові стаканчики, і продає їх по 8 грн.

Незабаром Сергій Вєргунов продаватиме тут ще й тюльпани, нарциси та "півники" різних видів.

Як приємно, що такою, на перший погляд, жіночою справою займаються чоловіки. ... Читать дальше »

| Переглядів: 827 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Україна переводить годинники

У ніч з 24 на 25 березня 2012 року українці мають перевести свої годинники на годину вперед. Таким чином країна перейде на літній час. Однак ще не вирішено, чи буде Україна в наступному році знову переходити на зимовий час. Депутати розглядають урядовий законопроект, відповідно до якого українці переведуть стрілки годинника ще два рази – на літній і зимовий час, після чого планується залишитися на зимовому. Але 25 березня нашим жителям у будь-якому випадку доведеться перейти на літній час.

Нагадаємо, що восени минулого року українські депутати ухвалили рішення, згідно з яким у країні було скасовано перехід на зимовий і літній час. Прийнято це рішення було 20 вересня. Однак майже через місяць, 18 жовтня, це рішення було скасовано, і українці перевели стрілки своїх годинників на годину назад, таким чином перейшовши на зимовий час, в якому Україна живе сьогодні. ... Читать дальше »

| Переглядів: 809 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Переяславська команда "Одна на всіх" впевнено виступає в студентській лізі КВН України
20 березня в Острозі Рівненської області відбувся другий тур студентської ліги КВН України, яку проводить Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Асоціація "КВН України". За правилами ліги, 12 кращих студентських команд змагаються у трьох турах за право потрапити до фінальної частини змагань, яка відбудеться в рамках традиційного фестивалю КВН "Жемчужина у моря" в Затоці Одеської області. Нагадаємо, що у студентській лізі КВН бере участь команда нашого університету "Одна на всіх" у складі 6 учасників: Анна Порфір’єва, Андрій Козаков, Павло Шкира, Сергій Гусак, Юрій Козубенко та Валерій Підгурський. У другому турі переяславці набрали 29,4 бали, це – друга позиція в групі. ... Читать дальше »
| Переглядів: 620 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

День за днем «Вісник Переяславщини»

23 березня

Які тільки імена не придумують батьки своїм дітям, аби вирізнити їх серед одноліток. Почула в радіопрограмі, що минулоріч  в Україні з’явилися хлопчики на ім’я Амфілохій, Леонардо да Вінчі, Принц, а дівчаток називали Шехерезада, Золушка та Береза. Це не мода останніх років. За радянських часів дівчаток називали не менш дивно, скажімо, Сталіна, Компарта, Олімпіада чи Даздраперма (від «Да здравствует Первое мая»).

Існує і певна мода на імена. Коли два роки тому мою племінницю назвали Євою, здавалося, що вона буде єдиною і неповторною. А з’ясувалося, що й сусідську дівчинку так звати. І в її групі дитсадочка є дітки з таким ім’ям, а ще три Лізи, три Софії, Ліда, Катя і Соломія. Ось така мода на імена – від оригінальних до давно забутих.

Часто такі «експерименти» не подобаються самим дітям. Моя знайома, яку звати Луїза, розповідала, що в шкільному віці соромилася свого імені. І тільки дорослішою зрозуміла, що воно додає їй індивідуальності. Однокурсниця Галя увесь час мріяла змінити ім’я. Знайомлячись з кимось, частенько називалася Анею. Нещодавно вона поповнила мій список друзів на сайті «Однокласники».  Тепер вона Аня, уже за паспортом. ... Читать дальше »

| Переглядів: 691 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Вовчківські злодії будуть виявлені й притягнуті до відповідальності

У п’ятницю, 16 березня, в теплому спортивному залі школи села Вовчків відбувся схід його жителів, на який прийшло близко шістдесяти осіб. Його учасниками були голова Переяслав-Хмельницької РДА Михайло МАКАРОВ, заступник голови районної ради Іван Бугаєнко, начальник Переяслав-Хмельницького міського відділу міліції Сергій Кириленко, начальник управління Держкомзему в Перея ... Читать дальше »

| Переглядів: 658 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

Спробуй визначити в Єрківцях, де чия земля, якщо існує п’ять карт ділянок

20 березня до будинку культури села Єрківці прийшли громадяни, аби заслухати звіт сільського голови Катерини Кондратенко. Зібралось більше вісімдесяти жителів. Щоб вивчити проблеми єрківчан, до села цього дня завітали голова районної ради Андрій Недяк та заступник голови районної державної адміністрації Віктор Качкалда.

Свій звіт сільський голова розпочала із висловлення подяк керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерам та підприємцям, які працюють на території сільської ради:

– Дуже добре, що фермери опікуються не лише обробітком землі, а і потребами людей, які на ній живуть. Вони допомагають розвитку фізкультури та спорту на селі. Опікуються інвалідами та ветеранами війни. Роблять певний внесок в соціально-економічний розвиток села. Та і самі люди у нас дружні. Минулого року в селі сталось дві пожежі, то кожен двір чим міг допомагав погорільцям. ... Читать дальше »

| Переглядів: 638 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

ЗА ОДНУ НІЧ НАРОДИЛОСЯ ШЕСТЕРО ДІТЕЙ

Як повідомила заступник головного лікаря ЦРЛ Лариса Кузьменчук, на стаціонарному лікуванні перебуває 292 хворих. У пологовому відділенні знаходиться чотирнадцять жінок та одинадцять немовлят, з них шестеро (2 дівчинки і 4 хлопчики) з’явилося на світ у ніч з 21 на 22 березня.

У реанімаційному відділенні лікується одна жінка з гострим порушенням мозков ... Читать дальше »

| Переглядів: 748 Додав: Вісник | Дата: 22.03.2012 | Коментарів: 0

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 79 80 »
Цікаві ссилки


Прогноз погоди

Група Вконтакті

Архів новин за...

Пошук новин

Новини інших міст
На Масляну в маріупольському СІЗО малювали і грали в шахи (ФОТО)

На Масляну в маріупольському СІЗО малювали і грали в шахи (ФОТО)

У Маріупольському слідчому ізоляторі неповнолітні та засуджені відділення господарського обслуговування відзначали закінчення масляного тижня.

З цим святом їх привітало керівництво, - пише 0629.

Так, серед неповнолітніх був проведений конкурс на кращий малюнок на тему «Масляна» і турнір з шахів. Не обійшлося і без частувань - для хлопців був влаштований солодкий стіл з обов'язковим для Масляної частуванням - млинцями.


На Масленицу-2013 перекроют центральный проспект Запорожья

На Масленицу-2013 перекроют центральный проспект Запорожья

В Запорожье в этом году на празднике Масленицы на площади Маяковского побывало в 4 раза больше горожан и гостей города, чем в прошлом году.

 Об этом сегодня, 27 февраля, на традиционной пресс-конференции в мэрии рассказал городской голова Александр Син.


В Одессу кокаин привезли вместе с бананами

В Одессу кокаин привезли вместе с бананами

На теплоходе «Леди Корчула» под флагом Маршалловых островов, который прибыл в Одесский морской торговый порт с грузом бананов, пограничники совместно с таможенниками во время досмотра обнаружили кокаин.

Пакет с порошковидным веществом весом 20 граммов был обнаружен в раздевалке, в вентиляционном отсеке.



Друзі сайту

"Радио Тут Зайцев фм! Ты не поверишь! Дом 2 новости и слухи дом2.ру "Тут Зайцев нет! Скачать музыку 2015

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


...
Яндекс.Метрика


Сайт міста Переяслав-Хмельницький.© 2024
Seo анализ сайта Рейтинг@Mail.ru